Отговори
# 30
Включвам се с една молба - препоръчайте ми мъфини или някакъв пай с вишни (знам, че има тема за мъфини във форума, но искам нещо изпитано). Благодаря!   bouquet

Fortuna, вишневият пай на тина-рина е чудесен! Погледни рецептата, ако ти допада....... Peace

# 31
  • Пловдив
Включвам се с една молба - препоръчайте ми мъфини или някакъв пай с вишни (знам, че има тема за мъфини във форума, но искам нещо изпитано). Благодаря!   bouquet

Fortuna, вишневият пай на тина-рина е чудесен! Погледни рецептата, ако ти допада....... Peace

И аз я разпечятах,но не разбирам какво значи..."след 20 мин. се пече" Rolling Eyes Изсипва се в тавата и се чака толкова или печенето трае 20 мин. newsm78

# 32
  • София
На вас спадат ли ви кюфтета от овесените ядки. Моите уж надути надути, пък в един момент вземат та спаднат и станат като подметки. Впрочем правили ли сте някаква комбинация с овесени ядки и нещо друго да кюфтета ?

Дядо хаджия, пробвал ли си тези  ОВЕСЕНИ КЮФТЕНЦА?

Погледни и ТУК, ето и моите как изглеждат, направо като кюфтенца си станаха.

Лабрех аз точно твоята рецепта например правих, ама сега дали на снимките твоите изглеждат по пухкави и дебели от моите или моите не стават като хората не знам. Или да взема ги правя на топчета по дебели.

# 33
labrex, благодаря! Ще я пробвам!  Simple Smile
tandonova, по-надолу в темата за пая тина-рина е написала, че паят престоява 20 мин. преди печене, заради содата и бакпулвера.  Peace
Ще я направя точно по рецептата.

# 34
И аз я разпечятах,но не разбирам какво значи..."след 20 мин. се пече" Rolling Eyes Изсипва се в тавата и се чака толкова или печенето трае 20 мин. newsm78

tandonova79 , мисля, че имаше някакво обяснение по-надолу на страницата или на следващата, но аз никога не съм чакала, включвам си фурната да се нагрее, правя го в това време и слагам да се пече.

# 35

tandonova79 , мисля, че имаше някакво обяснение по-надолу на страницата или на следващата, но аз никога не съм чакала, включвам си фурната да се нагрее, правя го в това време и слагам да се пече.

labrex, и по този начин не си имала проблеми, т.е. паят е ставал хубав? Ако е така, да не чакам и аз. Laughing

# 36
Мерси, за новата тема     bouquet
 Предложете ми рецепти за броколи ? Благодаря

# 37
  • Пловдив
Ок,мерси! Peace

# 38
labrex, и по този начин не си имала проблеми, т.е. паят е ставал хубав? Ако е така, да не чакам и аз. Laughing

Fortuna, винаги ми е ставал, той е от, нали виждаш, почти от нищо, няма някакви кой знае какви продукти, но според мен, и не само, е много сполучлив. Heart Eyes Пробвай, надявам се да ти хареса. А, за чакането, правя доста нещо и със сода, и с бакпулвер - кексове, сладкиши, никога не съм чакала, затова си позволих и на пая да не чакам.
Всъщност, направи си го точно по рецептата, и, ако ти хареса, пробвай някой следващ път да не чакаш, ще видиш дали има разлика. Аз, обаче, може би ще трябва да изчакам някой път, ама нали все бърза човек, ей така, за идеята, да видя има или няма разлики. Peace

# 39
labrex, може би ако се изчака ще се надуе повече.  newsm78
Аз сега се сетих за един мой опит с кекс с тиква. Разбърках сместа и точно щях да го слагам във формата за печене и се звънна на вратата. Отворих и може би 15-тина минути се забавих, като се върнах, тестото се беше вдигнало доста, изсипах във формата и го изпекох, като мислех, че няма да стане нищо, но беше чудесен. Друг път, нали все бързам, не съм го чакала и не става толкова бухнал. Явно човек трябва да има повече време и търпение.  Grinning

# 40
labrex, може би ако се изчака ще се надуе повече.  newsm78

Fortuna, възможно е, ще изпробвам някой път и така, с изчакване. Въпреки че паят си става достатъчно мек и пухкав, но може би ще стане и още повече, ще го направя и по рецептата, от години го пека, защото много го харесваме, пък и бързо става. Peace

# 41
Да помоля и аз за съвет- купих си свински шишчета, но нямам скара, нямам дори оребрен тиган.Как да ги приготвя във фурна? Или на парти грил?

# 42
  • Бургас
Здравейте!  Hug

От къде мога да си купя карамфил (подправка) ?  Rolling Eyes

П.С. Обиколих доста магазини... и накрая нищо!  Crossing Arms

# 43
явно нямат в околните магазини, обикновено е там, в хранителните, на щандовете за подправки.
Ел, можеш във фурна да изпечеш, да. По добре отколкото на парти грил  Peace Сложи ги на хартия за печене в тава и изпечи така.
Антония,  правя печено сирене завито в лозов лист, може да пробваш  Peace

# 44
  • Русе/София
от мен запис

Общи условия

Активация на акаунт