Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 774
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Шоши-сан, нали ти казах, че те качвам на борда на тайвански си кораб и ще плаваме. А, така, няма да скачаш от палубата. С мен до финала, ако е нужно ще хвърлям спасителния пояс.

Наистина са много мрачни CNBLUE, нехарактерно за тях. Шошулчо, разпозна ли дори и в мрака "синята" и "червената" китара? То и аз, която уж ги засича веднага на радара, се зорих на някои от кадрите.

дането, до колкото разбирам от думите ти, още си в началото на "Джентълмените". Не си видяла значи в "пълната й прелест" главната героиня, тя тепърва ще разкрива потенциала си на типичната дразнеща "умница".
Ще се повторя, но в този нов корейски сериал няма нищо друго за мен освен отличната игра и изградени образи на Kim Min Jong, Lee Jong Hyun - известен сред нас и като "синята китара" и страхотната млада актриса Yoon Jin Yi.

Аз казах кой е бащата за мен, още през месец февруари, когато излезе новината, че "синята китара" ще играе редом с Jang Dong Gun, и че ще му търсим екранния татко в 20-ет епизода. Усети се "родителя" какви ги е вършил с майката преди 1995 година...

# 286
  • MJF
CNBLUE - Come on е в моята бленда. Двете " китари" ги разпознах, мда.
Ще взема да си пусна мелодичния рок на Park Wan Kyu за разхлаждане.
На борда съм, до rossonera.

2в1 , мързел съм си  Wink   Mr. Green

# 287
  • DE
Цитат
дането, почвам да се   колко кор. сериала гледаш.
Шоши 2 1/2 Mr. Green това не съм аз Joy Джентълмените го гледам, защото ми се беше догледало нещо за големи, че стига с тия детски сериали, но се оказа, че и там има същите простотии като в детските. Гледам още и http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=5413 , него просто го намерих свален от детето и да го пробвам, но се оказа, че и той не е допреведен, отново грешка. Освен това повтарям http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=4697, че пуснаха превода, а детето иска да го гледаме заедно. Затова са и 1/2  Joy
Ех, не случайно обожавам японските, с тяхното изтънчено чувство за загатната еротика и стихията от чувства която бошува само от един поглед или жест... еххххх размечтах се. Ще отида да си сваля нещо с Кимура, че така ми е залипсвала милата му муцунка Heart Eyes Heart Eyes

# 288
Във вторник излъчиха първа серия на GTO: Great Teacher Onizuka (2012) и ето днес вече има превод на английски. За съжаление точно "такива продукции" имат най-голямо предимство и се превеждат със скорoстта на светлината. Жалко, много жалко, а истинските японски продукции си остават недооценени.

дането, аз от Кимура или негова липса не се оплаквам. Изгледах онзи ден шоуто им SMAPxSMAP, а гост бе Юта "Лукчо" Тамамори. Беше много интересно, защото Масахиро Накай бе домакин на своя колега от дорамата ATARU (2012), а Юта за радост тук не опитва само лук. Такуя Кимура и останалите трима - Цуйоши Кусанаги, Катори Шинго (прочутия собственик на магазина за рози) и Горо Инагаки бяха в ролите на готвачи и сготвиха много вкусни ястия, от които Юта опита и си похапна добре, но то при него след лучените истории, които погълна всичко ще му се стори вкусно. Кимура сготви соба с пилешко месо, имаше и корокке, облечен в униформа, с шапка на главата - Такуя Кимура поднасяше ястия на Юта "Лукчо" Тамамори. Голяма забава.

# 289
Изрязах и качих нещо в mediafire. Кратко е само 4 MB и е откъс от 12-та серия на "Джентълмените", който ме напуши на голям смях, и в който участва "синята китара" (уникалният поглед и стойка). Разбира се тези, които не са гледали още сериала - не препоръчвам да го гледат, в смисъл ако искат да се изненадат, когато стигнат до тази серия.

Скрит текст:
AGD 12 (паролата е: shu)

# 290
  • MJF
 Grinning не съм го отворила, защото не знам паролата. Обаче се сещам за кой момент и поглед става дума. Гледах го 2 пъти. Разбрах си грешката и ще погледна. Ще се оправдая с жегата. Сега е 31 градуса вън.  beer2
Погледа е право в 10-ката, разбираем на всички езици  Mr. Green. За това и адвоката се изпоти и взе спешни мерки  Joy

Стигнах до Alice in Wonder City Episode 6.

Хм, така съм свикнала при корейците петък сериал да няма, че сега с I Need Romance 2012 се  Thinking наистина ли е четвъртък-петък.

Юта "Лукчо" Тамамори
яде и расте, като чета  Laughing.

дането , добре напредваш Laughing, че и половинки имаш . Да ти завиди човек за компанията.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 22:18 от 6o6ul4o

# 291
Хареса ми как завърши 6 епизод на Alice in Wonder City.

Доста често си пускам точно тази част.Докосна ме с пеенето си мацката,харесва ми и сериала като цяло.

