Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 855
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София по рождение
ОК
1) Имам колежки по НЕ, които напуснаха 35 СОУ ( много качествени дами) и дойдоха при нас. Май има текучество.
2) Имам деца, които учат и не са доволни от качеството на учебния процес (както написа и един 7-класник)
3) Малката ми дъщеря учи до 7 клас в 18 СОУ( много съм доволна, дадоха и солидна подготовка), освен това имам ученици, в горен курс, които са супер доволни. Племенникът ми също завърши 18 СОУ . Така, че си имам своите наблюдения.

Мен в едно у-ще най ме плаши текучество на учители.....

И мен това ме плаши и затова преди време те бях питала какво е то при учителите по немски при вас? В РИО бяха пуснали 3 или 4 места за учители по немски в 73-то. Моля те, кажи дали това се отнася за начален, среден или горен курс.

# 316
  • София
ganis, благодаря за споделеното мнение! Hug Смятахме да сложим 35-то (немските паралелки) на трето място след НПМГ и Втора АЕГ.... Thinking Направо вече не знам кои училища да включим...информацията е толкова противоречива! ooooh!

# 317
  • София
Оформени оценки - няма, с малки изключения. Свидетелства и служебни бележки учениците ще получат в понеделник 18.06.  #Cussing out Всеки да го коментира както си иска, аз нямам вече нерви. Не знам защо ми се е запечатило в съзнанието, че копие от документите трябва да се представи в НГДЕК на 16-17.06. Моля ви, пишете ако знаете датите!  Cry Ако не, ще звъня в гимназията. Ще трябва и да предупредя, че ще носим документи на 18.06. Едва ли ще е само моето момиче хартисало за тогава.
Сега го видях пак: от 16 до 20 юни 2012 г.   Laughing

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 17:12 от Ani_neli

# 318
  • Пловдив
Вчера звънях в РИО- Пловдив и ми казаха, че според наредбата им, оценките се оформят до 14.06, а удостоверенията за завършен 7 кл. се дават на 15.06. Прозвуча ми абсурдно, но така ми казаха, че ми го и натъртиха, след моето недоумение, което изразих.
В нашето училище днес им дадоха бележките с оценките от НВО. Класната им казала, че удостоверенията ще им ги дават на 15.06. Дано да е така. Все още им оформят оценки.

# 319
  • София
ОК
1) Имам колежки по НЕ, които напуснаха 35 СОУ ( много качествени дами) и дойдоха при нас. Май има текучество.
2) Имам деца, които учат и не са доволни от качеството на учебния процес (както написа и един 7-класник)
3) Малката ми дъщеря учи до 7 клас в 18 СОУ( много съм доволна, дадоха и солидна подготовка), освен това имам ученици, в горен курс, които са супер доволни. Племенникът ми също завърши 18 СОУ . Така, че си имам своите наблюдения.

Мен в едно у-ще най ме плаши текучество на учители.....

И мен това ме плаши и затова преди време те бях питала какво е то при учителите по немски при вас? В РИО бяха пуснали 3 или 4 места за учители по немски в 73-то. Моля те, кажи дали това се отнася за начален, среден или горен курс.
При нас няма текучество. Миналата година се пенсионираха двама преподавателя и затова имахме свободни места. Тази година един, но се разкрива 5-та паралелка.
А една паралелка в 8 клас е цял един норматив.
Има само 2 места за учител по НЕ Simple Smile

# 320
Може ли и аз да се посъветвам с всички вас за моето момиче, дали имаме някакъв шанс за НЕГ оценките й са: БЕЛ - 5.32, Мат - 5.78, Бал- 34.21

Ето и бала за 73 СОУ от миналата годуна.

Профил: Немски език, Руски език, Математика

Момичета: 1.класиране – 33.356    2.класиране – 33.250
    Момчета: 1.класиране – 32.966      2.класиране – 32.784

Профил: Немски език, Руски език, Български език

Момичета: 1.класиране – 33.606     2.класиране – 33.572                
    Момчета: 1.класиране – 32.928       2.класиране – 32.784                                    

Профил: Немски език, Френски език, Български език                            

Момичета: 1.класиране – 33.394     2.класиране – 33.284                            
    Момчета: 1.класиране – 32.714       2.класиране – 32.678                                    

Профил: Немски език, Английски език, Математика

Момичета: 1.класиране – 34.250     2.класиране – 34.214                            
    Момчета: 1.класиране – 33.534       2.класиране – 33.322  
Ganis, не мисля, че тези балове са ориентир в момента, т.к. сегашните ще бъдат по-високи. По-скоро трябва да гледаме на кое място е било последното прието дете на второ класиране.

