Пазаруване от френски сайтове - 4

• 57 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Получих мейл от Смарт Деливери, че Сладкият сайт твърди, че не съм си платила поръчката от март месец (4 евро). Разбира се, че съм я платила! К'ви са тия глупости ся! Crossing Arms Има ли някой друг с подобен проблем (извинете ако сте го обсъждали, не съм ви чела скоро).

Провери си банкирането, аз също получих писмо и когато разгледах се оказа, че не са си дръпнали парите. А сагата докато се оправя с тях беше доста продължителна. Пожелавам ти успех.
Намери си някой френскоговорящ за помощ, просто друг език не признават.

# 226
  • София
 Hug Благодаря ти, но при мен са си ги дръпнали и за двете пратки. Да видим каква ще е реакциятана на СД.

# 227
  • Пловдив
Здравейте! Да попитам от дамарт с кой превозвач поръчвате? Молбата ми е, понеже за първи път ще поръчвам оттам, дали има картинка, от която да видя как да попълня френския адрес - още при регистрацията ли се пише или на втора стъпка. Разбрах, че се плаща с карта - може ли с Мастер на ОББ?
Много благодаря предварително!

# 228
Отчет - Дамарт:
получено мантото + кърпите и прахосмукачката  Simple Smile Ева   bouquet Hug newsm51 Благодаря!!!
Мантото е за майка, когато намери време да ни посети отново ще се изкаже дали й допада, но мисля ще й влезе в употреба.
Кърпите ми допаднаха - ще бъдат ползвани, когато ходим на пикник - чудесно се връзват с приборите, които имам от ЛР  Heart Eyes 50/72см, 100% памук
Прахосмукачката бе вдигната на високо от ММ - да стояла за резерва и да чака да счупя за n-ти път старата  Embarassed
Получените артикули не ги намирам в сайта, но съм доволна за пореден път от Дамарт - скаричка за баня, комплект ножове и ножица с блокче, несесер за баня...
Отчет от Даниел Жованс:
направени 2 поръчки на 18.6. - сумите за тях съответно изтеглени - получена днес първата поръчка с подарък "кремчето" с SPF 15 - за мен е фон дьо тен, не обичам "цветни" кремове  Crossing Arms
ще изчакам следващия курс на превозвача и ако ми липсва все още втората поръчка ще пиша на сайта  Rolling Eyes

# 229
Споделете за тази прахосмукачка нещо повече- тежест, големина, мощност.  Rolling Eyes Доста съм скептична към подаръците. Пък и никой не ги обсъжда в детайли и да се прехласва по тях, което ми затвърждава подозренията, че не си струват да се поръчва само заради тях.

П.П. Утре чакам чантата с очилата от Даниел Жованс. Grinning Да видим как ще ми се сторят.

# 230
За прахосмукачката Ева беше дала изчерпателна, поне за мен информация, когато пусна снимката

Аз се чудих на палтото, а сега  и прахосмукачка,та Ева някаква снимка каква е? Blush
http://www.leboncoin.fr/electromenager/333673052.htm?ca=12_s

http://prikachi.com/images/385/4907385c.jpg  Peace

първия линк вече не работи, но там имаше още снимки и техническите характеристики на сингерчето  Peace
за теглото - писах и в другата тема - 4,758кг заедно с брошурите и несесерчето  Peace
мощност - 1100W, големина - не е огромна, по-скоро малка - към нормална
нямам идея даже дали работи  Peace
утре предполагам ще се включат и други с по-подробна информация  Peace

# 231
  • плевен
да дам своя отзив за прахосмукачката от дамарт   вече чистих с нея на мен ми харесва за 1100w дърпа добре единственото което не ми харесва е че тръбата е пласмаса  иначе торбичката е постоянна  мъничка е компактна с една дума- доволна Mr. Green           имам излишен каталог от дамарт някои ако му трябва Hug  bouquet

# 232
Blancheporte.fr ----> 705102 куфар 45*30*17 , чанта 40*30*20 и несесер 28*20*13

[/quoteима ли минимум на роръчката - като сума и брой артикули?

# 233
да дам своя отзив за прахосмукачката от дамарт   вече чистих с нея на мен ми харесва за 1100w дърпа добре единственото което не ми харесва е че тръбата е пласмаса  иначе торбичката е постоянна  мъничка е компактна с една дума- доволна Mr. Green           имам излишен каталог от дамарт някои ако му трябва Hug  bouquet
Пуснала съм четири поръчки от Дамарт и сега поглеждам, че за всяка са ми блокирали по 2 Евро, не е ли еднократно блокирането на тази сума. Да не би да е понеже сумите са под 10 Евро? Моля някой да сподели как е било при Вашите поръчки.

# 234
Blancheporte.fr ----> 705102 куфар 45*30*17 , чанта 40*30*20 и несесер 28*20*13

[/quote

има ли минимум на роръчката - като сума и брой артикули?

# 235
shoppingaddict,така е за всяка поръчка по 2евро блокира

# 236
  • София
БП: Код 717107 дава БД при 2 артикула и този подарък -

Пуснала съм четири поръчки от Дамарт и сега поглеждам, че за всяка са ми блокирали по 2 Евро, не е ли еднократно блокирането на тази сума. Да не би да е понеже сумите са под 10 Евро? Моля някой да сподели как е било при Вашите поръчки.
Не е  еднократно блокирането на тази сума, при всяка поръчка я блокират и след 45 дни я освобождава банката ти.  Peace

# 237
Благодаря за отговорите. Поуспокоих се и ще пусна още някоя поръчка, то и без това от Ларедута това намаление имам само три, Simple Smile) Hug

# 238
  • Русе
Кодовете за дамарт за 15евро май са изтекли. Тъкмо се канех да си пусна сатенени чаршафчета  Tired Да не е бъг на сайта.... или ми се ще  Joy Има ли шанс да ги активират пак?
  bouquet за Ева за постоянството и помощта към нас

# 239
  • София
Киаби: 1  поръчваш = 3 гратис!
http://newsletter.kiabi.com/E01022010092513145611951224218972559 … 4797&WA=78651

Важи само за артикулите с този знак -

Общи условия

Активация на акаунт