Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото мнение за телевизионния сериал "Time Slip Dr. Jin"?
Time Slip Dr. Jin е сериал в начален етап, който представя главните герои и загатва бъдещите взаимоотношения. Мненията за него са разнообразни, като някои хора смятат, че може да се хареса на тези, които харесват медицински теми с елементи на фантастика и пътуване във времето. Потребителите споделят, че сериалът ги завладява със своя сюжет, който включва трепанация на черепа в домашни условия и различни медицински случаи. Те изразяват интерес и възхищение към главния герой, който разбира и лекува от всичко, от неврохирургия до венерически болести. Въпреки това форумът изразява недоволство от развитието на сюжета в сериала, като потребителите предпочитат съвременни сюжети пред исторически и изразяват негативно отношение към определени герои и сюжетни елементи.
-
Каква е информацията за превода на сериала „Time Slip Dr. Jin“?
-
Какво е мнението на някого за сериала "Посейдон" и къде мога да го намеря с български субтитри?
-
Какво е мнението на хората за телевизионния сериал „Oh! My Lady“?
-
Какво е мнението на някого за сериала „Princess Ja Myung“?
.
. Доста често, за да ни е по-лесно си съкращаваме или преименуваме заглавия, герои и артисти. Но ще свикнеш, щом си подхванала азиатските сериали, скоро едва ли ще се оттървеш от тази мания
.
.
, да речем.....позавършени серии.

, можеш да се поразровиш, ако искаш.
.

не съм наясно кога е точно като дати а и как са спрямо нея сериалите. Те с тези борби за рейтинги и снимане, голямо спортуване му удрят та нямат много нужда от олимпийско спортуване
!

.

че не съм си догледала 2 сериала още, а новият сезон чука на вратата.
та да му се радвам какъв ми е спретнатичък. И понеже съм прилежна ученичка не ми стига едно училище, във Kuro no Onna Kyoshi обаче ще се наредя до Юкито Нишии, за да му щипя пухкавите бузки
ако се осмеля да седна другаде.

. Така де, време е да покаже на какво го е научил семейния живот
. Един неин любимец на пресконференция на новата му китайска драма Happy Noodle

.
.

и е много изнервящо това чакане
. Когато ги преведат, тогава. Иначе ще чета това, което вие споделяте. Е, ако някой от тях го превеждат нормално, ще се гледа
.