Да, така е, нали тази година са по-високи баловете, обаче! Благодаря ти Ganis, първо се зарадвах на тези балове от миналата година и после пак се притесних като се сетих за това Confused

# 321
  • София
Вчера звънях в РИО- Пловдив и ми казаха, че според наредбата им, оценките се оформят до 14.06, а удостоверенията за завършен 7 кл. се дават на 15.06. Прозвуча ми абсурдно, но така ми казаха, че ми го и натъртиха, след моето недоумение, което изразих.
В нашето училище днес им дадоха бележките с оценките от НВО. Класната им казала, че удостоверенията ще им ги дават на 15.06. Дано да е така. Все още им оформят оценки.
Да, бе- за един ден ще напечатат удостоверения на цял випуск  Twisted Evil

# 322
Мари, аз пуснах и относителните позиции от миналата година към отговора на Ганис.

# 323
  • Попово
има ли срок за издаване на удостоверенията за завършен 7 клас?
В нашето училище ще ги дават на 19 ????

He стига че събота и неделя няма да работят училищата-гнезда ами и това....
Би трябвало да ви ги дадат най-късно на 15.06 newsm78.
Почвай да звъниш в РИО Пловдив или им прати е-мейл. Не е редно на 19???
До 14 юни оформят срочни и годишна оценки и за един ден няма как да направят и удостоверенията.До вторник,19 юни е срока за издаването на удостоверенията и служебните бележки с оценките по БЕЛ и математика от изпитите.
Срока за служебните бележки е от 11 до 16.юни (пише го в графика на дейностите). На нас вече ни ги дадоха. Удостоверението обещаха да ни го дадат на 15.юни, защото не можело с по-ранна дата.

# 324
  • София
Защо изчезна 30 СОУ от списъка с гнездата, кой е верният списък?

# 325
Оформени оценки - няма, с малки изключения. Свидетелства и служебни бележки учениците ще получат в понеделник 18.06.  #Cussing out Всеки да го коментира както си иска, аз нямам вече нерви. Не знам защо ми се е запечатило в съзнанието, че копие от документите трябва да се представи в НГДЕК на 16-17.06. Моля ви, пишете ако знаете датите!  Cry Ако не, ще звъня в гимназията. Ще трябва и да предупредя, че ще носим документи на 18.06. Едва ли ще е само моето момиче хартисало за тогава.
Сега го видях пак: от 16 до 20 юни 2012 г.   Laughing

/quote]

На нас ще ни ги дават на 16, така, че , да, не сте само вие, споко  Wink

# 326
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Защо изчезна 30 СОУ от списъка с гнездата, кой е верният списък?

Там си е Simple Smile На 3-то място.

# 327
  • София по рождение
Ганис, много благодаря за отговора относно текучеството!  bouquet
Сега остава да ми кажеш, че ти преподаваш и на двете паралелки с МАТ в 8 клас. Wink

# 328
  • Пловдив
има ли срок за издаване на удостоверенията за завършен 7 клас?
В нашето училище ще ги дават на 19 ????

He стига че събота и неделя няма да работят училищата-гнезда ами и това....
Би трябвало да ви ги дадат най-късно на 15.06 newsm78.
Почвай да звъниш в РИО Пловдив или им прати е-мейл. Не е редно на 19???
До 14 юни оформят срочни и годишна оценки и за един ден няма как да направят и удостоверенията.До вторник,19 юни е срока за издаването на удостоверенията и служебните бележки с оценките по БЕЛ и математика от изпитите.
Срока за служебните бележки е от 11 до 16.юни (пише го в графика на дейностите). На нас вече ни ги дадоха. Удостоверението обещаха да ни го дадат на 15.юни, защото не можело с по-ранна дата.

На дете, приятелче на моето, което учи в друго основно пловдивско училище, са им казали още миналата седмица в петък, че всички документи ще им ги дадат на 14.06 и приключват. От 15.06 да можели да си подават документите спокойно...

# 329
  • гр. София
Мари, аз пуснах и относителните позиции от миналата година към отговора на Ганис.

Аз как мога да разбера относителната позиция на щерката от миналата година? И преди питах, но никой не ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт