Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 701
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Но и панела ще трябва да се изреже до земята - не, че не е възможно, но само със смяна на дограма няма да стане.
И да се доизгради на мястото на сегашната врата, което не е трудно де!

# 691
да, това го говорих с брат ми, не е трудно. То тази част май не била панел, но аз не разбирам.

# 692
Истинската причина всъщност за голямата любов и почит към котките и там, и в исляма като цяло, но също и сред християнските народи - в Англия, Холандия, Венеция, та чак до Древен Египет, са ловните умения на тези пухкавелчовци. Те са естествени врагове на мишките и плъховете, основна напаст в древните и не толкова древни градове и държави с лош климат, недобри санитарни условия или развита морска търговия. Котките са ограничавали разрастването броя на гризачите и съответно болестите и заразите, разпространявани от тях, опазвали са реколтата по хамбарите на суша или зърното в трюмовете на търговските кораби,

Off:

Скрит текст:
За Венеция не ми е направило впеатление сякаш, но в Рим е пълно с котки! Все пак сигурно си 100% права и за Венеция, предвид особеностите на града. Simple Smile
В Амстердам видях много котки. Дори вътре в ресторантите има, което на пръв поглед е сранно. В един ресторант се заплеснах по едно супер сладко, черно и пухкаво коте. Мърморех нещо там колко е сладко, а сервитьорът ме гледа и ми вика: "He is a killer!" Laughing и ми обясни точно това, че и до ден днешен котките имат важна роля в справянето с мишките.
Eто го тук един, явно скоро е хванал мишка, толкова е блажен:))))))))

# 693
Скрит текст:
В Истанбул, Турция и прочие арабски страни, не са само в ресторантите, а и по масите, столовете, диванчетата... Често трябва да отместиш  Simple Smile  добитъка, за да има къде и ти да седнеш все пак. Дори по пазарите горките продавачи не могат да си седнат на столчето, което си носят, защото върху меката възглавничка се е простряла някоя котка и те горките стоят прави  Laughing  Рибарите по Босфора ловят риба, за да им я дават, а 'махараджите' чакат отстрани, на сянка  Thinking  влизат в магазините за дрехи, сгушват се по рафтовете, стоят на прага като фейс контрол  Laughing  влизат в месарници и рибарници. Освен това истанбулските котки са мнооого дебели! И голяма част от тях носят гердани с мъниста, винаги има и сини сред тях. Особено на Хейбелиада (единия от Принцовите острови) всички бяха с гердани. Една заблудена дебеланка с гердан се беше качила на дърво, ама много ниско дърво и можеше без проблем да скочи от него, но се провикваше от там. Жена от къщата беше излязла с едно столче да се качва да я спасява, минаха двама мъже и веднага се спряха да помагат...  Joy  Спасителна акция за глезлата с гердана. Мога още много да разказвам, ама айде стига.

# 694
В тон с "турския" разговор  Heart Eyes да ви покажа споделено в един турски ФБ профил  Sick. Обида на любимия ми цвят!  Crossing Arms

# 695
Ами....    Rolling Eyes  в случая поне кореспондират почти всички детайли с османската култура, което понякога, някак си може да бъде извинение и за руските безумия, но когато се пренесат в България да се чудиш откъде се взимат.

# 696
Скрит текст:
В Истанбул, Турция и прочие арабски страни, не са само в ресторантите, а и по масите, столовете, диванчетата... Често трябва да отместиш  Simple Smile  добитъка, за да има къде и ти да седнеш все пак. Дори по пазарите горките продавачи не могат да си седнат на столчето, което си носят, защото върху меката възглавничка се е простряла някоя котка и те горките стоят прави  Laughing  Рибарите по Босфора ловят риба, за да им я дават, а 'махараджите' чакат отстрани, на сянка  Thinking  влизат в магазините за дрехи, сгушват се по рафтовете, стоят на прага като фейс контрол  Laughing  влизат в месарници и рибарници. Освен това истанбулските котки са мнооого дебели! И голяма част от тях носят гердани с мъниста, винаги има и сини сред тях. Особено на Хейбелиада (единия от Принцовите острови) всички бяха с гердани. Една заблудена дебеланка с гердан се беше качила на дърво, ама много ниско дърво и можеше без проблем да скочи от него, но се провикваше от там. Жена от къщата беше излязла с едно столче да се качва да я спасява, минаха двама мъже и веднага се спряха да помагат...  Joy  Спасителна акция за глезлата с гердана. Мога още много да разказвам, ама айде стига.

Ne, ne tova e uni- ka -lnooooooooo! Joy Izvinete izgorq mi kompresora, na moq kompa , ana tozi ima BDS a az ne moga na BDS.

# 697
Уж и аз щях да се включвам по въпроса на Амели, а не смея да се обадя Simple Smile Първо вие вече сте дали доста варианти и второ излиза, че съм голяма консерва. Ще кажа как аз бих го направила, но ако го правя за мен, тоест не включвам фактор мъж, който да се усамотява някъде  Simple Smile и отделно като знам каква съм готвачка не си представям вариант да имам гости и аз да им готвя на главите  Embarassed Също ако имам две тераси не бих ги затворила и двете, ако имам само една, също не бих.
Кухнята бих я оставила както си е. Детската е празната стая, с възможност за преспиване на гости, примерно разтегателен фотьойл.
Остъклената тераса бих я вкарала в стаята, така че поне половината трапезарна маса да се пада там. За целта и вратата на тази стая се мести по-близо до кухнята. Следват малък диван + тв и леглото е в дъното отделено с някакви ефекти, примерно като за Амели стволове от дървета пред японска стена с листа Rolling Eyes.
Всички шкафове са в коридора, така че визуално той става навсякъде еднакво широк.

# 698

Кухнята бих я оставила както си е. Детската е празната стая, с възможност за преспиване на гости, примерно разтегателен фотьойл.
Остъклената тераса бих я вкарала в стаята, така че поне половината трапезарна маса да се пада там. За целта и вратата на тази стая се мести по-близо до кухнята. Следват малък диван + тв и леглото е в дъното отделено с някакви ефекти, примерно като за Амели стволове от дървета пред японска стена с листа Rolling Eyes.
Всички шкафове са в коридора, така че визуално той става навсякъде еднакво широк.

не съм сигурна дали разбрах болдната част, но ми се вижда трудно постижимо. Тази стая с остъклената тераса вече е спалня, в която има двойно легло и гарероб и те я запълват почти изцяло. Дори да се удължи с терасата,пак няма да има място за трапезна маса,диван и легло. Но по-важното е,че аз не мога да се храня там,където ще спя и най-важното е,че в ремонта на тази стая вече се инвестира тази зима и няма средства да се преправя и да се инвестира пак  Simple Smile

за мен е много важно мястото ми за спане да е чисто,уютно,да мирише на моите парфюми и мазила и да няма чуждо вмешателство. Ако мъжа ми има гости, аз да мога спокойно да си легна когато ми се доспи,а не да клюмам с тях на масата. И други подобни фактори от типа "всеки луд с номера си"  Laughing

В последната ни квартира имаше голяма стая 22 кв.м, която беше кухня+ дневна. Свикнах, харесва ми, затова може би и сега клоня към такава комбинация, въпреки че наличното място е доста по-малко.

# 699
Амели, от кухнята не се ли излиза на тази остъклена тераса?

# 700
да, и от спалнята също, вратите са на ъгъл

# 701
  • густо майна Филибето
Рoсна kитка, колко флакона ти стигнаха за хладилника? Че имам един стар, с онези специалните дръжки, на които сега правят реплики, има нужда от боя.
 Правим много интересна стая в момента, бивша барака, но много бавно вървят нещата, особено детайлизирането, ще искам съвет за шкафчета, но като кача снимки от другия комп. Малко сбирщайн, да го нарека еклектично, има зидария със стари тухли, има винтидж фурна и котлони, класически фотьойли и канапе, ама така на приказки не е интересно, ще кача снимки.

# 702
  • София
http://www.prikachi.com/images.php?images/81/5058081h.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/84/5058084u.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/86/5058086F.jpg
Амели, това са първите три варианта, съобразила съм се горе долу с твоите желания и писаното от съфорумките. Ако можеш да ги визуализираш, че на мен нещо не ми се получава.

A това са последните два варианта, ако решите да местите балконската врата
http://www.prikachi.com/images.php?images/130/5060130q.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/134/5060134J.jpg

# 703
Рoсна kитка, колко флакона ти стигнаха за хладилника? Че имам един стар, с онези специалните дръжки, на които сега правят реплики, има нужда от боя.
 Правим много интересна стая в момента, бивша барака, но много бавно вървят нещата, особено детайлизирането, ще искам съвет за шкафчета, но като кача снимки от другия комп. Малко сбирщайн, да го нарека еклектично, има зидария със стари тухли, има винтидж фурна и котлони, класически фотьойли и канапе, ама така на приказки не е интересно, ще кача снимки.

Ми , Любознателна, .ако помня, здраве му кажи. Но мисля, два флакона отидоха... За мааалко по-малък от моя .
ПП И от сбирщайн винаги се получават уникати. Поне при мен, де. Ама показвай....

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 23:04 от Рoсна kитка

# 704
... да го нарека еклектично, има зидария със стари тухли, има винтидж фурна и котлони, класически фотьойли и канапе, ама така на приказки не е интересно, ще кача снимки.
Не звучи интересно лиии? Звучи толкова яко, че едва ще дочакам да го видя  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт