Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 686
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • MJF
A Gentleman's Dignity, ще го догледам с мишока само защото го почнах. Мишока ми взе да се уморява от последните 2 епизода, то редакции, редакции и накрая не повече от 15 минути запис  Mr. Green.  Сценариста отива при този на I Do, I Do. Да не ми попадат  newsm66, не заради мен като зрител а заради готините кастове които имаха и тотално окапезиха а аз имам редица любимци в тях  Crossing Arms. Тези 2 заглавия, абсурдно на каста, ги оценявам  под средното ниво кор. сериали. Да "почерпят" сценаристите.

Iki mo Dekinai Natsu виждам че и при rossonera е поставил редица въпроси. Мда, доста ми е странна тази система с документи при тях. Интересното предстои. Ти напредваш добре с японския, тук просто и с английски превод е доста объркващо заради това че не познаваме тази система и вече и през втори език........нужни са ни още разяснения.
Новото бенто го   search най-подробно.

Beginners!, епизод 1 погледнат. Много муцуни и аз още ги "подреждам" кой кой е. Банда шемети тези новобранци.

# 496
 smile3507
Спрете се  Laughing неделя сутрин е.Принципно още трябва да сме в страната на Морфей.
Добро утро.

Сън не ме хвата от чуденка каква интрижка ще сътвори репортерката в "Easy Fortune Happy Life".

# 497
Thanks, rossonera. Признавам, че единствената причина заради, която исках да погледна беше Мукаи Осаму. Спестяваш ми малко труд по свалянето Hug.

Къде отидоха онези корейски сценаристи и режисьори, които правеха толкова свестни драми и които ни направиха фенове Thinking. Това глобализмът не им се отразява добре. Хем искат да правят нещо, което да се харесва и извън Корея, хем се опитват да се придържат към някакви техни си норми, от което се получава "манджа с грозде" и никой не е доволен.

..................Принципно още трябва да сме в страната на Морфей.
.............
Принципно е така, ама имаме едно дребно, вредно и досадно куче, което тази сутрин реши, че трябва да лае по нещо си в гората от 7 часа сутринта  smile3537 и не спря час и половина Angry. Как не се умори и не пресипна, не знам  Rage.

# 498
  • Пловдив
Изгледах и аз онзи ден Beginners! . Без субтитри го гледах, но това не ми попречи да разбера що за птица ще го играе Тайске тук. rossonera, вярно, палавник изглежда  Laughing, обаче с интерес ще проследя, каква метаморфоза ще претърпи до края. И сигурно не само той. Разпасаната команда, най-вероятно, до финал ще се превърне в отбор организирани супер полицаи. Допадна ми сериалчето като цяло.
За голямо съжаление обаче виждам, че май тази продукция, няма скоро да има превод на руски. Млад и не толкова популярен е още главният ни герой, не може да се мери с батко си Шун Огури. Ето колко бързо изкараха руски субтитри на Rich Man, Poor Woman Алианса. Днес ще го погледна и него.

Ех, 2в1, въпреки че трябва да покажа малко съчувствие, че не си успяла да се наспиш, съвсем друго ми мина през главата  Wink. За пореден път изпитах не толкова благородна завист, за това, че живееш в планината  Hug.
Не, че аз се намирам на лошо място. До гребния канал в Пловдив съм и има доста зеленина наоколо, но сигурно не може да се мери с гледката, която ти виждаш от прозореца си .

# 499
  • MJF
Хем искат да правят нещо, което да се харесва и извън Корея, хем се опитват да се придържат към някакви техни си норми, от което се получава "манджа с грозде" и никой не е  доволен.
Подобно и аз си го мислех, провокирана от няколкото сегашни  заглавия. Последния пример  е I Need Romance 2 Episode 8. "Уби ми " сравнително доброто впечатление до тук, даже го считах за по-добро от първи сезон. За харесване извън Корея не знам, аудиторията , която гледа там също не ми е много ясна. Обаче имам чувството че се напъват да правят нещо "съвременно" и изведнъж/внезапно цензурата/някой удря по масата   red и им раздава съд и присъди и сценаристите  #Shocked завой на 180.  Joy сюжет за драма им сътворих направо с главен герой- сценарист на кор. сериал.  Mr. Green

Tuon, добре е че даваш отчет какво гледаш и ще.  Wink  Laughing Hug

Beautiful Rain Episode 2 виждам преведен. Надежда има.

# 500
 Flutter
Не се смей.Винаги се отчитам и като го изгледам,дори да ми отнеме половин година. Реално аз съм един добър зрител Joy.Нямам големи претенции и всичко гледам. Просто ми отнема малко повече време Mr. Green

# 501
  • DE
Шоши, абсолютно си права. Аз заради такива "страхотни" женски образи намразих корейските сериали. Е не може да избереш такива магнетични и великолепно изглеждащи, умни и преуспели мъже и да ги набуташ с такова недоразумение наречено корейска главна героиня Sick Няма как да убедят не азиатския свят, че такъв мъж би се влюбил в такава жена. Поне мен не могат и ми става гадно как се опитват да манипулират младото поколение с остарели сексистки разбирания. Затова харесвам богаташката, и Меари, че си правят каквото поискат и въртят мъжете на пръста си. Вярно, че богаташката леко е за съжаление, но както знаем любовта е сляпа, та затова мога да я оправдая донякъде.
Сега за Псай, това чудо на природата и на любимото ми семейство. 2в1, благодаря за песничката не я бях забелязала, а е невероятна, много по-добра от соловите на Джо Куон и У Йонг. Ето така се прави хит, а както навярно и вие сте забелязали Уай Джи прилагат няколко номерца, за да привлекат вниманието на света. Където и да се появи член на Биг Бенг, още повече когато е господин лидера, текстописец и лудак, магнит за фенската любов, няма как да не успешен проекта.
Ето ви и клипа, затова ги обичам и ще продължа да слушам, това си любов Heart Eyes

# 502
Шоши-сан, това е бенто "Rurouni Kenshin". Изпрати ми го снощи една от моите азиатски приятелки, с които контактувам. За това реших да се "накича" с него. Бенто-то е посветено на премиерата на филма, който аз лично очаквам с голям интерес на 25 август. Заглавието е правено по известната манга, говорила съм неведнъж за него тук, а главните роли са поверени на двама млади японски актьори, които ти отлично познаваш. На теб оставям сега да се сетиш сама за кои две японски лица говоря, за целта ще ти пусна и снимка на двамата от филма. Отново една загадка лично за теб.

