Хера, айде честита ви количка
другата седмица във вторник изпращам ММ и ще го чакаме да се завърне за Коледните и Новогодишните празници... 
Голяма съм зАспа 

Обожавам деца с големи изразителни очи..За съжаление моите са с дребни черти, то и няма на кого да приличат и двамата с мъжа ми сме такива и съответно и очите не изпъкват. (поне да бяха сини?!
)
Прави впечатление, просто

а вие ква ваксина сте били по никое време
бтв,вашите там същите ли са като нашите
септемврийската я чакам със свито сърце и се надявам да се разминат нещата по живо по здраво,че после чак на 6 доколкото разбраФ 
затвориха заведението
ти поне си силен играч 
ама шЪ мЪ прощавате,щото ако тва дето изписах,а уж нищо нЕмаше да пиша,не моА го постна,ще съдя собственика на нета,който крадЪ за нанесени морални щети 

) И женска вечер и семейно уикендче
Ми така де, като отпадна таЗ национална среща, ние веднага сме си заформили тук наблизо такава.
А как ми се идва да ударим по едно....... ама никак не си ми близо. Ти къде отиваш на море?
А и се надявам, че ще имам така отмяна за игра, да си почивам и аз
))) 
Тогава вече се ядосвам максимално.
Кажете вие какво правите?
Тогава вече се ядосвам максимално.
Кажете вие какво правите?
много е смешен - сочи го, вика ака и сяда, става след това до 1 секунда и се залива от смях
)
Днес пак ги беше допокала и побеснях. Сложих ѝ ги пред нея и й се карам. Тя посяга, аз "НЕ!", тя пак посяга, аз "НЕ!" Разбира се, тя побесня, започна да ме бие и да вика: "ДА!" Накрая като видя, че няма да стане нейната, започна да си чопли крака едно тъжно-тъжно, ама след 10 секунди пак започна с крак да ги побутва. Разбрах, че просто трябва да ги крия някъде другаде. А саксиите - и моите са вечно разкопани. 

))
Милата,сладка Моника,много ми стана мъчно и си поплаках за хубавото ни детенце.Слава Богу,че всичко е свършило!Никога повече да не се повтаря 

- ей така си те представям аз....
и майките им 

но неможе да говори...та за това изчеквам....щото как ще ми каже!
Препоръчани теми