Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Time Slip Dr. Jin е сериал в начален етап, който представя главните герои и загатва бъдещите взаимоотношения. Мненията за него са разнообразни, като някои хора смятат, че може да се хареса на тези, които харесват медицински теми с елементи на фантастика и пътуване във времето. Потребителите споделят, че сериалът ги завладява със своя сюжет, който включва трепанация на черепа в домашни условия и различни медицински случаи. Те изразяват интерес и възхищение към главния герой, който разбира и лекува от всичко, от неврохирургия до венерически болести. Въпреки това форумът изразява недоволство от развитието на сюжета в сериала, като потребителите предпочитат съвременни сюжети пред исторически и изразяват негативно отношение към определени герои и сюжетни елементи.
-
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
-
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
-
Какво е мнението на хората за телевизионния сериал „Oh! My Lady“?
-
Какво е мнението на някого за сериала „Princess Ja Myung“?
дълъг ми дойде.
свикнала съм с мишока да ги правя 20-25 минути. Иначе сценария си е написан и сглобен по типично тай стил. Ще продължа, да видим как ще е.

в изпълнение на Lee Hyun
!
готова за Бали 
. 

Mou ichido Kimi ni, Propose преводачите "потънаха".
без стопанин няма да остане.
ми е под ръка и се

. Не съм кой знае какъв фен на музиката на SuJu, но за тези, които искат да чуят последния им албум,

, аз отдавна не съм се разписвала, но то е защото няма какво толкова да коментирам. Сега обаче ще споделя две, три впечатления... Първо за новия албум на Суджу. Изобщо не съм очаквала СМ да предложат нещо ново креативно и различно от това което сме виждали. Добре танцуващи момчета в празна стая, странни модни приумици и песен която с нищо не е по-различна от останалите им. Албума...ми слабичък си е, но ме е яд, че ще оберат доста награди и то заради сбърканите си фенове. Не проумявам сляпата фенщина на азиатците. За мен и най-любимия изпълнител ако пусне слаб албум ще го оплюя яко и хич няма да ми пука, че е любим. Аз съм средностатистически потребител и обичам да ме "глезят" с качествени продукти. И очаквам с нетърпение албума на Туенитата. Харесвам си Уайджи семейството и това е, макар че силно съм недоволна от шикалкавенето им при представяне на новите албуми. Първата песен е страхотна, ето за да добиете представа, като пуснат клипа и него ще имаме
не вярвам , който и да посочи.
. И преди имаха такъв
.
.