Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

• 103 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Някой месил ли е фондан с пудра захар на Фамилекс, защото такава на Оберон просто не мога да открия тук? И изобщо само с такава на Оберон ли се получава добър фондан?
Тази пудра си я избий от главата, ама ВЕДНАГА! Това ще ти съсипе тестото, ако ще и 100 пъти да пресееш. Ако нямаш Оберон под ръка, опитай в най-краен вариант Захира, като я пресееш поне 2 пъти!

Мина, с нетърпения чаках да видя на какво ще сложиш колата и направо ми пълниш душата! Жестоко!

# 556
  • Vaudreuil Canada
Мина колата е страхотна!!!!!!!! Отдавна не съм навестявала темата ама днес нещо ме дръпна в нея ... твоята торта ще е била  Wink

# 557
Мина, страхотна кола и торта!
Бетина, страхотна торта!

# 558
Мина,колата е върха #Crazy #Crazy #Crazy

# 559
  • София
Браво, Мина! Много прецизни детайли по колата, оцветяването също!!!

# 560
  • ГОре на черешата...
Здравейте!
Не съм се вясвала 100 години, сигурно сте ме забравили...видях колата на Мина във фейса - уникална просто и що ли ми трябваше да идвам тук, ама на, покани ме, та...торти отдавна не съм правила, че поводи нямам, разни курабийки бебешки правих, ето част от тях:

А днес правих украсата за тортата за кръщенето на същата тази Сияна с розовите курабийки - бебето на племенницата на мъжа ми. Самата торта поръчаха готова покрита от сладкарски цех - няма да ви казвам как ми се дорева като я видях тази сутрин - по-криво и целулитесто нещо не бях виждала. Поорязах борда оттук оттам, измих подложката, че беше цялата оклепана и като лъсна онази ми ти торта...ужасссс. Ни да я попиеш, ни да я дъстваш...поприкрих това-онова и толкоз.
Ето я:

Идеята за украсата взаимствах от гоблена, който уших за питката на Сияна , горе при курабийките.

Едва ли ще успея да наваксам всичко, но така роне ще ви хвърлям по едно око...а, имам още малко Пикко да изразходя и повече не ща да я чуя тая дъвка Crossing Arms. Овалетето на Кукибуки как е за фигурки - четох, че слагате тайлоза, аз нямам, без нея не става ли?

# 561
Мариета и тортата и сладките са просто върховни! Много свежо, нежно и красиво!  Hug

# 562
[

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 08:46 от райска ябълка

# 563
betina, много е хубава детската торта  newsm10
Мина, при теб както винаги красота и перфекционизъм  smile3501 newsm10
мариетка, кога успя толкова неща да сътвориш  Wink много готини бебешорските бисквитки  newsm10

То толкоз красоти сте показали, че човек да го е срам да си покаже "нещото", ама ей на какво излезе от първия ми собственоръчно направен фондан  Embarassed

# 564
Мариета,БРАВООООООООО!!!!
Страхотни произведения,всичко е нежно и прекрасно,изпипано страхоъно.
А като знам и нещата ти на готварският фронт  #Crazy newsm78 КОГА УСПЯВАШ БЕ ЖЕНА?
huliganka ,ПРЕКРАСНО СИ СЕ СПРАВИЛА.Може ли подробности за този умопомрачителен разрез.

# 565
Някой месил ли е фондан с пудра захар на Фамилекс, защото такава на Оберон просто не мога да открия тук? И изобщо само с такава на Оберон ли се получава добър фондан?
Тази пудра си я избий от главата, ама ВЕДНАГА! Това ще ти съсипе тестото, ако ще и 100 пъти да пресееш. Ако нямаш Оберон под ръка, опитай в най-краен вариант Захира, като я пресееш поне 2 пъти!

Мишоче, измесих тестото със Захира пресята 3 пъти, не два  Mr. Green  и мисля, че се получи горе-долу сносно, макар че после като взех да покривам се появиха некви порички и дупчици, ама тва сигурно щото първия път като го разточих ми се беше залепило за мушамата и се наложи да точа наново  #Crazy

huliganka ,ПРЕКРАСНО СИ СЕ СПРАВИЛА.Може ли подробности за този умопомрачителен разрез.
дитсън,благодаря Wink  повече ето ТУК в блога ми Wink с покритието отчитам, че не се справих толкова блестящо, но наистина се получи страхотна на вкус, успях да очаровам гостите снощи  Mr. Green

# 566
bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дими!   bouquet Бъди ни жива и здрава, все така деликатна и коректна към всички. Много, много радост и усмивки ти желая!!!
Хулиганче - тортата ти изглежда много добер. А разреза изобщо не искам да коментирам.....  мляс!
mari_eta - Страхотна серия сладки извади. Защо обаче, гобленчето е със зайче, а сладките са с мече??? Наби ми се на очи, просто....

# 567
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви  bouquet!
Да уточня - сладките са правени по различно време, от април до май, не наведнъж...Ванче, ми таквиз формички имам бе, пък гоблена с мече е за момче, в синьо, затуй уших заешко...
Хулинга, много нежна торта, пък и разрезът е перфектне, браво!

ЧРД на Дими и от мен - здрава, щастлива и обичана да е  bouquet!
Понеже не ми отразихте въпроса, да го прасна в червено, а - пробвахте ли овалетето на Кукибуки и как е за фигурки без добавяне на тайлоза?

# 568
Simple Smile пак сте се развихрили момичета, минавам набързо докато бебчетата спят да покажа последната торта преди почивката

още тук

малко барбамама. ми се губи на снимката, но пък толкоз мога Simple Smile

друг въпрос- иска ли някой да участва в покупка на бадемово брашно бяло 1 кг е 21 лв с ДДС - или някой купувал ли е от тях

хвърлих око и на кестеновото им пюре днес ще ми пратят и ценова листа, да видя друго какво да поръчам, ако някой иска да си поделим брашното да ми пише на лично, мисля да го пробвам пък ще видим

Мариета пак много красоти, и хулиганка и тя Simple Smile нямам време да се върна назад за което прося извинение   bouquet

ДИМИ честит рожден ден   bouquet

# 569
Честит рожден ден на Дими и от мен! Здраве и много творческа енергия желая   bouquet

van444eto, mari_eta,  lux, благодаря ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт