Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли това, че не работя, да повлияе по някакъв начин на решението на съда относно родителските права?
Трябва ли аз да водя децата при баща им, когато бъде определен режимът на свиждане, тъй като не сме в един и същи град?
Необходим ли е нов адвокатски хонорар от страна на ищеца за втората инстанция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли това, че не работя, да повлияе по някакъв начин на решението на съда относно родителските права?
-
Трябва ли аз да водя децата при баща им, когато бъде определен режимът на свиждане, тъй като не сме в един и същи град?
-
Необходим ли е нов адвокатски хонорар от страна на ищеца за втората инстанция?
-
Какво ще се случи, ако нито ищецът, нито неговият адвокат не се появят?
-
Какво да правя, ако бившият ми не плаща издръжка, защото е безработен?

:cry:jivqh s biv6iqt si maj 15 god. sas mnogo karanici nai ve4e zaradi negovata maika imame 2 deca na 11 god. i na 6 god. toi igrae6e na komar i e bezraboten hodi 4astno stroitelstvo pie i decata stavaha svideteli na poboi ne me puska6e na rabota be6e mi pisnalo otvori mi se vazmojnost da rabotq v 4ujbina i zaminah bez toi da znae decata ostavih na negovata maika i sega pra6tam pari na decata za drehi u4ili6te vsi4ko as pla6tam dali moje kato se varna da zaveda delo za pope4itelsto nad decata si pri polojenie 4e nqmam brak s nego i predi okolo 1 mesec sa gi izgonili ot ob6tinsko jili6te za neplateni smetki molqvi kajete dali imam vazmojnost za roditelskite prava nad decata BLAGODARQ VI PREDVARITELNO
пълното попечителство е сложен процес