Майчини инстинкти или с други думи как нападнах кучетата!

• 14 718
  • 251
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Съжалявам, Дорис.

Твоя си е грешката, нали знаеш? Било е редно да не навлизате в територията им и да си носите суха храна, която да подхвърлите на животните, когато ви нападнат. Следващият път да си знаеш! Това е моят резултат от нападение, последвано от обаждане на горещия телефон на Столичен инспекторат, писмена жалба и хокане от страна на представител на организация за защита на кучетата от цитирам "изтряскали майки" като мен.

Тази стратегия с цел намаляване броя на пенсионерите ли е? Щото хем нямат нужните сили за борба, хем пари за суха храна нямат. Направо са обречени!  Crazy

# 31
Било е редно да не навлизате в територията им и да си носите суха храна, която да подхвърлите на животните, когато ви нападнат.
Тяхната територия? Определена от Столичен инспекторат? Ами да вземат да сложат надпис "кучешка площадка", поне ще се пуши без проблем!  Mr. Green

# 32
  • Варна
Било е редно да не навлизате в територията им и да си носите суха храна, която да подхвърлите на животните, когато ви нападнат.
Тяхната територия? Определена от Столичен инспекторат? Ами да вземат да сложат надпис "кучешка площадка", поне ще се пуши без проблем!  Mr. Green

Да бе, ще тровите горките кученца! Crossing Arms

П.П. Освен това кучетата не могат да четат. Те сами си определят територията, която поради горната причина се одобрява от СО. Mr. Green

# 33
  • София
Ужасно преживяване, Дорис  Hug

По-интересното е, никой ли поне не си помръдна задника да ти помогне, да се разкрещи макар, да ги изгони?

# 34
  • Galaxy 13197853088
Хранете ги с пастички.

# 35
the Дорис, шапка ти свалям, майче! Просълзих се докато четох разказа ти. Голям кошмар сте преживели с детенцето, но още по-лошото е, че много други майки споделят същите ужасии.. Направо думи нямам, и като гледам броя на бездомните и домашните кучета по улиците, изобщо не съм оптимист..
Гледам никой не коментира и "мъжете", които са наблюдавали сценката. По един камък да бяха хвърлили поне, ала не би. За пореден път се убеждавам, че истинските мъже са на изчезване в България.
Освен от оръжеен магазин от някъде другаде може ли да се купи въпросният лютив спрей? Сега се замислих, това чудо дали няма само да раздразни допълнително едно агресивно животно..

# 36
Дорис, страхотна си!!!!
Дано детенце е добре и бързо забрави случката (лесно е да го кажа отстрани, но знам че е много трудно).
А за блеещите сеирджии просто нямам думи.

# 37
Дорис, страхотна си!!!!

bouquet

Какви мъже, Супернова...  Tired

Веднъж ме е заплашвало куче, питбул, бях се вкопала в земята, не можех да помръдна, ако и да бях напомпана с адреналин. Плахо подвиквах към евентуалния собственик, докато се усети да се озърне и да си извика животното. Не ми се мисли какво ще се случи на животно, заплашило детето ми, хич не си правя илюзии по въпроса. И мен ме е страх от кучета, нямам им доверие.

# 38
  • n/a
Темата е за майчинския инстинкт, да не забравяме. Засега не е доказано,
че мъжете го имат и дано така да си остане.

# 39
Много добре те разбирам! Силна прегръдка от мен  Hug
Аз мога да бъда такава не само към кучета ...Simple Smile

Обаче мен, което много ме ядоса са седящите "мъже" - дали защото в последните две седмици последователно станах свидел на такива  пъзльовци и "мъже в поли" ( не в сексуална ориентация!),  че много съм набрала.
Няма нещо, което повече да ме отврати в един мъж като това - льольо, който дава път на дамата, за да види дали моста ще издържи -образно казано.

# 40
Лоана, съвсем права си, но това е "допълнителен бонус" - присъствието на теоретично по-подготвени същества за справяне с такива ситуации. Как да не го изкоментира човек.

# 41
Темата е за майчинския инстинкт, да не забравяме. Засега не е доказано,
че мъжете го имат и дано така да си остане.

Майчиният инстинкт е в момента, в който видиш заплахата над детето ти.Аз се борих доста време, не очаквах инстинктивно тримата мъже около нас в този момент да скокнат, но все пак-борих се дълго с кучетата, когато ни се случи.Все можеха така, докато гледат как го правя, да вземат да помогнат.Ама на, стояха острани и гледаха сеир.Е, да, не са длъжни. TiredАз бях с две деца, едното в количка, другото до мен за ръка и ни нападнаха.Едното дете ще го вдигна на ръце...ами другото? TiredБях поставена в ситуация да избирам Кое дете да спасявам. Tired

# 42
  • Tам през Атлантическия океан
   Трябва ли да стане нещо непоправимо ,пу.пу да не дава Господ де  Praynig
за да се предприемат кардинални мерки за бездомните кучета в София  Rolling Eyes

И аз имам своята история (2010) след което намразих всички бездомни  кучета и минах от другата страна т.е. преди ги защитавах   Tired Въпреки че съм кучкарка искам да изтребат вс. безпризорни  псета  Crossing Arms

# 43
  • Варна
Въпреки че съм кучкарка искам да изтребат вс. безпризорни  псета  Crossing Arms

Първо това, а след това строг ред и глоби - като на пушачите, от 300 нагоре за първо провинение! Искам глоба за всеки, хранещ безпризорно животно в населено място - от 300 до 500 лв, за община, на чиято територия има безпризорни животни - 1000 лв на брой. Същите за собствениците на домашни любимци, които нарушават правилата/изискванията/забраните.

Моята случка е стара, нямах още деца, но с плам защитих себе си, представям си, ако трябваше децата. Тогава гледах неаполитански мастиф (демек - обичам си кучета, много даже, и кокери съм гледала), щом ме нападнаха, се усетих как започвам да имитирам кучката си - настръхнах, оголих зъби и започнах да ръмжа. Даже "бузи" разтресох като същи мастиф!

# 44
  • София
   Трябва ли да стане нещо непоправимо ,пу.пу да не дава Господ де  Praynig
за да се предприемат кардинални мерки за бездомните кучета в София  Rolling Eyes
То стана вече. Мир на праха му. Не виждам някакви действия, реални. Някой да ме обори.

Общи условия

Активация на акаунт