Майчини инстинкти или с други думи как нападнах кучетата!

• 14 714
  • 251
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Аз не вярвам, че тези кучета са свидетели на живо дране на себеподобни! Това го измислят болните мозъци на кучезащитниците, за да оправдават кучетата. А ако Ваш блзък беше на мястото на човека, който е нападнат жестоко и тогава ли ще ги оправдавате? Или той е виновен защото както ми каза една луда бабка вчера в парка " кучето ми те лае защото не общуваш с него, то иска внимание и любов", човека не е общувал правилно сигурно  newsm78 Аз лично не искам да общувам нито с бабката, нито с кучето и , това значи ли че не мога да разхождам детето си в парка?

# 211
Аз не познавам човек, нарязал или одрал куче, но познавам кучета, ухапали случайни хора.  Rolling Eyes
Джина, хвани се осъзнай малко, защото само тъпотии говориш. Кучетата били хпели, защото били гледали дране на живо на техни приятелчета?  hahaha
Хахавите кучезащитници с голи гърди предпазват населението от ...масови убийци! Щото задължителна стъпка преди да изпушиш и да нарежеш на части четири-пет жертви е да се обадиш на Екоравновесие да пирбере кучето, нахапало баща ти/женати/детето ти/твоето домашно куче  Twisted Evil Второто просто води до първото  Sunglasses

Ти като толкова години тровиш кучета , какво допринесе за решаване на въпроса ?
Ти говориш тъпотии - как ще ги познаваш бе , те дерат когато другите спАт !!!
Колко си умна Бъръльонке ! Така ги навързваш , че сама не си ги асимилираш ! И недей толкова обиждай , смотанячке !

# 212
Аз не вярвам, че тези кучета са свидетели на живо дране на себеподобни! Това го измислят болните мозъци на кучезащитниците, за да оправдават кучетата. А ако Ваш блзък беше на мястото на човека, който е нападнат жестоко и тогава ли ще ги оправдавате? Или той е виновен защото както ми каза една луда бабка вчера в парка " кучето ми те лае защото не общуваш с него, то иска внимание и любов", човека не е общувал правилно сигурно  newsm78 Аз лично не искам да общувам нито с бабката, нито с кучето и , това значи ли че не мога да разхождам детето си в парка?

Остави това " Аз не вярвам ..." ! Все едно кучезащитник да каже " Аз не вярвам , че толкова ви хапят ..."  Не се оправдават кучетата , не се оправдава и " човешката " агресия ! Каза се вече - Законови мерки .

# 213
djina 222, само с кастрация проблемът няма да се реши, а мястото на животните, категорично не е по улиците.Надали някой от тук пишещите, изгаря от желание да убива кучета.Всички искат ефикасно решение, но то не е кастрация, а прибирането им по приюти и евтаназията на агресивните и болни животни.А точно срещу тези мерки, "кучелюбците" протестират и всячески пречат да бъдат осъществени.
Защо, би ли дала логичен отговор?

# 214
djina 222, само с кастрация проблемът няма да се реши, а мястото на животните, категорично не е по улиците.Надали някой от тук пишещите, изгаря от желание да убива кучета.Всички искат ефикасно решение, но то не е кастрация, а прибирането им по приюти и евтаназията на агресивните и болни животни.А точно срещу тези мерки, "кучелюбците" протестират и всячески пречат да бъдат осъществени.
Защо, би ли дала логичен отговор?

Как " надали някой от пишещите тук искал  да убива ? Колко назад в темата влезе за да видиш  ? Дорис авторката - подстрекателка и манипулаторка , с поредната си измислена история за филмов сценарии , къде се спотаи или тръгна вече да сее трупове ! Мястото им категорично не е по улиците , но хората не вярват ! Виждат с очите си , или не се кастрира , или се прави кастрация така , че да убие животното / умишлено / ! Евтаназията - за по евтино се извършвала с лопати / не всички спАт ! / , приюти няма , където има - няма контрол ! Не всички хора могат да понесат изтезания за в повечето случаи кротки и изстрадали животни ! Тези " хахавите " дето ги наричате са просто хора с добри сърца , които никога няма да изхвърлят навън ! Те прибират изхвърлените от " нормалните " .

# 215
  • София
Ти като толкова години тровиш кучета , какво допринесе за решаване на въпроса ?
Ти говориш тъпотии - как ще ги познаваш бе , те дерат когато другите спАт !!!
Колко си умна Бъръльонке ! Така ги навързваш , че сама не си ги асимилираш ! И недей толкова обиждай , смотанячке !
Альо, я внимавай как се държиш, моля! Смотяначка не съм те наричала, нали? Нервните изблици да си си те случват у дома, насаме. Тук пишат нормални и куртурни хора.
Я ми кажи къде точно съм казала/написала, че кучетата ги тровя и че трябва да се тровят?  Shocked

# 216
      Джина, изразът добър до глупост чувала ли си? Екзалтацията по повод някакъв проблем не е доброта. Слаби нерви му казвам аз. Впрочем, като толкова държиш да се спазват законите, защо нападаш Дорис? Тя е имала законово основание да протестира срещу отглеждането на котки във входа. Или трябва да спазваме само закона за защита на животните, тези които защитават хората - кучета ги яли.

# 217
Казвам в прав текст да не би някой да не разбрал:
- ако някой посегне на детето ми,било човек или животно,лично ще се разправя с него.
Ако е животно и някой застане пред него,гръмвам ги и двамата.
Ясно?
Ако искате да спасите душата ми,и не само моята,спрете да дрънкате глупости.
Тук не става за случаен инцидент,за трагедия,
тук става дума за безхаберие и ще търся отговорност.
И ако някой родител предприеме нещо за свое пострадало дете,аз лично ще застана до него и кажа,че аз съм го направила.Защото бих го направила.
Защо да не сме милостиви и към изродите които поругават човек?
Защо за убийците търсим най тежкото наказание?
Аз не правя разлика между човек или животно.
Никой не пощадява мечка - стръвница.
Това не е като да попаднеш в джунгла и да те изяде тигър.
Толкова много страшни убийства стават по съседски и роднински линии ,защото полицията и съда не взели мерки.Свидетели сме на страшни неща.
Защо си го причиняваме.

Във Фейсбук имах една,,приятелка"която се грижи за много животни.
Шапка и свалях за търпението и всеотдаването.
Но когато беше ранен възрастния професор я пратих на майната и.
Беше написала:Моля ви,на помощ.Изкуфял дядка дето дразнил кучетата....

# 218
  • Варна
      Джина, изразът добър до глупост чувала ли си? Екзалтацията по повод някакъв проблем не е доброта. Слаби нерви му казвам аз. Впрочем, като толкова държиш да се спазват законите, защо нападаш Дорис? Тя е имала законово основание да протестира срещу отглеждането на котки във входа. Или трябва да спазваме само закона за защита на животните, тези които защитават хората - кучета ги яли.

Изобщо не виждам от djina 222 да струи доброта, напротив озлобление и омраза към хората.

# 219
     А, въпросът беше за "онези хахавите" добри хора. А ако се причислява към тях, коя съм аз, че да оспорвам самооценката й? Wink Нека си вярва момичето, може пък някой ден да вземе и да се прочете.

# 220
Казвам в прав текст да не би някой да не разбрал:
- ако някой посегне на детето ми,било човек или животно,лично ще се разправя с него.
Ако е животно и някой застане пред него,гръмвам ги и двамата.
Ясно?
Ако искате да спасите душата ми,и не само моята,спрете да дрънкате глупости.
Тук не става за случаен инцидент,за трагедия,
тук става дума за безхаберие и ще търся отговорност.
И ако някой родител предприеме нещо за свое пострадало дете,аз лично ще застана до него и кажа,че аз съм го направила.Защото бих го направила.
Защо да не сме милостиви и към изродите които поругават човек?
Защо за убийците търсим най тежкото наказание?
Аз не правя разлика между човек или животно.
Никой не пощадява мечка - стръвница.
Това не е като да попаднеш в джунгла и да те изяде тигър.
Толкова много страшни убийства стават по съседски и роднински линии ,защото полицията и съда не взели мерки.Свидетели сме на страшни неща.
Защо си го причиняваме.

202uu smile3501

# 221
Vl е поредният "умник" който си мисли, че е открил топлата вода, но има много други като него които мислят, че това е решението на проблема. С избиване на кучета проблема никога няма да се реши. Този метод е довел до намаляване на броя за кратък период от време и след това кучетата ще са двойно повече Защото докато едни изроди избиват , други изроди развъждат и си изхвърлят кучетата. A изрод който избива животни, рано или късно почва да избива хора. Пазете се от двойници на Лука Магнота, те всички започват с избиване на животни и докато един ден не започнат да избиват хора. Защо в Германия например няма животни по улиците. Защото сигурно всички са интелигентни като vl и избиват животните. Прост народ сме защото до като има роми и малоумници ще сме една махленска държава. Хитлер изби всички евреи завинаги - на кукуво лято...сега има в хиледи пъти в повече. Яд ме е защото като гледам какви изроди има стотици хиляди които мислят първобитно, просто няма как да се оправи тази държава. Много сме умни, че и тарикати, защо да гледаме и взимаме пример от успяла държава. На кому е нужно, слушайте lv и скоро ще се оправим, защото той преоткрива топлата вода. А ние ще трябва като се събудим да прескачаме трупове, колко прекрасно!

Ще се реши не, ами оттатък, би казала моята баба!!!!

Явно, че и ти си от тези, които са на хранилката!

# 222
От "тези среди" на кучкарите трябва да ги освидетелстват и приберат в лудниците, тогава може и да се реши проблема с кучетата!

Точно казано.

# 223
djina, как можеш да говориш за убийства на кучета,при положение, че в страшни мъки умират хора от нападения на кучета? Какаво хуманно отношение да има към кучетата при положение, че няма такова към хората?

Много точен въпрос.

# 224
  • София
Джина, спри се малко  Stop Не се усещаш какви ги пишеш. Имаш право да мразиш хората, но да го навираш в очите им е проява на много лош вкус (това тактично казано).

Общи условия

Активация на акаунт