Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 583
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
  • Miami
И аз с първа поръчка - маската Макадамия  Mr. Green

# 61

newsm68 newsm44 newsm74

Само да споделя че си пръснах малко от парфюма (Alien - Thierry Mugler) на китката и уникаааален. Heart Eyes Сложих една капка и сега целия офис мирише. Не съм го имала преди, но според мен си е оригинален. Ще споделя довечера колко се е задържал аромата.
А измиващия gел на Кларанс изглежда жестоко, щом се прибера ще го пробвам веднага! bowuu

# 62
.
Matrix biolage smooting shine milk. Страхотен продукт. Мирише прекрасно и си изпълни обещаното Simple Smile косата ми стана много мека и хлъзгава и с хубав блясък. Чудесна покупка.
Моля те дай ми линк, че не успявам да го намеря.Благодаря ти предварително! Hug

# 63

Еййй, изкупихте я тази Макадамиа.   hahaha     Hug

# 64
Още една запалена по сайта  Embarassed
Пуснах първата си поръчка в петък и сега с нетърпение чакам доставката.
Поръчах само продукти за коса, а много ми се искаше да поръчам продукти на Шисейдо. Прочетох първата тема набързо, но не намерих мнение някой да е поръчвал продукти от тази марка. Цените им са най-ниските които съм срещала и наистина съм леко притеснена да направя поръчка. А ми се иска да взема цяла серия.
Моля ако някой вече е поръчвал да изрази мнение за Шисейдо  Praynig

Ще взема най-накрая да я пробвам и аз тази маска на Макадамия, миналата година моя позната ме отказа, защото много и отежнявала косата, а моята си е тежка, и аз все търся нещо за омекотяване, но при тези положителни мнения, ще я мятам в кошницата  Laughing

# 65
  • Miami

Еййй, изкупихте я тази Макадамиа.   hahaha     Hug

Амиии вие сте виновни за това, при толкова хвалебствия...  Grinning  Hug

# 66
Casual, и аз се втрещих като видях цените на Шисейдо. Ползвам тяхна козметика за лице от няколко години и съм много доволна, но нещо не мога все още да се реша да си поръчам от тук. Прекалено ниски ми се струват цените, за да са истински продуктите. Но пък околоочния крем ми е на свършване вече, та мога и да се престраша да пробвам как е.

Маската на Макадамия и аз я поръчах вчера. Благодаря на Feeling за отзивите за нея в другата тема   bouquet

# 67
Aia', моля, моля! Надявам се и на теб да ти хареса толкова.   Heart Eyes

Кори , сподели и ти как ти се отразява, когато имаш възможност.     Hug

# 68
  • Miami
Разбира се, ще споделя, само да я получа    smile3508

# 69
# 70
  • София
Аз не ползвам бяла козметика на Шисейдо, а някои неща от декоративната. Една от пудрите, които имам например, в сайта е с по-висока цена от тази, която съм платила в Италия, в магазин Coin ( оригинални със сигурност). Така че без притеснение бих поръчала. Е, цената в Бюти зоун е естествено два пъти по-висока от тази, на която аз я взех  Shocked

# 71
И аз да се запиша в темата  Simple Smile
Имам три поръчки пристигнали и чакам още две..Бяла козметика на Ланком и Диор,шампоани и маски на Керастаз,Макадамия и Лореал Проф. Всичко е ОК.Още парфюми не съм поръчвала,но има време  Laughing

# 72
  • в 1001-та нощ

Mr. Green грижа без отмиване  Mr. Green

# 73
  • София
А тези нещо като ампулки ли се явяват?
http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/matrix-biolage-fortetherapie … eatment-10x10-ml/

# 74
  • в 1001-та нощ
да, по-скоро грижа с отмиване  Blush

имам този тип в ампулки - виждала съм ги в 2 разфасовки, тази е трета; цялата серия е многи приятна- и шампоана и балсама, уплътняват и вкарват умерен обем, за поддръжка са идеални

концентратите не са силни, поддържащи (имам за подсилване, за обем и за запечатване на цвета)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт