Не е такава ситуацията, защото не е позволено да си почесваш индивиди от любимия животински вид на улицата и после да ги изоставиш на произвола на съдбата. Наливали им водица, ой, Боже, каква хуманност! Лесна за изпълнение, ненатоварваща и позволяваща доволоно заспиване с мучене "Аз съм добър човееееек".
Офф топик, много ми хареса "порфесорът"

Джина може и деца да има... Казвала съм ви за моя баща, тоз виден кучелЮб. Отглеждахме си куче, немска овчарка, солиден пес. Реши, че вкъщи той командва и редовно ни преследваше мен и двамата ми братя, ученици бяхме, да ни похапнува. Ми да не мислите, че баща ми се впечатли? Ние сме били виновни - аз лично извеждах всеки ден по часове наред неблагодарното добиче, ревнувало било животното, че ходя на езда и мириша на кон. Усещал, че ме било страх и затова нападал. Хапал ме е нееднократно - извадих късмет (според баща ми, само ми показвал кой е по-силен, с лЮбов ме похапвал). Изпохапа братята ми яко, ходиха да ги кърпят и песът пак вкъщи. Беше нещо уникално, бяхме свалили дръжките на вратите и се разхождахме с тях в джоба, че като ни погне да си отворим и той да не може да отвори вратата. Как се реши проблемът - ми песът се опита да ухапе баща ми, който тогава специално беше много здрав мъж и го просна, но в резултат изведнъж реши, че това не може повече да продължава. Уреди да го вземат да пази затвор някакъв и със сълзи на очи го отведе. Вината беше, разбира се, наша, на децата.
Много кучета сме имали след това, добри животинки, на кучета - психопати повече не сме попадали

То това не е за разбиране. Надминава всякакви очаквания.