Ето бентото от аватара ми и снимката. Открий приликите... и актьорите.

Скрит текст:

dovede, Тайске е ценител на женската красота. Не можеш да се оплачеш. Laughing "Индийчето" Китаяма обаче ми харесва много повече от сериозния образ, който трябва да играе тук Хиро.

# 503
dovede, ако си мислиш, че и тук не е 40 градуса, ще те разочаровам. Но поне вечер става по-хладничко Crazy.

Това, че се опитват да ме убедят, че "изключителен корейски екземпляр" може да се влюби в "изключителна корейска кукумейка" им го прощавам. То като дойде "сляпата" неделя и им падне пердето.....  smile3527. Но да ме убеждават, че 30-40 годишен мъж или жена "уж" са живели до момента като "света вода ненапита" ме........  nazemiata. Още повече, след като непрекъснато ми показват неизменните им корпоративни вечеринки в някой хостес-бар Tired.

Разгадах снимката, ма ще си трая fiuuuuuu newsm47.

# 504
  • MJF
 Blush "стрелям" без голяма окончателна проверка. Приликата е 1/1. Филма Kyo, Koi wo Hajimemasu. Жокер ми бе дамата от снимката, реших че е Еmi Takei.  Thinking. обаче до нея да е Tori Matsuzaka. Такава манга има.  newsm78
Казвайте какво познах? Майтапа и  Embarassed ще е ако не съм.   Joy.

# 505
 Joy Шоши-сан, дадох ти и името на филма и пак не успя напълно да отстреляш заека.

Rurouni Kenshin e самурайски филм, а това другото е многооооо далеч от самураите. Тори Мацузака може само да си мечтае за таланта на актьора тук. Това е Такеру Сато и разликата във височината между двамата е голяма, но пък таланта, който има Сато-сан... Ехх! Наш Такеру си е нисичък, само 170 см. Сега вече трябва сама да отгатнеш къде си гледала Такеру Сато.  Laughing

Еми Такей я позна. Браво!

# 506
  • MJF
 Crazy ама каква я свърших.  Joy се на глас. На името на бентото въобще не му обърнах внимание. Още ме "разсейва" самото бенто.
100% бях сигурна че греша, защото Tori Matsuzaka нищо не ми говори като филмография. А жокера бе че ми е познат.
Обаче това че така дегизирана съм разпознала дамата си го пиша голям бонус  bowuu  Joy.  Naughty да ми се зачете.
Такеро трябва да ми е познат от Fuyu no Sakura. Но от там помня само двата главни актьора,  Thinking сигурно е играл брат на главния герой. Като гледам другаде не може да съм го виждала.
Мда, фал с тази загадка. За следващата повече  ще се постарая.

"Rurouni Kenshin" е ясно че ще съм на първия ред като зрител, даже и да не искам, след толкоз труд  Laughing.

# 507
Дам, така е. Постара се. Другият път ще се справиш блестящо. Винаги ти давам жокери, само трябва да събереш 2 и 2.

За старанието те черпя със сладолед от зелен чай, така наречения Green Tea Ice Cream. Направи ми силно впечатление в първа серия на Beginners!, че това е любимият сладолед на героя на Тайске Фуджигая. За това почерпка - и освежаващо, и полезно.

А ти имаш да ме черпиш... Познах таткото в "Джентълмените" още през месец февруари. Още миналата серия също ти наблегнах, но ти отново не ми се довери. Ще си чакам наградата, да знаеш.
За Rurouni Kenshin си до мен, на първи ред. Вече си запозната и ще те държа в течение.

# 508
  • MJF
Такъв сладолед с удоволствие. Яла съм домашно приготвен от почитатели на японската кухня. Идеален за днешните температурни рекорди в България.  Flutter
Мда, съмнения все имах, Тома Неверни  Simple Smile. При теб не знам как е, дано не е за жилетка, защото е леден коктейл . Дай сигнал като е готов Rurouni Kenshin за нас, да му направим общо гледане.
Мноого се е разснимала Еми Такей, като гледам филмографията. Явно тепърва ще я гледаме.

# 509
Това, че се опитват да ме убедят, че "изключителен корейски екземпляр" може да се влюби в "изключителна корейска кукумейка" ...

hahaha
Oстави ти корейките,ами моята тайванка в момента се напи (до фаза не помня какво е ставало) и от няколко шоколадови бонбони с ликьор (ягодов) и я изнеманипулираха, че цяла нощ се е отдала на плътски страсти. Какъв ще е този ликьор,а? Thinking

И освен това съм в чуденка (защото е твърде топло) относно герданите по шапките на древните корейците. Забелязах,че едните са с малки топченца,а други с едни големи. Дали има някакво значение в ранга newsm78 Колкото са по-гигански,толкова човека дето ги носи стои високи в йерархията. Или пък е по-мъжествен.

Общи условия

Активация на акаунт