Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на целия екип за чудесното сътрудничество и им пожелавам приятна ваканция. А на всички нас, феновете на ВВ пожелавам хубаво лято и много търпение до есента.
  sun newsm41 family 1swing Kissing Heart

# 166
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА !!! smile3525 newsm51

# 167
 Голяма слабост ми е Бали Бей. И като гледам не само на мен:))))Винаги съм се чудила дали не е бил танцьор, има много особена походка

# 168
М И С Т И К     Н Е В И Н

сърдечно и с много обич благодаря за превода
на сериите от целия сезон;
признателна съм и за преводите в ефир,
превода на трейлъри,на новините в темата,на поезията...
благодаря на
ЗАВЕР ХАНЪМ
за прецизната и експресна работа по техническата част
Благодаря на
А Н И 
за перфектната организация
В Е Л И К О Л Е П Н И   С Т Е

необятна е ДОБРОТАТА във вашите сърца

Скрит текст:

Лили толова хубаво си го казала ,затова ако не възразяваш подкрепям с 2 ръце написаното!Момичета чудесни сте !  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 169
Голяма слабост ми е Бали Бей. И като гледам не само на мен:))))Винаги съм се чудила дали не е бил танцьор, има много особена походка
Бил е манекен ! Peace

# 170
Благодаря на целия екип от сърце за труда, усилието, благородството и търпението, което вложихте заради нас !!! 

# 171
М И С Т И К     Н Е В И Н

сърдечно и с много обич благодаря за превода
на сериите от целия сезон;
признателна съм и за преводите в ефир,
превода на трейлъри,на новините в темата,на поезията...
благодаря на
ЗАВЕР ХАНЪМ
за прецизната и експресна работа по техническата част
Благодаря на
А Н И 
за перфектната организация
В Е Л И К О Л Е П Н И   С Т Е

необятна е ДОБРОТАТА във вашите сърца

Скрит текст:

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 172
  • София

БЛАГОДАРЯ  НА ЦЕЛИЯ ЕКИП ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ НАСЛАДИМ НА ВЕЛИКОЛЕПНИЯ СЕРИАЛ !!! smile3525 newsm51 smile3525

ЖЕЛАЯ Я ВИ  В Е Л И К О Л Е П Н О   Л Я Т О,В Е Л И К О Л Е П Н А  П О Ч И В К А  С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!! smile3525 newsm51 smile3525 Two Hearts Two Hearts  car003 smile3509 photo Heart Eyes txtloves txtloves

# 173
Благодаря  на  всички  момичета  !!!Бяхте  великолепни  през  цялото  време  !!1БЛАГОДАРЯ   newsm51 newsm76 smile3501я

# 174
С нестихващи аплодисменти, благодарности и пожелания за чудесно лято изпращаме  нашите любимки: Невин,Мистик, Ани, Soya-fen,Пенда,Завер-ханъм.
Очакваме ви отново за следаващия сезон и бъдете все така великолепни!
Не ни забравяйте през ваканцията! Heart Eyes

# 175
МОМИЧЕТА, ЧУДЕСНИ СТЕ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИТЕ! ИСКАМ ДО ПОМОЛЯ, АКО Е ВЪЗМОЖНО ДО КАЧИТЕ СЕРИЯТА ЗА ДИРЕКТНО СВАЛЯНЕ! Hug

# 176
  • Атлантис, Галактика Пегас
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Огромни благодарности на екипа за търпение и всеотдайност!!!!

# 177
Е, пак доста неща останаха за доизасняване

# 178
И аз се присъединявам към останалите момичета и от сърце благодаря
за положения труд...прекрасна работа.newsm51 newsm51 newsm51

# 179
Искам да благодаря на неуморно трудещия се екип за превода на епизода, за чудесната работа.За кой пореден път ни зарадвахте Simple Smile Благодаря ви за всичко, което правите.Пожелавам ви приятна почивка през лятото.Дано на есен отново сме в пълен състав в темата и да продължаваме да следим сериала с интерес Simple Smile

1) За човека, който ми препоръча сериала за епохата на султан Ахмед III - отдавна го знам, вижда се, хубав е, но няма български превод, за съжаление.
2) След изгледания последен за сезона 63 епизод за пореден път се уверявам, че образа на Ибрахим е най-дълбокия в целия сериал.
3) Разбрахме, че Пири Мехмед паша е загинал при пожар - изключвам го като възможност за НП.Явно е, че е Искендер Челеби, но това е толкова странно и несъответстващо със сценария и показаното до преди 5 епизода ... Ще се види в трети сезон,

Общи условия

Активация на акаунт