не я одобрявам, разбира се
аз смятам, че първият шофьор може и да не е разбрал много какво става, тези назад са избягали от ужас.
Няма как да знаеш дали е имала мисъл и каква е била тя, доста грубо звучи това, както и дали и е било "криво в къщи"-
никой не знае защо се е решила на такава рискована "маневра" каквато е пресичането на магистрала в 22,30.....мисля, че за "безотговорността " и вече има кой да я съди.
Но това не сме всички ние! 
Имаш личен мотив в случая и това е основното, което те води в емоциите ти. Запитай се обаче дали ако имаше позната, приятелка или близка, която е блъсната по подобен начин щеше да реагираш пак така? И твоя човек доколкото разбирам е спрял и помогнал на жената независимо от това, че тя не е пресичала правилно, а тук говорим за съвсем различно нещо....Запитай се ти самата ако удариш човек-независимо кой крив, кой прав, ще спреш ли или ще натиснеш газта?
Дали е била с всичкия си или не, няма как да знаем, кое или кой я е подтикнал към такова безумно решение също, но не смятам че е искала да се самоубива. Аз съм всекидневно по пътищата и виждам какви ли не ситуации....
Това, което се опитах да кажа вчера ще го кажа и сега-има кой да я съди, нека това не сме ние 
понеже била закъсняла ,била на гости .