Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 658
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

...И аз да се извиня,че досаждам,обичам историята и ми е любопитен всеки един аспект от нея,
може би затова толкова харесах "Великолепният Век".
Hug
[/quote]

Не досаждаш на мен са ми интересни постовете ти.

# 151
Истинско удоволствие за очите,Благодаря!

kiki08 Благодаря и на теб!  bouquet

# 152
Добре дошли на всички нови съфорумци  bouquet  bouquet  bouquet
Здравейте ! Имам два въпроса ще се радвам да ми отговорите
1) Искам да попитам автора на поста за шейховете по онова време, какво по-точно трябваше да забележим.Че Валиде Айше Хафса умира в една и съща година с Ибн Кемал и след 30 години, пак година завършваща на 4 умира следващи шейх.Какво учудващо има в това ? Дори в сериала се спомена, че Ибрахим паша отива при шейха, защото последния се чувствал неразположен.Може скоро да имаме и смърт на шейх, макар че само ще я споменат няма да е нещо кой знае какво.
2) Знаете, великолепният век са в почивка, днес или утре ще видим и последния епизод, преведен на БГ и ще чакаме 3 месеца за нещо ново.За това - знаете ли някой филм, свързан с Османската империя или сериал, преведени на български.Има ли някъде преведена руската версия на Роксолана ? Видях, че има преведени епизоди, но не докрай.
Някой от вас знае ли други филми свързани с Османската империя (независимо дали е за началото или за края на държавата).Гледах този за Махпейкер ама ми се стори ниско качество , ако не знаех историята нищо нямаше да разбера.
Горещо препоръчвам "Сезона на лалетата" -действието се развива по време на Ахмед 3,  1718-1730 година.Интересен филм ,но за сега не е преведен .Ако някой от турско говорящите се заеме с превода би било чудесно .За сега има 13 епизода /1 сезон/Филма не е така изпипан като" Великолепният век",но си заслужава да се види Peace
На турски-Bir Zamanlar Osmanli Kiyam
 Peace

# 153
С риск да стана досадна искам да вметна няколко думи за сериала. На мен също ми харесва. Мисля, че комшиите са направили изключително добър комерсиален (и в добрия и в лошия смисъл на думата) филм. Във всеки случай го следя с удоволствие. Нещо повече! Признавам, че очаквам с нетърпение всяка серия. Що се отнася до персонажите то те не са добри или лоши, благородни или подли.. те са такива каквито сценаристите са решили да бъдат.. Или каквато е заръката на продуцентите?!
Не искам никой да засегна, но разсъждения в стил "Мустафа е добър... той обича братята си" ми се струват наивни. Та кой обича потенциалния си убиец?! Убийствата, самоубийствата изобщо раздялата с даден актьор се дължи на рейтинга му, подписване на нов договор и т.н. Изобщо причините са прозаични и винаги свързани с онези знаци измислени в древна Финикия.
Накрая не мога да не изкажа възхищението от сценаристите. В османската история има толкова подводни камъни, но те ги избягват с лекота. Блестящи са!
Да ама не! Защото никой не може да се сравнява по блясък със звездния екип осъществяващ превода. Скараха се по-български... доколкото разбрах и се сдобриха... Каквото и да е станало между тях, каквито и да са причините за това те са изключително талантливи дами. Вярвам, че ще намерят сили и хъс през третия сезон да бъдат отново с нас! Мисля си, че ако 30% от българите си вършихме работата като тях България щеше да бъде рай.             Snell Hug

# 154

Великолепният век - 63 еп. - бг превод

благодарение на

Мистик      bouquet   Hug   и    Невин       bouquet Heart Eyes

БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА   newsm51  love001  love001  love001

VBOX

последната част още не е качена  Peace малък /надявам се  Mr. Green/ техн. проблем

# 155

Великолепният век - 63 еп. - бг превод

благодарение на

Мистик      bouquet   Hug   и    Невин       bouquet Heart Eyes

БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА   newsm51  love001  love001  love001

VBOX

последната част още не е качена  Peace малък /надявам се  Mr. Green/ техн. проблем

БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ НА ЕКИПА! ПОКЛОН И ПРИЯТНА ПОЧИВКА!

# 156
  • Русе/София
  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря Ви мили момичета.

# 157
 Благодаря!!!!!! newsm51 newsm51 newsm51 

# 158

# 159
Много благодаря.

# 160
Огромни благодарности на Мистик , Невин и целия екип, работещ по субтитрите!!!

Момичета, невероятни сте!!!

Бог да ви благослови!!!

На Ани -  признателност за организацията и толерантността!

# 161
Благодаря ви момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
М И С Т И К     Н Е В И Н

сърдечно и с много обич благодаря за превода
на сериите от целия сезон;
признателна съм и за преводите в ефир,
превода на трейлъри,на новините в темата,на поезията...
благодаря на
ЗАВЕР ХАНЪМ
за прецизната и експресна работа по техническата част
Благодаря на
А Н И 
за перфектната организация
В Е Л И К О Л Е П Н И   С Т Е

необятна е ДОБРОТАТА във вашите сърца

Скрит текст:

# 163
 newsm17 newsm45 newsm17 newsm45 newsm17 Много би моля пуснете и в Tranzit в чужбина сме а чакаме с нетърпение превода.благодаря и на Невин и Мистик за труда които полагат за да ни зарадват нас които незнаем езика. smile3501 smile3501 smile3501

# 164
                                      БЛАГОДАРЯ  ВИ,

Ани,Мистик,Soya-fen,Пенда,Завер ханъм и на всички почитатели
на този Великолепен сериал, "Великолепният век" .
Благодаря Ви,за прекрасните думи,за търпението и за това,че Ви има.. Heart Eyes
Ако съм засегнала по някакъв начин някого,моля да ми прости..
Било е несъзнателно и в никакъв случай,умишлено..
Приятно лято на всички и до скоро..
Дано всичко,с което се захванете,да Ви носи само успехи..  bouquet
Поддържайте жива,любовта към сериала..
Поздрави.. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт