Пазаруване от френски сайтове - 4

• 57 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
helppppp.................. търся код за безплатна доставка от tati.fr
Mоля помо гнете ..........
И аз доста търсих тези дни, за съжаление-няма. На зимните намаления си имаше код за БД и си беше супер...

# 286
жалко ..........Cry

# 287
Някой поръчвал ли скоро от Дамарт.От пет дни поръчката ми стои само регистрирана и никакво развитие

# 288
  • Русе
Някой поръчвал ли скоро от Дамарт.От пет дни поръчката ми стои само регистрирана и никакво развитие

Моята е от 12,07 и беше експеди още на втория ден

# 289
БП: Код 717107 дава БД при 2 артикула и този подарък -

Пуснала съм четири поръчки от Дамарт и сега поглеждам, че за всяка са ми блокирали по 2 Евро, не е ли еднократно блокирането на тази сума. Да не би да е понеже сумите са под 10 Евро? Моля някой да сподели как е било при Вашите поръчки.
Не е  еднократно блокирането на тази сума, при всяка поръчка я блокират и след 45 дни я освобождава банката ти.  Peace

Благодаря за кода! Пуснах поръчка с него, сега остава само да чакаме .......   bouquet

# 290
Жалко, че   blancheporte. спряха да предлагат детска колекция ............

# 291

с код ли ти беше поръчката

# 292
Здравейте,някой да ми помогне с кодове за Бялата порта.Никъде не намирам актуални.Моля на ЛС

# 293
  • Бургас
Да питам поръчващите от TATI - как са дрехите, да знам какво качество да очаквам. Сега са им доста изкушаващи цените. И още един въпрос - от ларедут си взимам 34, а тук виждам, че 36 е най-малкия размер. Дали ще са ми големи или пък ще са ок?

# 294
  • на брега
Момичета, моля, ако някоя от вас е пазарувала от френската секция на Манго да сподели за колко време обработват и изпращат поръчката.
Поръчах на 13-ти юли, веднага блокираха парите, изтеглиха ги, а вече цяла седмица поръчката е със статус "препарасион"!? Имам получен само един мейл, с номер и дата на поръчката.
Ще бъда благодарна за споделен опит с този сайт:  http://shop.mango.com/FR/mango/soldes

# 295
  • Русе

с код ли ти беше поръчката

Винаги с код    Laughing  Joy

# 296
  • на брега
Код 22070 за Дамарт.
Подарък: une magnifique couette, couleur BLEU IMPRIME
БД >50 евро.
http://n.damart.fr/a/?F=wvm47am7bvk8dentbtpyzjgppqcm9rpa4xm9t8jh … vu87edmka-3356693

# 297
Ще Ви следя, а като разгледам да поръчвам и ще питам  Blush

# 298
Мoмичета,БП кога изпращат номера на поръчката за да пусна заяваката към превозвача?

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 10:36 от nadq_tay

# 299
Пратки с неясен получател:

Пратка от Daniel Jouvance с кл № 394196827, ф-ра 394196827021- няма име на получател. Молим клиента, разпознал пратката си, да ни предостави на е- мейл копие на поръчката си!

Пратка от Ла Редут за Цветелина Кръстева- няма регистрация при нас. Молим клиента, разпознал пратката си, да ни предоставите на е- мейл данни за регистрация и изпращане на пратката!

Общи условия

Активация на акаунт