Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 752
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
rossonera, честита годишнина   bouquet!

И в тези жеги, грабвай провизии и раничка и хайде на хлад в планината. Намерила съм ти другарче  за пикник, да отбележите повода Heart Eyes Laughing .

2в1, честито и на теб, макар и на патерица   bouquet. За теб музикално поздравче на едни твои любими момчета  Wink.
Тази тяхна песничка е първата, която ми направи силно впечатление в началото на азиатската ми зарибявка  Simple Smile, някой я беше публикувал тук.

">#t=1s[/video]

# 376
  • MJF
Да сме живи и здрави и да си хортуваме тук трупайки годишнини  Hug  cheers. Как разбрах от къде ми замириса на понички!

нощен гост и на мен ми хареса като цяло Mitsu no Aji.

Scatter   2в1
Скрит текст:
Издиша мноого сценариста а как добре започна. 2в1, споменала си част от големите му издънки. На мен чашата ми преля още когато жената грижещта се  за сина и бащата на Со Джи 1 даде лаптопа ей така на първия й казал "дай го". Живее години наред с 2 полицаи, казано и е натъртено да го даде само лично на Со Джи 1. Замотала се след това над 1 година и така и не му го е дала. Идва някакъв си, макар и колега на Со Джи 1 и таз трябва да си е спомнила аджеба за лаптопа. И какво прави? Вместо да отрече и после да звънне веднага на Со Джи 1, тя .........Написано като от дете сюжет.
За болниците  Joy Joy с кор. сериалите. То е гротеска направо, какво ли не не съм виждала. Най се забавлявам като пита доктор "кой отговаря/попечител на пациента?" и някой от всички в общ коридор каже "аз" и доктора веднага му "изпява" в най-големи подробности статуса на пациента без изобщо да провери кой кой е. По темата ферман мога да напиша. За това като видя за кор. заглавие medical drama , за мен автоматично следва комедия-пародия. """медицинските """ им сериали ме  Joy Joy Shocked Crazy Joy Joy

# 377
  • София
2в1, и от мен музикално поздравче за твоите 3 годинки, бъди все така мила и отзивчива. Hug  bouquet

Страхотни са момчетата Two Hearts txtloves!

rossonera, още много по една година да ни радваш с дългите си постове Tada. Подобаващо  за теб - поздрав  от Arashi  bouquet!

# 378
Аригато на всички! Hug Много добре си "хортуваме", както казва Шоши-сан и твърдя, че разговори, които сме водили тук, никъде другаде нe могат да се прочетат за азиатците, в ни един български форум. Имаме култови и паметни разговори. Радост е било за мен да споделям и да се включвам винаги.

Шефче, ама как си ме отгледа ти през тази една година, как си ме глезеше и ми обръщаше внимание. Никога няма да го забравя, а и заради хората тук, макар и малко, които пишеха в темата останах и аз. Обаче аз като много лошо дете като казах: "Не! Ще гледам само японци!" и ето ти сега. Laughing

нощен гост, Бакалеята ми е начело от пролетния сезон при японците като изключително посредствена продукция, но сега виждам, че новия ученически драманс (драма и романс) Sprout достойно може да го "конкурира". Направи ми силно впечатление, че веднага и той се преведе на английски. Започнаха много да ми дотягат японските ученически истории (за съжаление, а и не зная по каква причина спряха да правят ученически дорами в най-силната им страна - на спортна тематика), поне голяма част от тях. Дъвче се едно и също и реално не се показва нищо, което вече не сме виждали. На първи епизод на Sprout (2012), който изгледах и съжалявам за това, трябваше да сложат за такива като мен надпис: "Внимание! Не се препоръчва за лица над 18-ет години.". И да вземат да ги обличат вместо да ги събличат недохранените Джонита, че като видя поредния хърбавелко и ми идва да отида да метна една тава с баница, питки, пържоли, торти и какво ли не и да ги охраня. Върха бе да ми показват това дете все още за мен, въпреки че е на 19-ет години - Юри Чинен, гол до кръста, че и да го представят като някакъв японски Аполон, тежащ има-няма 40-ет килограма. Джеси Луис само краси екрана, от него е ясно, че актьор няма да стане.

И искам да ви покажа Сатоми Ишихара. Бедната любима на нашето богато момче, която му партнира изключително достойно. Споменавах ви, че аз страшно я харесвам, изключително нежна е и отлична млада актриса. Най-достойна сред достойните за Шун.

Сатоми в кадър от първа серия на Rich Man, Poor Woman (2012)

dovede, аз съм родена, израснала и живея край морето, къде ме пращаш ти из планините? Не мога, мързи ме да се катеря. На мен и 200 метра надморска височина ми се виждат страшно много. Laughing Предпочитам пясъка, сините вълни и чайки да ми крякат. Шу Шу също е морско момче, роден е край бреговете на Японско море. Но виж щом и той е с раничка, ще взема и аз да се нагърбя с нея и да заподскачам като планинска коза из някой Балкан. Laughing

freedoms, Hug за поздрава!

# 379
Благодаря ви за поздравите. Удоволствие е да съм с вас Hug.

Шоши, абсолютно права си. Както казваш
Скрит текст:
Едно на ръка, че цяла година прислужницата не се е сетила да даде лаптопа, и беше изрично предупредена, че не трябва по никакъв повод да го дава на друг, каквото и да й кажат. Приемам обаче, че това е направено заради интригата. Преглътнах го. Но как така никой не се усъмни, че нещата са прекалено нагласени и, че има прекалено много съвпадения. Защо никой не се замисли, че изведнъж започват да излизат наяве толкова неща по случая и то след година?

До сега май, от криминалните сериали, които съм гледала, само в Прокурорът- Вампир, като че ли нямаше фрапиращи недоразумения. Същата е работата и с медицинските. Не ми пречат издънки, когато не се отнасят до основния сюжет. Там където се набляга на взаимоотношенията между героите, а не на медицината или на кримито, и болницата или полицията са просто местата, където се развива част от действието, няма проблем, че нещата не са изпипани. Но когато претендираш за крими-екшън-съспенс или пък наблягаш на медицината, трябва да се постараеш повече с достоверността.

# 380
  • Пловдив
rossonera, нали на мен ми е голяма жега и все под климатика се навирам, меря с моя аршин, обаче теб пратих в планината  Laughing, но пък шапка ти свалям, каква жертва си готова да направиш за Шу. Все пак, като морски деца, за да се чувствате добре, изберете си сами маршрута  motor.

# 381
  • София
2в1, скоро четох, че ще се снима втори сезон на Прокурора-вампир, първия сезон си ми хареса.

А ето нещо разхладително за тези горещини Hug.

# 382
  • MJF
Кафе
Като изключа главните актьори нищо похвално не мога да кажа. Едно недоразумение е този филм. Хм, и жанрово дори не мога да го категоризирам. Какво е снимал и после сглобил режисьора само той си знае. Защо му са толкоз хора в каста също той си знае. "Манджа с грозде" е краткия ми коментар.  Thinking. Мярнах че нещо финансите наполовина му намалели. Определено заглавието е имало някакъв проблем преди да стигне до готов продукт за кината иначе не си обяснявам тоз резултат.
Слухова дразнене имах тук. Звучеше корейски, руски и японски. Йероглифските езици не ги разбирам , та не знам кой какво произношение но руския бе  ooooh!, добре че го гледах със субтитри. По-добре да си карат само на корейски, че особено с европейските езици настава слухово фиаско и това ме разсейва доста от сюжета.

2в1 , точно и аз това имам предвид. Щом обявяваш че снимаш медицински/ крими сериал го направи такъв.

Фантом почна като крими-съспенс а сега се превърна в " Комисар Рекс". Последното ми е като нарицателно когато критикувам кримка  Laughing. Който е гледал австрийското заглавие знае че ако не е кучето.......никаква работа няма да се свърши от отбора """полицаи"".  Mr. Green

# 383
Здравейте,мили дамииии HugПомните ли ме Embarassed
Позачезнах и от темата,и филми не съм гледала скоро-работа,работа и пак работа ooooh!Няма време за удоволствия,но вчера чашата преля и като се заседнах-доизгледах си 4-те останали епизода на Fuyu no sakura,и най-накрая Late autumn и сега се чудя от къде да захвана с хвалбите Sunglasses
Fuyu no sakura-поставям го под №1 в списъка ми с изгледани азиатски сериали!Изключително силен филм,докосна ме много като жена ,а още повече като майка!Не намирам подходящите думи,с които да опиша чувствата,които породи в мен,японците пак успяха да ме разтресат из основи и то доста сериозно този път.Брилянтно представяне на актьорите,една слаба роля не видях!А към Такеро Сато,който си ми е слабост и заради него посегнах към това заглавие-аплодисменти!Момчето се справи страхотно с отговорната роля!Аааах и освен това беше мнооого красив Crazy

Истинско удоволствие за мен беше да изгледам този продукт,ако има някой,който не го е гледал-ФИЛМА НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ!Ще ви подкукуросам и с мелодията към него,която ме преследва откакто започнах сериала-има-няма 2 месеца
http://www.youtube.com/watch?v=87W06fFQpU
Late autumn – чакането си заслужаваше!Определено си заслужаваше Crazy
Бини се представи мнооого добре в ролята си на жигуло-не че съм се съмнявала де BlushАма как му отива....Успя да ме накара да влезна в разни ....хм...мисли.... LaughingМайтапа на страна-филма за мен беше наистина стойностен,хареса ми много!Още не съм го изтрила,в най-скоро време ще го гледам пак!Особено сцената с целувката-поне няколко пъти Flutter
Време скоро за филмови маратони няма да има,то се е видяло ooooh! В Замундата намерих доста от игралните филми,които съм записала като добри заглавия,май от тях ще поглеждам от време на време,че мразя да си протакам сериалите.
freedoms,аватара ти е много красив Mr. Green
rossonera,помня обещанието ти за обзор на Сатоши Цумабуки.Ще си го търся като наследство,като му дойде времето Simple Smile
Това е от мен за сега!Желая ви хубави летни дни и нощи,азиатски палавници Hug

# 384
  • MJF
Е! I_N, какъв риторичен въпрос задаваш, разбира се че те помним. Разнообразила си се от работата с 2 добри заглавия. И двете съм ги изгледала. Fuyu no sakura има всички достойнства на японска human drama.

Скоро ще хвана дървения кол. И днес сте споменали Прокурорът- Вампир. Наближава му гледането.

# 385
I_N, не сме те забравили Hug. Пожелавам ти повечко свободно време, за да можеш да се отпуснеш и да си починеш с някоя драмичка Peace.

За Вампирчето има време. Макар, че на няколко места се споменава, че ще започват снимките и, че по-голяма част от каста от първия сезон е потвърдил участие, все още няма нищо официално. Но пък  има и информация за излъчване през август или септември, която също не е потвърдена. Да видим.
Оставете коловете и чесъна настрана. Вампирчето ни си е добричко Mr. Green

А пък колегите му са скици hahaha

# 386
Честито за годишнините. Незнам с какво черпите (прочетох за някакви понички), но ако има нешо с лед е за мен.

2в1, умната със зъбатите.
Почвам да се замислям дали при всяко споменаване на доброто вампирче ще трябва да ми го показвате.

Иринче, Иринче  Hug

# 387
Що бе Tuon, какво не му харесваш на вампирчето newsm78. Що ли не вземе Тик да изиграе една вампирска роля, да видим тогава какво ще правиш Mr. Green.

Шоши, с този коментар за "Кафе" ми разби илюзиите, че ще се насладя на Joo Jin Mo и Yoo Hae Jin. Май ще се откажа да го гледам, защото и на други места четох коментари, че филмът не е много добър. Язък за готините артисти Sad.

# 388
  • MJF
Аааааа  2в1 актьорите са чудесни. Joo Jin Mo и Yoo Hae Jin заслужават да бъдат видяни и в тези роли. Аз преди не ги споменах/похвалих защото просто нямат нужда да ги хваля че са играли добре, те винаги са на висота.   yes Ако се настроиш предварително за кусурите на филма съм сигурна , че може да им се насладиш. Аз защо изтраях докрая?!  Laughing. Даже мишока ми,  спести само някои "военни" сцени, т.е. не работи малко  Simple Smile.

Tuon, имаше и има още  лед със сокове от freedoms . Уф, тази жега ми изпарява и музите.

Yeon Jeong-Hun го почвам утре, от сега се заричам  Naughty.

# 389
....................
Yeon Jeong-Hun го почвам утре, от сега се заричам  Naughty.

Че ти и сега си му се наслаждаваш в Can Love Become Money Laughing.

А за филма може някога и да се прежаля, но за сега съм пас.

Общи условия

Активация на акаунт