Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 773
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
*АДРЕНАЛИНКА*, давам няколко заглавия. Всичките са все много, ама много сърцераздирателни и можеш да намериш линкове за тях в Каталога на първа страничка Peace.
Корейски - Sorry, I Love You , The Snow Queen , A Love to KillWhat Happened in Bali , Snow In August
Японски - Tree Of Heaven , Koizora

romanti4ka, изобщо не се притеснявай и си питай за всичко, което те интересува Simple Smile. Доста често, за да ни е по-лесно си съкращаваме или преименуваме заглавия, герои и артисти. Но ще свикнеш, щом си подхванала азиатските сериали, скоро едва ли ще се оттървеш от тази мания  Crazy Hug.

didkapan, да ти е жива и здрава принцесата, да има много късмет в живота и много да ви радва Tada.

Шоши, "Маската" по принцип е била планувана за 30 серии, но след това са ги намалили до 24. Предполагам, че заради високия рейтинг, който има в Корея са решили да го удължат малко. А и четох, че това е тактика заради започването на Олимпийските игри. Едно ново заглавие пуснато по това време може и да поизостане в гледаемостта.
Аз за сега съм го стопирала, както и всички други, които почнах. Остана ми само Фантомът, че ми е най-лесен за текущо гледане с неговите Thinking, да речем.....позавършени серии.

И петъчно ще ви подсетя за един интересен мъж и актьор, който тези дни ще излезе от казармата, а вече се носят слухове и за участие в нова историческа драма.

Скрит текст:
Kim Nam Gil

В последната му драма преди казармата - Bad Guy

# 301
  • MJF
*АДРЕНАЛИНКА*, привет. А кое заглавие си гледала  преди година?

Alice in Wonder City
Скрит текст:
За 7 епизода малко бавно но славно стигнахме до момента където се събра основната четворка-2-те дами и 2-мата музиканти. Да видим сега кой как ще се представи. Японската дама нещо мъдри, ама май много сложно мисли как да се измъкне от проблемите в които е затънала. Горе долу ми е ясно защо се забърка чак до леглото с концерт-майстора. Като изключим първи епизод, след това си влязох в познатия ни с мишока коловоз как гледаме тай заглавие  Simple Smile
didkapan , здраво и усмихнато дете!  cheers

2в1 , мда вярно че наближава олимпиадата. Логичен е довода с/у пускане на ново заглавие.
Гледам по "странен" начин Can Love Become Money. По преведен епизод на високосна. Тез корейци как ме научиха да гледам крайни пародии  Thinking. Като му схване човек стила на заснемане може да го изгледа, ей така за забавление, без да влага нищо. Ако беше на български език/българско заглавие тази пародия нямаше и секунда да издържа, но с тези се  Simple Smile. То самите актьори виждам , че се забавляват.

# 302
didkapan,да ти е живо и здраво детето и да е винаги усмихнато.  nbirthday

Ще си взема с удоволствие от почерпката Wink

Тъкмо изгледах превюто на 13 епизод на Джентълмените.По моето скромно мнение отново ще е интересно  Mr. Green
Дано нашичкия(така си наричам DoJin) да му запари малко под лъжичката от конкуренцията. 
MeARi и тя пак ги върши едниии...нямам търпение да го изгледам.

# 303
Шоши, не знам как, или по скоро кога, ще изгледаш Can Love Become Money, защото преводът при смърфовете е замрял на 5 епизод и почти няма раздвижване в останалите серии от месеци, а не знам дали някой друг го превежда. В soompi има нещичко поразказано за действието, та можеш да направиш някаква връзка какво става, но без превод си е трудничко да схванеш всичко. Не помня дали в dramabeans нямаше някакви рекапси newsm78, можеш да се поразровиш, ако искаш.

Доводът с Олимпиадата, специално за Маската, ми е малко странен, защото драмата така или иначе свършва след нея. Тя вече си има установена аудитория и хората ще си гледат сериите независимо от всичко. Същото важи и за The Chaser. Обаче за Arang and the Magistrate, който почва след I do I do и To The Beautiful You, който е след Фантом има някакъв резон. Гледам, че Faith, който е след The Chaser е изтеглен за след Олимпиадата или пък SBS ще предават самите игри, защото нямат обявена драма по това време Thinking. Но пък в този случай ще се бори за зрителски интерес с Haeundae Lovers, който също почва тогава Mr. Green.
Абе, това да си програмен директор и да правиш тези разчети сигурно никак не е лесно Joy.

# 304
didkapan, да е жива и здрава Белослава! Всичко най-добро.
Аз ще си взема от тортата.

Ейй, да започва вече, че не се трае! В понеделник и земята да се тресе, но ще го гледам пряко по Fuji TV. Много се радвам, че му избраха Сатоми Ишихара на нашият "гарван". Страхотна актриса е и съм много доволна от всичко, което съм гледала с нея.

Нямам нищо изгледано и липсват така характерните за мен дълги постове. Няма ми я японската муза тези дни, не мога и да "творя". Очаквам в неделя 8-ми епизод на тайванското си приключение и новата среща с Аарън Ян.

Открих една снимка на "синята китара" с неговата "синя китара". Да я покажа, т.е това, за което говоря.

# 305
  • MJF
2в1, пуснат е 6-и епизод за мен. Горе -долу знам сюжета на корейски. Но ще го изгледам и с превод. Може ако намалят броя заглавия по време на олимпиадата да се навакса със закъсалите заглавия, особено при японците. Мда, без превод туй заглавие не става. Не е мелодрама.

Отворила съм една камара табове на японски филми и си ги гледам без да ми се почва, чакам си музата  Thinking, че й е горещо.
didkapan , дори виртуално коктейлите с вида си разхлаждат.

Олимпиадата.  Blush не съм наясно кога е точно като дати а и как са спрямо нея сериалите.  Те с тези борби за рейтинги и снимане, голямо спортуване му удрят та нямат много нужда от олимпийско спортуване  Whistling  Mr. Green. Като гледам от споменатите заглавия Haeundae Lovers е за мен. Ще си го гледам с почващия другата седмица "медицински" корейски, да не ровя за името. 2 броя е оптимум. Сега не мога даже да ги преброя гледаните текущо от мен.  Thinking
romanti4ka, значи се появи най-сетне превюто. Ще се правя на разсеяна и няма да го погледна  Simple Smile,  утре целия епизод.

rossonera и теб те е намерило превюто   Laughing  Как е "Италия"? Май все пак превода макар и бавно редовно "мърда".
Мда "синята китара" е синя.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 13:22 от 6o6ul4o

# 306
  • София
didkapan, да ти е живо и здраво детенцето, само радости да ти носи newsm38!

АДРЕНАЛИНКА, добре дошла Hug! 2в1 ти е предложила няколко хубави заглавия, а аз да допълня списъка с още две "Bad Love" и Sad love story със един страхотен актьор Kwon Sang Woo. Дано ти харесат!

Привет и на romanti4ka Hug!

Освен текущите сериали започнах  Creating Destiny в главните роли с Eugene, която много харесвам и Ki Tae Young. Както се оказа от прочетеното за тях, те и в живота са си двойка.

Малко снимки Wink.

Скрит текст:

И на  Синята китара  Heart Eyes.

Скрит текст:

Накрая  музикален поздрав за всички Hug!

">#![/video]

# 307
romanti4ka и АДРЕНАЛИНКА, добре дошли и от мен  Hug

didkapan,  да ти е жива и здрава малката, много да я нацелуваш     cook

Няма с какво новоизгледано да се похваля все още.

Шоши, японските преводачи и аз ги search че не съм си догледала 2 сериала още, а новият сезон чука на вратата. 

В GTO си заплювам мястото до малкия ми снежен принц Шинтаро, стига някой да не ме бие  newsm43 та да му се радвам какъв ми е спретнатичък.  И понеже съм прилежна ученичка не ми стига едно училище, във Kuro no Onna Kyoshi  обаче ще се наредя до Юкито Нишии, за да му щипя пухкавите бузки  Embarassed и отстъпвам мястото между Кенто Ямазаки и Хокуто Мацумура на rossonera   Laughing  Пък в Полицейската академия  ще си преписвам от Аяме Горики, често се гледаме с нея напоследък и все повече започва да ми харесва момичето, а и ме е страх dovede да не ме  #Sniper  ако се осмеля да седна другаде.

Новите дорами на Шун и Коджи ги чакам като дъжд в пустиня, признавам си, дано не им бавят превода и на тях  Praynig

Понеже е петък ви "пускам" един много любим самурай и до него бих седяла в GTO, но е голям вече за училище.
Скрит текст:

# 308
Ох, и на мен ми е залипсвал този "гарван". Още повече пък в романтична и може би леко комедийна роля newsm08. Така де, време е да покаже на какво го е научил семейния живот Joy.

Между другото и аз май нищо не гледам. Налегнала ме е малко работа, а в другото време си превеждам "Падам... Падам..." за собствена употреба.

Я, нещо за rossonera ppp. Един неин любимец на пресконференция на новата му китайска драма Happy Noodle

Скрит текст:
Yoon Shi Yoon

снимки: soompi

И понеже заговорихме за Gaksital/Bridal Mask.... да онагледя малко какво ви очаква Mr. Green

Скрит текст:
Joo Won

снимки: soompi

За финал, хубавото Хони ще ви попее Wink

# 309
Шоши-сан, добре върви "Италия", но до финала остават 4-ри епизода и усещам, че отново ще го превърнат в тийнеджър. Ако по някакви неведоми корейски пътища се случи обратното, ще е голяма изненада, т.е да го оставят като 25-ет годишен мъж. Превода на английски стигна до 6-ти епизод включително, а във вторник излъчиха 12-ти, но аз гледам, защото дори и без субтитри познавам вече историята и разбирам какво се случва. Знаеш ли, това е корейска продукция, която гледам много спокойно. Няма дразнеща и глупава главна героиня, разбират се много добре и липсват типичните тъпотии от сериалите им. От месеци не бях гледала корейски продукции, а сега се хванах с две текущи заглавия и ако "Джентълмените" сериозно ми издишат заради нелепия образ на главната героиня, то само заради адвоката, малката и "синята китара" ще го довърша. "Италия" си премина много плавно, нямаше го образа на "умницата, събрала в себе си уникален букет от невероятни качества" и едно отлично изпълнение на Kim Ki Bum в главна мъжка роля.

