Анална фисура 2

• 175 093
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 320
И да питам - някой ползвал ли е Rectogesic? Има ли ефект, помага ли?
Помага, докато е прясна фисурата. Години наред така задържах операцията. Мен от него ме болеше главата.

# 1 321
Здравейте,върти ми се в главата един въпрос и особено сега,когато ме очаква операция.От както ми се появи фисурата спрях да хода на козметик за интимната зона за да не навредя на раната.Но сега все повече искам да отида и още повече за операцията да съм подготвена(ще се чуствам малко по добре психически,лягайки на операционната).
Та,има ли някой наблюдения дали ще ми се отрази коламаската на раната?

# 1 322
Някой да даде мнение за д-р Тодоров в Пловдив? Само един човек тук пише за него и ми е странно.
Също така някой използвал Левораг и да е излекуван?

# 1 323
Аз с Левораг. Но прясна-прясна фисура.

# 1 324
Благодаря. Аз започвам трети месец мъки и много се надявам да помогне.
Аз с Левораг. Но прясна-прясна фисура.

# 1 325
Някой да даде мнение за д-р Тодоров в Пловдив? Само един човек тук пише за него и ми е странно.
Също така някой използвал Левораг и да е излекуван?
Левораг съм ползвала дълго време, имах подобрение за малко, но не пълно излекуване моята беше хронична. Ако е прясна фисурата ще помогне

# 1 326
И на мен Левораг не можа да ми помогне на 100%, иначе от други мехлеми, даже за по 3-4 лв съм имала по-добър ефект.
И аз се интересувам от информация за д-р Тодоров.

# 1 327
Левораг на мен не ми свърши никаква работа.

# 1 328
Кои мехлеми ви действат?

И на мен Левораг не можа да ми помогне на 100%, иначе от други мехлеми, даже за по 3-4 лв съм имала по-добър ефект.

# 1 329
Кои мехлеми ви действат?

И обикновен Дефламол действа. Ако фисурата е прясна.Стане ли хронична нищо не помага.
Действа
Масту S форте
Доксипрокт
Чист Лидокайн крем или маз
Фитороид на Абока

# 1 330
+ мехлема за хемороиди на Биохерба, Катежел с лидокаин, Терезиенойл също. Но минава известно време и спират да действат.

# 1 331
    Моята вече на 3 месеца хронична ли се води?

Кои мехлеми ви действат?

И обикновен Дефламол действа. Ако фисурата е прясна.Стане ли хронична нищо не помага.
Действа
Масту S форте
Доксипрокт
Фитороид на Абока

# 1 332

Кои мехлеми ви действат?

Действа
Масту S форте
Доксипрокт
Фитороид на Абока
Без да е минавала ли? Ако да, мехлеми няма да помогнат.

# 1 333
Подобрява се значително, но не мисля, че се е затваряла напълно.
На 6 часа е - доста кофти положение…

Кои мехлеми ви действат?

Действа
Масту S форте
Доксипрокт
Фитороид на Абока
Без да е минавала ли? Ако да, мехлеми няма да помогнат.

# 1 334
Ойййй, сутринта отидох много трудно. Слава богу не се разпори...! Намазах с Фитороида на Абока, мазничък, омекотява. Пробвайте го, аз бях забравила за него.
IIigd, много хубави мазила са
Проктис М ректална мас и Фитороида на Абока. Щом е тръгнала да зараства пробвай мажи с едно от двете!

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 10:26 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт