Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 736
  • 725
  •   2
Отговори
# 435
  • Пловдив
rossonera, чакам само да качат някъде Beginners! и се мятам. Малко ли време го чаках. Желанието ми да го гледам е голямо. А сега като те прочетох, че си много доволна от първа серия, съвсем се надъхах  Laughing, но ще почакам още малко.
Като гледам и Шоши е готова за обучение в полицейската академия. Ще трябва да изнамерим една униформа и за нея  Laughing Hug. Ще си оформим една хубава групичка. Пък и друг, ако иска да се присъедини, няма да върнем.
Няма да има явно мързел през лятото. От сега започвам да козирувам "на сухо" Joy.

Шоши, без да прочета последния ти пост, защото сме писали едновременно, сме мислили едно и също. Няма да мързелуваме. Тайске в комплект с Хиромицу ще ни активизират мнооого добре Laughing.

И каква стана тя. Спонтанно дадохме прякори на някои от членовете на Kis-My-Ft2 - Юта Тамамори стана Лукчо, Хиромицу Китаяма стана Индийчето. Ох, ама много ми харесват прякорите Laughing. Остана Тайске. Там да внимавате. Трябва нещо по-така да му дадем, че с неговия сексапил и способности...

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 19:13 от dovede

# 436
Видяло се е че и нова титла ще си сложа - лейтенант, до досегашните ми-мрънкало, мързел.....

Напротив, напротив, в това ти е чара на теб. В това. Аз и за това така обяснявам понякога подробно, пиша, за да съм сигурна, че ще си спомниш веднага къде си го виждала и ще го свържеш. Тук тези, които пишен редовно и се познаваме добре, сме си като семейство. ПОмагаме си винаги по всяко време на денонощието.

Госпожа Тик си е госпожа Тик. Ей, сега ще се появи и тя като чуе името му. Laughing

dоvede, Индийчето е Хиро. Индийчето, а не Япончето. Laughing Усещам, че ще ти стане още по-горещо това лято с епизодите на Beginners! и ще търсим начини да те спасяваме.
Вие с шефчето онзи ден зачекнахте една тема за любимците, но така и не споделихте към кои точно поглеждате.
Аз да не съм сред ""засегнатите? Laughing

# 437
  • Пловдив
Така де, така. Едно мисля, друго пиша  Laughing. Съвсем ми се взе акъла. Отивам да се редактирам.

# 438
  • BG
Я да питам аз за въпросните Kis My FT2 kак да си го превеждам, това съкращение FT от feet ли идва или...просто ми е интересно.

Ще го изтегля днес сериала, който rossonera ми препоръча Peace

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 20:47 от нощен гост

# 439
  • Пловдив
нощен гост, наименованието на Kis-My-Ft2 идва от началните букви на имената на участниците в групата. Ето ти темичката за тях в Алианса цък. Там е добре обяснено.

Оправи спойлера, че останах с излъгани надежди да видя Ямапи  Wink.

# 440
  • BG
нощен гост, наименованието на Kis-My-Ft2 идва от началните букви на имената на участниците в групата. Ето ти темичката за тях в Алианса цък. Там е добре обяснено.

Оправи спойлера, че останах с излъгани надежди да видя Ямапи  Wink.
dovede от темата му при рускините ги взех снимките, въпреки че първата и мен ме озадачи  доста, но не вярвам рускините да са се объркали Peace Както и да го гледам все на него ми приличат останалите фотоси Thinking
пък знам ли  newsm78

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 19:38 от нощен гост

# 441
  • Пловдив
Ама спойлера пак не се отваря и не мога да видя за кои снимки на Ямапи говориш. А може проблема да е в "моя телевизор"  newsm78.

# 442
това съкращение FT от feet ли идва или...

F-то и T-то са най-важни. F от Фуджигая и Т от Тамамори.

Давайте предпетъчно снимки на япончета. Да се порадваме.  Laughing

# 443
  • BG
Ама спойлера пак не се отваря и не мога да видя за кои снимки на Ямапи говориш. А може проблема да е в "моя телевизор"  newsm78.
Верно, до преди малко се отваряше , сега не, ще го оправя...и ще видя какво мога да направя за rossonera Wink

# 444
# 445
По-малките самурайчета са ми малко "тъмна Индия" Mr. Green. Виж обаче, батковците им, по ги назнайвам. Затова...... един от първите японски любимци на rossonera Wink

Скрит текст:
Джин Аканиши

За финал newsm47

Miura Shohei и Osamu Mukai

снимки:FRAU;Grazia;Fine...

Шоши, те субтитрите сигурно още утре сутрин ще са готови. Много са бързи напоследък, направо ме смайват. Имам чувството, че 4-5 часа след излъчването на серията и вече е преведена. И това е с почти всички корейски драми, които се излъчват и са популярни в момента ooooh!.

Радвам се и че при японските преводи има напредък, но те винаги почват бързо в началото, а после темпото замира. Дано сега не е така.

# 446
# 447
  • София
От петте текущи японски сериала двата ученически не са мен. Но искам и аз да се включа в Полицейската академия. Рових се за първа серия,  но не я открих. Ако някой помогне, ще съм благодарна. Hug Дано започнат да ги превеждат и на руски, ще се радвам, ако мога тези четири сериала да следя.

2в1, доста серии са преведени на Маската, а и коментарите ви са хубави. Мисля и аз да му хвърля един поглед. Свалила съм  си и Fashion King, че него не можах да го  гледам, когато беше текущ.

От мен снимки на Ким Ки Бум и Lee Jang Woo /от I do, i do/

Скрит текст:

И музикален поздрав на момчетата,които слушам напоследък newsm44.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 20:53 от freedoms

# 448
  • DE
Аз пък догледах Джентълмените до 11еп. Много ми хареса до тук, за мен това е филма на сезона, не че съм гледала друг освен онзи с Мики който така и не довърших Mr. Green(ма как само се изразявам, но знам че вие ще разберете) Страхотни  F41 Joy Всички женски персонажи са на място, добре че няма негативни образи. Учителката спря да се лигави и дори може да ми стане симпатична.
 И понеже говорите за Ямапи, май не сме си пускали новата му песничка, клиповете ги изтриват със скоростта на светлината, но добре че понякога успявам да си ги сваля та да им се порадвам повечко време. Помня когато се запознавах с японските сериали колко неприятен ми беше Ямапи, толкова лигав, че чак ми горчеше. После гледах http://wiki.d-addicts.com/Buzzer_Beat където се справи страхотно с ролята, чух няколко негови песнички и изведнъж го харесах. Няма да се нареди до най-големите ми любимци, но следя участията му и песните които пуска. Пък не може да се отрече, че с години е станал направо красив...

И една малка колаборация, кпопа твърдо се е запътил към световната сцена

# 449
freedoms, старта на Beginners! го гледах пряко по TBS следобяд, а японските продукции се качват на следващия ден в d-addicts. Утре ще го имаш, сега все още не се открива. Сутринта ще го качат. Има едно момиче с ник furransu тя качва почти всички от новите японски сериали в mp4 формат. Следи за нeйните торенти в d-addicts.

нощен гост, в спойлера лицата не ми говорят абсолютно нищо или просто не мога да ги позная на тези снимки. На другите разпознах Пи-чан, Рьо Нишикидо.
2в1 добре е сложила снимки на господин Джин.

Отивам да гледам едни познати трапчинки...

Общи условия

Активация на акаунт