Зло да ви забрави, момичета...

Тя и сега някои думи още не ги изговаря правилно и като не я разбера и ми крещи в лицето и плаче...докато се опитвам да я разбера и тя да ми обясни с повече думи какво точно иска да каже.
Та да видим как изобщо ще се справим с този проблем... дано и да понаучи поне да казва за тези физиологични нужди на флемиш. Тя е и доста объркана, защото освен български слуша английски и фламандски....тук в началото казваше Bye и Чао, или съжалявам и sorry, ама сега май ще й дойде в повече.
Да видим.
Зло да ви забрави, момичета...

И преди съм казвала - и аз предпочитам да взема забраненото нещо, да го преместя, да баламосам Мариса с друго, отколкото на всяко нещо да казвам НЕ, НЕ и НЕ... то започва да се обърква детето и да не обръща внимание на НЕ-тата
Но и аз понякога не успявам или не издържам и я използвам и то доста рязко 
).

). Явно наистина съм прекалено критична към себе си! 

, ти се съмняваше как ще се справиш с ходенето на лекций, пък виж всичко се подрежда, а и този пост е страхотна похвала от колегите към теб, поздравления 

, ти се съмняваше как ще се справиш с ходенето на лекций, пък виж всичко се подрежда, а и този пост е страхотна похвала от колегите към теб, поздравления 

! Надявам се да сте прекарали хубави празници и се извинявам за късния поздрав.Препоръчани теми