Eто винаги 2в1 ще ме изненада много приятно, този път в комплект "слънчицето" и "батко ми" да ми попее (romanti4ka, пояснявам, тъй като използвам лично аз много кодирани имена, но 2в1 ми ги знае добре, така наричам Yoon Shi Yoon и Song Seung Hun).
2в1, този "щастлив рамен" или "щастлива юфка" (повече ми харесва този "щастлив макарон") кога ще стартира? Нищо не зная, а уж се интересувам от него. Ехх, изненада ме! Благодаря! Нещо от кухнята надушвам, замириса ми на нещо вкусно с негово участие, май ще се въртим отново около печката, мм? Пак ще ми се усмихва от екран, а аз буквално ще зяпам...

... и отстъпвам мястото между Кенто Ямазаки и Хокуто Мацумура на rossonera ...

Виж колко добре си знаеш урока. Браво. Ако може обаче и мястото до Тайко Катоно да ми "запазиш", цена няма да имаш. Laughing

# 310
rossonera, нямам си на идея кога ще се излъчва. Драмата се води китайско-корейска, снима се в Китай и сигурно ще се излъчи първо там. Намира се само откъслечна информация и то най-вече снимки на участниците. За мен тези техни колаборации са ми малко странни. Не можеш да разбереш кога, къде, какво ще се излъчва. Както стана и със Stranger 6.

# 311
Мм, сега се разрових и научих, че драмата ще е от 24 епизода и постер дори открих. Ще му партнира китайската актриса Li Fei Er и някакви корейски певици ще участват също, от група с име Miss A - Fei И Jia. Майстор на рамен има мечта да се превърна в знаменит готвач (аха, ясна ни е тя... само не знаем на какъв език ще ни "говорят"). Стартирали са снимките през месец май.

И докато четох инфо попаднах и на това. Сцената обаче незнайно защо е обърната. Явно този, който е качил клипа се е правил на монтажист.

Така като го гледам с точилката на снимките, които ти пусна, явно Yoon Shi Yoon наистина обича брашното, след като отново ще се "занимава" с него.

Постер на "щастливия готвач и майстор с брашното"

# 312
Това с огледалния образ на клипа го правят нарочно, заради авторските права на телевизиите 33uu.

freedoms е почнала Creating Destiny Peace. Не е лошо сериалчето, ако обичаш типични корейски семейни драми. Аз също много харесвам главните. Те са една от обичаните звездни семейни двойки. Плюс това са доста открити и много често информират феновете си със снимки и истории от семейния си живот. Наскоро даже имаше някакво предаване, в което показаха дома си.

То се е видяло, че днес ще ви досаждам, ами поне да го направя както трябва newsm47.

Скрит текст:

credit: as tagged ; alliance-fansub

# 313
  • Пловдив
Привет!

Изоставам и аз с гледането, но ми е простено. Само откога чакам да сложа ей такъв емотикон Laughing.

Нови текущи не ми се захващат с изключение на Beginners, но при него  причината да гледам е много солидна.
В момента не ми се става ученичка, независимо от примамливите ученици и ученички съфорумки. Мен ме пишете, че съм в лятна ваканция  Laughing, само ще чакам да подавате актуална информация от проведените училищни занятия.

rossonera, не спираш да ме учудваш. Захванала си текущо и тай заглавие, но пък като гледам снимките на Аарън Ян те разбирам  Wink.

Елеасара, не съм толкова лоша. Да гледате – може, само нямада пипате  Naughty Laughing!

2в1, като превеждаш Падам, Падам..., дали ще споделяш по приятелски бг субките или са си твърдо само за теб? Ако решиш, с удоволствие ще изгледам последния сериал на любимия ми корейски батко.

didkapan, да ти е жива и здрава дъщеричката! Да расте усмихната и безгрижна!
Ще се почерпя с предложеното Мохито.   

Добре дошли на romanti4ka и *АДРЕНАЛИНКА* !

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 18:02 от dovede

# 314
  • София
CREATING DESTINY си е романтична комедия и не иска много мислене в това горещо време. Но е доста епизоди -  31. Все още съм в началото - 5 изгледани, и двамата главни са големи сладури, а има и още двама, които харесвам - Kim Jung Nan, която сега гледаме в Джентълмените и Jung Suk Won - един от великолепната четворка от Принца на покрива. За сега сериала  е забавен, но ако започне да става досадно, ще го изгледам с помощта на мишока. Много сладка двойка са  Eugene и Ki Tae-young.

Този път не мисля да гледам текущи японски, тъй като много бавно ги превеждат  , или изобщо не ги превеждат / на руски/ #2gunfire и е много изнервящо това чакане Sad. Когато ги преведат, тогава. Иначе ще чета това, което вие споделяте. Е, ако някой от тях го превеждат нормално, ще се гледа   newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт