Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 828
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Може ли и аз да се посъветвам с всички вас за моето момиче, дали имаме някакъв шанс за НЕГ оценките й са: БЕЛ - 5.32, Мат - 5.78, Бал- 34.21

Ето и бала за 73 СОУ от миналата годуна.

Профил: Немски език, Руски език, Математика

Момичета: 1.класиране – 33.356    2.класиране – 33.250
    Момчета: 1.класиране – 32.966      2.класиране – 32.784

Профил: Немски език, Руски език, Български език

Момичета: 1.класиране – 33.606     2.класиране – 33.572                 
    Момчета: 1.класиране – 32.928       2.класиране – 32.784                                     

Профил: Немски език, Френски език, Български език                             

Момичета: 1.класиране – 33.394     2.класиране – 33.284                           
    Момчета: 1.класиране – 32.714       2.класиране – 32.678                                   

Профил: Немски език, Английски език, Математика

Момичета: 1.класиране – 34.250     2.класиране – 34.214                           
    Момчета: 1.класиране – 33.534       2.класиране – 33.322   

Да добавя относителните места на последните класирани момичета (второ класиране) миналата година:
Профил НЕ, АЕ, М - 261 място
Профил НЕ, РЕ, БЕЛ - 439 място
Профил НЕ, ФЕ, БЕЛ - 532 място
Профил НЕ, РЕ, М - 542 място

Мисля че шансовете за 73-то са доста добри при относителна позиция 387 тази година. Естествено ако приемем че тенденциите се запазят и разпределението по училища е като миналата година.

# 301
  • гр. София
Не знам дали ще е от полза за някого, направих я от чисто любопитство
Статистика НПМГ
http://dox.bg/files/dw?a=962c51ba1a

Фортуна, благодаря ти! Добре, че има такива като теб и Ясмина!  bouquet

И от мен.  Hug   bouquet

# 302
  • Попово
Може ли някой да каже как точно се изписват желанията в заявлението? И още нещо - характеристиката от училище дали ще е необходима в даден момент?

# 303
има ли срок за издаване на удостоверенията за завършен 7 клас?
В нашето училище ще ги дават на 19 ????

He стига че събота и неделя няма да работят училищата-гнезда ами и това....
Би трябвало да ви ги дадат най-късно на 15.06 newsm78.
Почвай да звъниш в РИО Пловдив или им прати е-мейл. Не е редно на 19???
До 14 юни оформят срочни и годишна оценки и за един ден няма как да направят и удостоверенията.До вторник,19 юни е срока за издаването на удостоверенията и служебните бележки с оценките по БЕЛ и математика от изпитите.

# 304
  • София
Не, не е необходима. Някъде могат да ви я поискат, но при записването или на 15.09

# 305
  • София

До 14 юни оформят срочни и годишна оценки и за един ден няма как да направят и удостоверенията.До вторник,19 юни е срока за издаването на удостоверенията и служебните бележки с оценките по БЕЛ и математика от изпитите.
В 73 СОУ вчера приключи оформянето , днес имаше съвет за резултатите и у-та ще ги дадат на време. Не е ли късничко на 19.05?

# 306
Може ли някой да каже как точно се изписват желанията в заявлението? И още нещо - характеристиката от училище дали ще е необходима в даден момент?

Доколкото разбрах, характеристиката трябва вече при самото записване. Flutter

# 307

Характеристиката от училище няма да е необходима при подаване на заявлението.

# 308
И аз бих поставила 35 СОУ на последно място.

ganis, склонна съм да ти се доверя за подредбата, но моля те , ако можеш да споделиш някаква информация, поради която отреждаш последно място за 35 соу. Смяташ ли 18 СОУ за по добър избор ?

# 309
  • гр. София
Не знам дали ще е от полза за някого, направих я от чисто любопитство
Статистика НПМГ
http://dox.bg/files/dw?a=962c51ba1a

За мен е интересна. Но искам да попитам нещо. Дъщеря ми има 4,38 на изпита по биология. На сайта излизаше, че преди нея има 61 човека. По тази таблица излиза че пред целия диапазон от 4,00 - 4,49 са 61 човека, което значи, че преди нея са повече от 61 деца. Кое е вярното?  newsm78

# 310
Здравейте! Според изчислението аз съм 56-та. Имам ли шанс за 91 НЕГ? Възможно ли е да съм по-напред в класирането? Благодаря предварително, съжалявам за спама!  Simple Smile

# 311

#2gunfire #2gunfire #2gunfire
Досега спаха, че не им оформиха успеха! Глупости! Просто в някои училища се прави всичко възможно да се задържат учениците след седми клас заради парите,които  им носят. То не беше уговаряне, то не беше намаляване на оценки, то няма да мине и без задържането на документите, ако може да пропуснем сроковете! Откакто децата ни се измерват в единен разходен стандарт(разбирайте около 1400-1500 лева на глава) никой не се интересува от реални знания и умения. Плащаме уроци и се молим МОМН и учителите да не ни цакат "много"!

# 312
  • София
ОК
1) Имам колежки по НЕ, които напуснаха 35 СОУ ( много качествени дами) и дойдоха при нас. Май има текучество.
2) Имам деца, които учат и не са доволни от качеството на учебния процес (както написа и един 7-класник)
3) Малката ми дъщеря учи до 7 клас в 18 СОУ( много съм доволна, дадоха и солидна подготовка), освен това имам ученици, в горен курс, които са супер доволни. Племенникът ми също завърши 18 СОУ . Така, че си имам своите наблюдения.

Мен в едно у-ще най ме плаши текучество на учители.....

# 313
  • София
На нас са ни казали, че на 15ти ще им дадат всички удостоверения. При тях оформяха оценки до 08.06!!!

# 314
  • гр. София
И при нас ще ги дават на 15.06. сутринта ми казаха по телефона. И понеже нашето у-ще е и гнездо, а аз трябва на 15 да подам документи, ще отида сутринта, ще взема удостоверението и ще ги подам.  Предполагам, че просто ще трябва да ходя от стая в стая..........

Общи условия

Активация на акаунт