Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 750
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
2в1  Shocked  шшшш тихо да не те чуе някой. Искам Тик в гей роля.  Mr. Green
Ще е един красив вампир, ако му се наложи.

Да се оплача, че снимки не виждам и по инерция се зъбя на кръвопийците.

# 391
Честити годишнини и каквото там съм пропуснала    bouquet  Още много, много годинки да ни радвате с мнения, постове и препоръки за филми  Hug

I_N,  тук забравяне няма  Peace
Ауу, колко е петъчна темата  Laughing Laughing Laughing

И да вземат да ги обличат вместо да ги събличат недохранените Джонита, че като видя поредния хърбавелко и ми идва да отида да метна една тава с баница, питки, пържоли, торти и какво ли не и да ги охраня.
Ох, олекна ми Rolling Eyes Мислех си, че само аз имам подобни изблици при вида на хилавите Джонита, най-вече като видя Каменаши Казуя без риза  ooooh!

Взех си дозите от Огури Шун и Миура Шохей и сега съм доволна и предоволна.

rossonera,  трябваше да предупредиш, освен всичко друго, че на Шун семейният живот му се отразява много добре. Направо сияе в новата роля и пръска чар и сексапил от кориците на списанията  Heart Eyes  богове, ако преди време някой ми беше казал, че ще напиша нещо подобно за него, нямаше да му повярвам. Никога не ми се е струвал привлекателен... до сега.  Heart Eyes Присъствието на екрана винаги си го е имал.

Beautiful rain също се оказа приятно заглавие, радваме се, че Шохей се е присъединил именно към този каст.

Сега чакам включването от Коджи и ще съм си щастлива цяло лято   261uu

# 392
Добро утро!
Изгледах първи епизод на Rich Man, Poor Woman.Нищо,че кой знае какво не разбрах,защото гледах само картинки-хареса ми.Мисля,че и двата главни персонажа са избрани добре.Shun както винаги си е на място(брей,не знаех,че се е венчал,да му е честито на момчето),но и момичето не му отстъпва.Имам големи очаквания за сериала пък да видим.Нямам търпение да излязат и някакви субове,че да се насладя напълно.

# 393
Малеле, колко подстрекатели се появиха. Шун изобщо не е загубил способността си да предизвиква смут в женските сърца newsm53. Серията вече я има и в asiatorrents.

Първият тийзър на предстоящата драма Faith, в която ще гледаме Lee Min Ho и Phillip Lee

# 394
  • BG
Привет Grinning
Вчера забравих да похваля Ichihara Hayato и Takaoka Sousuke,направиха ми много добро впечатление докато гледах Rookies, oсвен че са големи симпатяги са и много добри актьори и въобще има нещо много специфично във физиономиите им, нещо неяпонско, ако мога така да кажа.
 Другото, което исках да питам е за спешъла на Rookies, този който аз изтеглих е кратък обзор на случилото се през сериала, да не би да има друг спешъл или това е всичко?
Сега съм почнала и Only you паралелно с The Rooftop Prince, дано не ме разочарова, че в спирита четох суперлативи за него. Финалът на Принца на покрива е предизвикал големи дебати в темата му, интересно ми е да стигна и аз до там Wink

ПП лелеее, сега като се разтърсих да видя нещо повече за Takaoka Sousuke, разрах че съм го гледала в Гаргите , пък и бил неверният съпруг на Miyazaki Aoi. Така както беше с черната коса  в Rookies въобще не го познах.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 10:09 от нощен гост

# 395
  • София
Ле лееее, страхотни исторически сериали се задават на хоризонта  #Crazy. И от мен едно клипче за предстоящия през август "I Am a King" с joo ji hoon в главната роля. Струва ми се, че сериозното ще бъде представено по забавен начин Wink.

А аз уж мислех да не гледам текущи японски заради забавянето на превода, но така ме изкушавате с коментарите си, че "сърце юнашко на трае" и сега се оказах със свалени първи серии на цели пет Laughing Мисля да започна първо с Огури Шун и Шохей.

# 396
  • Пловдив
нощен гост, има филм от 2009г. - Rookies the Moive : Graduation (2009). Ето го в AsiaTorrents  цък. Той се явява като своеобразно продължение на сериала. Иначе и аз като теб трудно познах Sousuke Takaok като участник от Crows Zero.

# 397
I_N, когато последно се появи тук в края на месец май, помня че бе стартирала Fuyu no Sakura и бе много доволна от това, което видя в първите епизоди. Радвам се, че си споделила всичко това за продукцията, защото тя наистина е стойностна и с отлично изпълнение на всички герои.

За Сатоши Цумабуки (тук е известен още и като "наш Сатоши", защото много от момичетата тук го ценим много и си го наричаме "наш") не съм забравила, аз и трудно забравям, така че само кажи кога ще имаш време отново и ще те "пусна" на подходящото заглавие с наш Сатоши. Виждам, че до тук всичко, което ти препоръчах от японците ти високо оцени, мисля, че и тук ще си доволна.

Кажи, бе, Маслинче, Маслинче? Сега ме накара да се усмихна като те прочетох. С брат ми имаме само година разлика и минахме без "како"-обръщенията и когато се обръщаше към мен като деца ми казваше "Иринче, Иринче", а аз му отговарях "Кажи, бе, Маслинче, Маслинче". Едно гуш от мен, че ме накара да си спомня за това.

Миналата седмица (бел.ред 2 юли) нещо интересно за мен като зрител, започна да се излъчва в Япония. От Johnny's Entertainment решиха да стартират цяла поредица с приключения на членове на агенцията в най-различни страни по света. Приключението на Ямапи в САЩ тази зима се оказа много успешно и за това сега започват да ги изреждат един по един. Втори е Хиромицу Китаяма от Kis My Ft2, който от утре ще гледаме редом до Тайске в Begginers!, а неговaта дестинация е Индия. Целта му е без кола със само 10 000 йени (125 долара), които той обмени в рупии (7 000 рупии), за 8-ем дни да премине разстоянието от столицата Ню Делхи до Калкута. В понеделник се излъчи втори епизод. Пътешествието на Ямапи в САЩ бе като приятна разходка в парка в сравнение с това, което видях и ще виждам тук. Добре дошли в реалността! Буквално изсипаха Хиромицу от Токио, свикнал с удобствата на съвремения свят в този пълен хаос, където знаците за движение по пътищата и улиците са последното нещо, за което някой го е грижа. Изсипаха го сред този многолюден и беден народ, а той говори само елементарен английски. Ямапи бе в цивилизацията, голямата при това, докато тук е наистина приключение и то какво... Епизодите се превеждат веднага на английски от верни почитателки и е забавно да се гледа всичко, което преживява това момче (всъщност той не е никакво момче, а мъж на 27 години). Голяма забава е с Хиромицу, това наистина е оцеляване. Опитва всякаква странна за него храна, а местните, индийците така му се радват, че се чудят с какво да го излъжат, за да купи нещо от тях.

Имам едно предложение за маршрут на Тайске Фуджигая, ако го включат и него с някое приключение в далечна страна. Дестинацията да е България, а маршрута: "Как да обиколим стрaната на киселото мляко и Котоошу като тръгнем от столицата й, преминем през Варна, Бургас и се стигнем до Пловдив." Шоуто тогава е гарантирано, оцеляването по българските пътища също. Това е едно огромно предизвикателство, авантюра на авантюрите да се сблъска с българската действителност. Финалната спирка в Пловдив му я давам бонус на Тайске, защото ако преживее всичко това съм сигурна, че на финал ще се погрижат да го нагостят добре (и ще му се порадват).

нощен гост, не си права с определението за Соске Такаока. Смея да твърдя, че познавам, а и изчетох доста за този прословут развод и мога да кажа, че Аои Миязаки изобщо не е "света вода ненапита", дори напротив... Но не ми се занимава с това, нито ще седна да пиша. Много хора го съдят без изобщо да знаят и други неща, които излязоха в пресата, и които госпожица Миязаки потвърди, както и връзката си с Джуничи Окада по време на брака й с Такаока-сан. Много грозни неща са се случили, за което са си виновни и двамата. Точка. Не обичам да говоря за тези неща, не ме и вълнуват, но специално заради Такаока-сан се бях разровила и четох много неща, защото го бяха нарочили за много черен, а тя много "бяла".

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 10:32 от rossonera

# 398
  • BG
Meрси, doveve сега ще търся филма първо на руски, пък ако го няма ще го тегля на инглиш  bouquet
Докато се ровех напред- назад попаднах на една японска група- V6, имат не лоши песни, пускам ви едно тяхно изпълнение.

От тях най си харесах Okada Junichi Laughing
ПП rossonera съгласна съм с тебе, и аз четох, че тя също му е изневерявала не веднъж, таман така попаднах на V6, имала е афера баш с най-готиния от тях Okada Junichi. Поне разбира от хубави мъже.

# 399
  • Пловдив
rossonera, с две ръце съм за предложената дестинация за Тайске. От всичко, последната спирка, която си отбелязала, най-ми харесва  Laughing. Поемам го, така че ще остане доволен и предоволен, та няма  да иска и да си тръгне от България  Joy.

нощен гост, одеве не написах, а и ти не си обърнала внимание явно. В самия торент има и руски субтитри.

# 400
  • BG
 Joydovede аз тъй си говоря без да съм погледнала, добре че каза, че иначе наистина щях да се ровя  Joy

# 401
  • MJF
 Blush да се извиня предварително за въпроса. Понеже ми е интересно когато има "сблъсък" на цивилизации, светоусещания.... бих погледнала японец из Индия. Под какво заглавие да потърся предаването? Когато говорехте/проследявахте/ме  японец в САЩ сигурно е казано, но не ми се рови  Blush. Питам на готово.
Като прочетох , че следващата дестинация е Индия , точно като rossonera си помислих  както са я подкарали да продължат на запад и да  стигнат и до Европа и защо не в България. Японец хванал в ръка кофичка "йогурто" снове из нашата родина  Laughing. Кандидатирам се за помагач на екипа  Mr. Green Сега ще видя кой е Тайске Фуджигая, който предлагате. Аз претенции за японец нямам, все ще го разходим.

# 402
Шоши, достъпа до файловете с Хиромицу Китаяма и неговото приключение в Индия поне за сега са заключени, т.е качват се само в определен сайт, за регистрираните потребители там и не е позволено и категорично се предупреждава да не се разпространяват. Там се правят и субтитрите и на инглиш, а членството става чрез одобрение преди това, за което си чакал. С радост бих ги споделила, но за съжаление не мога. Може би скоро ще ги пуснат и в свободно обръщение, но поне за сега аз не съм видяла или попаднала на такива файлове. Ако някой знае повече да сподели... но аз не се наемам да злоупотребя с доверието, което ми гласуват на тези места. Направих преди време изключение за една потребителка с Спирита и си изпатих от "добрината", и това ми е обеца на ухото. Нагледах се и аз на "добронамереност" в интернет.
Не съм искала да дразня някой тук като споделих, че гледам, може би сигурно така ще се приеме, просто информирам, а и така и вие научихте за това предаване и кадрите, които вървят сега в Япония с Хиромицу Китаяма. Ако науча нещо повече ще споделя, т.е ако разбера, че са пуснати свободно тези файлове, но точно защото се злоупотребява и самите момичета, които полагат много труд са категорично против. Разбирам ги напълно. Много добре дори. И мен страшно ме дразни това, да видя нечий друг труд, който е пренебрегнат,  за който не е благодарено, да бъде качен и представен от друго лице.

За приключението на Ямапи в САЩ цяла зима тук с dovede говорихме, но явно не си надала ухо. То се открива свободно с английски субтитри, но ще трябва да сваляш файлове от mediafire и да съединяваш с hjsplit. Мога да ти пусна за тях линк, ако поискаш, но ще трябва да те обучим и с hjsplit как се работи.

За Тайске Фуджигая се говори постоянно тук, публикуват се и негови снимките редовно, но не си обърнала внимание. Той е приятел и колега на Юта "Лукчо" Тамамори, този с който ще влезем от утре в полицейска академия в новия японски сериал Beginners!. Помолих наскоро да му направят тема в Спирита и момичето веднага се отзова (много е изпълнителна и точна, за което и благодаря) и можеш там да прочетеш повече за него. Писала съм достатъчно, за да схванеш картинката.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 11:23 от rossonera

# 403
  • MJF
rossonera   Hug. Споко. Разбирам напълно. Правила се създават за да се спазват.
За приключението в САЩ задочно но редовно, благодарение на твоите преразкази бях свидетел.  Hug. То и тогава пускаше линкове за гледане но аз само твоите разкази четох.
Здраве да е. Ако се появят тези серии от Индия извън въпросния форум ок ако не ще си чета с интерес, когато споменаваш.  Blush ама сега да не прозвучи пък нахално че искам разкази.  Embarassed Hug.
Тайске Фуджигая за да го позная ми трябваше едно кликване с мишока за да му видя снимка. Без снимка съм тотален профан, знате." Младите " япончета са ми пълна каша с тези една камара "не гледам" жанрове при японците.

# 404
Не, не, много добре те разбрах, изобщо не нахалстваш. На теб знаеш винаги ти обяснявам всичко подробно и мога да кажа, че ти си един от хората заради, които пиша все още тук редовно. Добре, че бе и ти, а думите ти повод, за да напиша всичко останало. Ямапи само кажи и го давам на линкове, те са свободни, защото нямам представа дали го има онлайн пътешествието му Yamashita Tоmohisa Route 66 в САЩ. Можеш да го потърсиш все пак, но имам файловете, които са за сваляне, ако пожелаеш.

За Тайске обясних. Можеш да изчетеш темата му в Спирита.

За Хиромицу Китаяма в Индия ще споделям, а ако се появат и свободни файлове ще ги пусна.

Общи условия

Активация на акаунт