Много ми е интересно как ще завърши накрая и кой с кого ще остане  Rolling Eyes

# 292
Шошулчо, сложих паролата в бяло, надявам се, че си успяла още снощи да я видиш.

Чета днес новините около японците и разбирам, че D2 Boys ще издадам първата си фото-книга през септември. Цялото знайно и незнайно войнство начело с Ацуши Арай, Юки Ямада, Шион Цучия и т.н. много добре се усмихва от корицата... Но не, няма да си я поръчам. Изчаквам да пуснат на 12 август първата фото-книга на Рьо Йошизава, ще си я поръчам и купя от yesasia. За другото ми любимо Amuse-момче само ще направя изключение и се подготвям през декември за новия календар на Шу.

И нали е петък... От мен "синята китара". Нарочно слагам една негова снимка с любимата му китара. Всъщност точно това ми липсва от него в "Джентълмените" - кадри с него и китара му.

# 293
Добро утро на всички!
Извинете може и да сте казвали,но защо на младежа му казвате: "синята китара"?

# 294
  • MJF
romanti4ka , компания сме и за Alice in Wonder City значи. Изгледах готовите 7 епизода.

Tokyo Tower с толкоз заглавия с това име се разрових какво има като за мен. Намерих го сериала от 2007.

Още снощи се усетих, че паролата е в бяло  Blush но то в жега бавно мисля/съобразявам.

I Need Romance с 5 епизода до тук определено е приятно, свежо кор. разнообразие.
Фантом и I do, I do нещо ми забоксуваха.
2в1, ще почна/пробвам Gaksital/Bridal Mask. Стига съм го обикаляла. Чета че добре се движи. Макар че като прочета за допълнителни епизоди при корейците и ....се сещам що за рак съм  Laughing. Аз ги скъсявам с мишока а те удължават  ooooh!.  Mr. Green

romanti4ka
, не се извинявай. Понякога така ни тръгва приказката тук че даваме на някой герой прякор и така му върви. rossonera да каже дали това не са им и официални прозвища на тези музиканти от CNBLUE.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 09:12 от 6o6ul4o

# 295
romanti4ka, така са известни и двамата членове на CNBLUE. Когато свирят на изпълненията си Lee Jong Hyun свири със синя китара (е, разбира се не на всички изяви), а Jung Yong Hwa с червена. Lee Jung Shin е басист.
Имам на снимка и трите китари (сега обаче не ми се рови да ги открия и пусна), които Lee Jong Hyun притежава и най-любимата му е именно синята.

Аз го пуснах това прозвище преди време и просто така си тръгна.

# 296
  • Щастлива мама на 3 слънца
здарвейте на всички миналото лято изтеглих един сериал азиатски и много ми хареса уникални са и съм запленена от това кино ,ще ви помоля да ми препоръчате хубава тежка драма .Много благодаря Simple Smile))))

# 297
6o6ul4o, да,явно ще си правим компания Wink

Bridal mask не съм го почвала,но нещо не ми е сякаш на сърце.

rossonera, благодаря за разяснението.Не съм толкова навътре в нещата и наистина не знаех.   Embarassed
Значи и за мен е вече "синята китара" Simple Smile

*АДРЕНАЛИНКА здравей  Hug Аз по принцип избягвам да гледам тежки драми(въпреки,че при тях изобилстват),затова ще си замълча и нека някой друг ти каже.

# 298
Момичета, минавам набързо, само за да ви почерпя, защото  дъщеричката ми днес пораства с една година.

Скрит текст:

И, тъй като са големи жеги, и тази вечер мисля да черпя гостите си за начало с тези 2 коктейла, пускам и на вас да се разхладите. Wink

Скрит текст:

Кой каквото си избере. Simple Smile

И, за да не спамя темата последните дни гледах 2 филма. Единият е стар с Джет Ли Danny the dog, филмът не е азиатски, но е много хубав. Другият го бях гледала преди време и снощи си го пуснах пак Look for a Star (2009), защото филмчето е много сладко. Но ако искате да го гледате с бг суб ми пишете на лични да ви ги пратя, защото субовете се нуждаеха от сериозна редакция и на втората част оправих тайминга, защото изоставаше с 15-20 секунди. Не съм се задълбочавала в редакцията, но поне се гледат по-нормално. Simple Smile

# 299
  • Bilbao España
Честит Рожден Ден на дъщеричката ти,didkapan!Да и е жива и здрава и много да те радва,и благодаря  за почерпката smile3525.Добре дошли *АДРЕНАЛИНКА* и romanti4ka  Hug Не пиша защото не съм гледала нищо положението при мен е  ooooh! дъщерята е във ваканция,а съпруга в принудителна и не ми остава време за нищо  Cry

Общи условия

Активация на акаунт