Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 776
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • MJF
Midas се гледа с повишено внимание защото се случваха бързо и нон стоп неща , сложни икономически конспирации и .......гледах тях.

Alice in Wonder City 1 еп. Мда, "обрани" са част от характерните украси и повторения съпътстващи тай сериал.  Thinking дълъг ми дойде.  Blush свикнала съм с мишока да ги правя 20-25 минути. Иначе сценария си е написан и сглобен по типично тай стил. Ще продължа, да видим как ще е.

# 271
Голямо затишие тук Thinking.

За гледащите "Джентълмените" и почитатели на CN Blue, в драмата камео участие ще има и Jung Yong Hwa, като бивш студент на Kim Ha Neul.

Хубавото Хони пък ще се изяви и като певец за ОСТ-а на "Д-р Джин", след като това вече направи и колегата му Дже.

Има слухове за удължаването на две от излъчваните в момента драми. Gaksital (Bridal Mask) ще бъде удължена с 4 епизода, но като се вземе в предвид, че първоначално е била планирана за 30 епизода, а и рейтингът й никак не е зле, това не е много учудващо. Другата е The Chaser, която може би ще има два епизода повече, но все още не е потвърдено.

Феновете на Lee Sun Kyun ще могат да му се радват от понеделник в драмата Golden Time, в която ще се разказва за живота и проблемите на лекари от спешното отделение.

И за финал ще ви водя на о.Бали newsm08

Едит: Днес си имаме рожденик (едно, май вече бивше "Джони") - Akanishi Jin

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 14:58 от 2в1

# 272
  • София
Песничка от  Джентълмените Grinning в изпълнение на Lee Hyun
Two Hearts

На Аканиши Джин  newsm59 newsm38!

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 15:09 от freedoms

# 273
  • MJF
 Scatter готова за Бали   grinning039
Охо, започва корейски "медицински" сериал и то с любимец Lee Sun Kyun. Ясно е че ще се гледа. Чакам си новия му филм.

Big
Тазседмичните епизоди не са зле. Предвид общата скорост на сюжета направо голямо крачка напред. Мистерията всъщност се изясни и от тук на татък е интересно само как двете души + главната героиня ще взаимодействат към финал. Оставащите 6 епизода това ще   knit.  Laughing след тази моя констатация очаквам кор. мъдреците още следващите 2 епизода да измъдрят нещо неочаквано и да ми  red

Фантом 11. Започна играта с много открити карти и директно без много криене на играчите един от друг. Очаквах точно обратното в началото на сериала.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 19:31 от 6o6ul4o

# 274
Ohayou Gozaimasu!

Много хубава новина е споделила вчера 2в1 за Jung Yong Hwa. Шоши-сан, неговото кодово име е "червената китара". Наясно си вече и в момента, в който се появи, мисля че веднага ще го засечеш и без да го познаваш. В смисъл по външния вид, предполагам, че добре ще стегнат и него и ще се появи в пълния си блясък.

Във вторник "влязох" в клас 2-4 в новата японска дорама GTO: Great Teacher Onizuka и разбрах къде точно ще стоя - трети ред от към прозореца, втория чин. Точно там е Юки. Нямам нищо против да се преместя по някое време на учебната година и на втори ред от към прозореца, но на първи чин. Това е мястото на Гаку Сано. Това ще го уточнявам с времето... Сериалчето е разочарование за мен, от онези училищни японски дорами, които гледам само и единствено заради определени лица, а тук те са няколко - Юки Ямада, Нобуюки Сузуки, Гаку Сано, Тайши Накагава, Аран Ширахама, Шо Такада, Шинтаро Моримото. Момичетата са ми непознати като лица, може с времето да ги разуча.

Ето ги и в кадър от първа серия - Юки Ямада, Нобуюки Сузуки и Гаку Сано

Нямам с какво изгледано да се похваля, защото не съм отметнала нищо, само първа серия на GTO, но пък редовно чета новините около самураите. Утре стартира и заглавие, което очаквам с голям интерес Boys on the Run (2012) с любимият Рюхей Маруяма. Чакам си и тайванския сериал в неделя и мисля, ако не изкочи нещо непредвидено да започна най-после и Tokyo Tower (2007) с Мокомичи Хаями и Юта Хираока, за който споменах преди дни (Шоши, ще споделя как е).

Някой да има нужда от куче? На мен ми трябва само "останалото", кучето го подарявам. Шоши, навита ли си? Дори съм сигурна, че и ти вече разпознаваш "останалото", въпреки че никъде все още не си го гледала.

Скрит текст:

И на финал от мен нещо, което пуснах вчера в темата му, но и за вас тук. От Ацуши Арай...

# 275
  • MJF
"червената китара" го разпознавам защото съм го гледала в 2 сериала. Ще го позная. Хм, то достатъчно са им героите и муцуните в това заглавие ама да се рекламират.

Laughing Значи почнахте го лятното училище. rossonera си е видяла мястото, да видим къде седят dovede, freedoms, Елеасара ... а и усещам  че периодично ще се местите.
 Crossing Arms Mou ichido Kimi ni, Propose преводачите "потънаха".

Alice in Wonder City 3 изгледани серии. Явно само първата е по-дълга. Следващите имаха типичната за тай заглавие последна част а и повторенийца, така че  с мишока чевръсто ги изгледах. На мен Xiu Jie Kai ми е позната муцуна, от други заглавия.
 animal037 без стопанин няма да остане.

newsm75 ми е под ръка и се  Thinking  дали да не пробвам First Kiss  Laughing Hug

# 276
Аз пък на японския фронт си чакам Огури Шун  Mr. Green.

И като сте почнали с кученца   newsm56

# 277
2в1, него и аз го очаквам. Очаквам Rich Man, Poor Woman (2012) и заради Сатоми Ишихара, а и заради Юки Фурукава. Това ме подсеща, че трябва да изгледам и филма Men's Egg Drummers с Фурукава-сан, който японците пуснаха онзи ден и свалих. Още обаче и до него не съм стигнала, а и трябва да събера сили за "всичко останало", коeто ще видя. Юки е голяма душица и сигурно някои от вас ще го познаят от участието му в дорами и филми през изминалата година.

Шоши, виждам, че си недоволна от Alice in Wonder City. За мен каквото и да се случи до финал, каквото и да стане за мен това е първата ми тайванска продукция и съм много, много доволна от това, което виждам и видях до тук. Не им познавам майсторството, нямам никакъв опит с повторения или тайвански похвати, за мен е достатъчно, че на фона на прекрасната музика имам и една мога да кажа много добре поднесена история.

Апропо, да дам отчет и за някои музикални албуми, които излязоха наскоро и прослушах. Новият на Super Junior (не помня името) - за нищо не става. Love Chase на Ямапи, вчера го пуснаха японците и сега се питам, защо изобщо го свалих - боза (изтрих го веднага) и откъс от новия сингъл на CNBLUE, който предстои да излезе на 1 август - тъпчеха на едно място, че решават сега да правят промени, които от чутото не съм сигурна, че могат да понесат (феновете им).

За Mou Ichido Kimi ni, Propose (2012) се изказах онзи ден в темата му и представих едно интересно ново лице от японците. Сега ще го гледаме в Kuro no Onna Kyoshi (2012) - другата училищна дорама от японците, която ще стартира на 20-ти юли, и която очаквам с интерес.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 09:55 от rossonera

# 278
Открийте разликите... или пък приликите  Tired

TVXQ - Android   -  Super Junior - Sexy, Free & Single

Не знам защо SM като подхванат една концепция я ползват за клиповете на всичките си подопечни. На всичкото отгоре стилистите им пък насила се опитват да ги правят на маймуни ooooh!. Не съм кой знае какъв фен на музиката на SuJu, но за тези, които искат да чуят последния им албум, ето една от по-сносните им (за мен) песни (отстрани са останалите).

Насладете се на Ямапи, докато все още не са "клъцнали" клипа Mr. Green

# 279
Здравейте,аз съм нова във вашата тема   bouquet

Не зная дали е споменавано,но някой да е гледал превюто за 13 епизод на Джентълмените?Търсих,но не можах да го открия.  newsm78
Все по-интересно става това сериалче,нямам търпение да разбера кой е бащата.  Simple Smile

# 280
Здравей romanti4ka.

Най-вероятно все още няма. Доста често, с цел да поддържат интереса, няма превю за следващия епизод или пък се излъчва 1-2 дена преди самата серия. Особено пък, ако последният излъчен е свършил в много сюблимен момент и всеки тръпне да види какво ще стане. В това отношение корейските продуценти са си майстори.
Аз затова избягвам да гледам текущи сериали Laughing.

# 281
Здравей romanti4ka.

Най-вероятно все още няма. Доста често, с цел да поддържат интереса, няма превю за следващия епизод или пък се излъчва 1-2 дена преди самата серия. Особено пък, ако последният излъчен е свършил в много сюблимен момент и всеки тръпне да види какво ще стане. В това отношение корейските продуценти са си майстори.
Аз затова избягвам да гледам текущи сериали Laughing.

2 в 1,благодаря за отговора   bouquet по принцип и аз чакам да излязат всички,но за този сериал не можах да се спра,още щом излезе,тегля серията и гледам само на картинки,а на следващия ден на английски.Явно има доста фенове щом субтитрите излизат толкова бързо.  Peace

# 282
  • DE
Здравейте момичета и момче  love001, аз отдавна не съм се разписвала, но то е защото няма какво толкова да коментирам. Сега обаче ще споделя две, три впечатления... Първо за новия албум на Суджу. Изобщо не съм очаквала СМ да предложат нещо ново креативно и различно от това което сме виждали. Добре танцуващи момчета в празна стая, странни модни приумици и песен която с нищо не е по-различна от останалите им. Албума...ми слабичък си е, но ме е яд, че ще оберат доста награди и то заради сбърканите си фенове. Не проумявам сляпата фенщина на азиатците. За мен и най-любимия изпълнител ако пусне слаб албум ще го оплюя яко и хич няма да ми пука, че е любим. Аз съм средностатистически потребител и обичам да ме "глезят" с качествени продукти. И очаквам с нетърпение  албума на Туенитата. Харесвам си Уайджи семейството и това е, макар че силно съм недоволна от шикалкавенето им при представяне на новите албуми. Първата песен е страхотна, ето за да добиете представа, като пуснат клипа и него ще имаме

Лятото ще е интересно, много групи ще промотират и се очаква да има интересни лайфове.
 Сега за "Джентълмените" с една дума - страхотни. Това си е свежа глътка на фона на клишираните истории които гледаме напоследък, не че и тук няма клишета, но са някак поносими. Голямата ми грешка е, че започнах текущ. Както се и очакваше ще доглеждам на руски, а никак не ми се искаше. Нашия превод се бави, а мен нещо ме мързи да гледам на друг език. Не искам да си напрягам мозъка, сигурно е от жегата  grinning039 Единственото което не ми се нрави е прекалената инфантилност на даскалицата. Не можаха и тук да избягат от образа на жената наложен в кдрамите. И друго не ми харесва, тия хора сигурно са битови алкохолици. За тях е напълно нормално момичета, жени и мъже да се напиват под път и над път и да се търкалят по улиците и в заведенията. Не го проумявам newsm78 Леле пак се улях, айде накрая още няколко клипа. Прекрасния Тей

И нещо малко по-твърдо от хора от които не съм очаквала, но е много хубаво. Новия клип на CNBLUE

# 283
  • MJF
2в1 , нали съм мързел, приликите открих, щото ми е по-лесно  Simple Smile.

rossonera , ще гледам Alice in Wonder City до края. Подкокороса ме и сега съм на хорото.   Laughing

дането, почвам да се  Thinking колко кор. сериала гледаш.  Simple Smile

romanti4ka, здравей. Появаваш се ударно с "Джентълмените". Тук текущо го гледаме цял отбор. Оборудвани сме и с тестове за бещинство дъъъъълго преди началото на сериала. Най-големи са залозите за татко-архитекта. Сценарист-режисьор сочат на зрителя към него но аз нещо взех да се  Thinking, понеже ги знам що за мъдреци са и очаквам да съм изненадана към края  Mr. Green.  rossonera , честно казано съм на път да ги тествам тез кандидат бащи иначе 100% сигурност няма, на майката на "синята китара"  Naughty не вярвам , който и да посочи.  Laughing

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 14:18 от 6o6ul4o

# 284
Добре де, песента на "Синичките", макар и по-хард от характерните за тях, ми харесва. Но какъв е този мрачен и тъмен клип Sad. И преди имаха такъв In My Head. Ами искам да ги виждам, не само да ги слушам. Какво ги крият толкова smile3515.

Шоши, ми то разликите май са само тези дето се мятат на сцената Joy.

Общи условия

Активация на акаунт