Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 726
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • BG
Да  ви кажа изгледах първите две серии на Couple breaking и много ми хареса, забавен е, действието се върти около една двойка, която са заедно от 5 години, ама вече множко им идват и сега и двамата си паднаха по , та ще видим какви ще ги свършат нататък Grinning
rossonera, това момченце дето си му пуснала фото да не е моят антиприятел от Ikemen desu ne Wink ако е той трябва да го поздравя, че изглежда много по-добре.

Grinning
Скрит текст:

Oтносно спойлера- много ми харесаха тези гифчета и затова ги сложих и в нашата тема. Първият е на Такизава Хидеаки( дето само аз май си го харесвам), а другите са на Huang Xiao Ming за който сега искам да кажа, че за пръв път ми харесва някой актьор без да съм гледала нищо с него, обаче изчетох темата му в спирита и при рускините отдавна. Чакам да станат всички бг суб на Лятното желание, за да го видя най-накрая в роля, а другите му сериали ще са голям препъни камък, тъй като китайски сериали даже и на руски трудно се намират преведени Sad

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 22:14 от нощен гост

# 616
...а другите са на Huang Xiao Ming за който сега искам да кажа, че за пръв път ми харесва някой актьор без да съм гледала нищо с него, обаче изчетох темата му в спирита и при рускините отдавна. Чакам да станат всички бг суб на Лятното желание, за да го видя най-накрая в роля, а другите му сериали ще са голям препъни камък, тъй като китайски сериали даже и на руски трудно се намират преведени Sad
Ох-ох-ох, а като го гледаш да знаеш как ще търсиш с него филми... Изкусител голям е, един от любимите ми китайци. А за филмите, не само при руснаците, въобще из нет пространството трудно се намират. Сега чакам The Guillotines (2012) дано да излезе някъде по тракерите като го излъчат. Филмографията му, между другото, е много по-голяма от посочената в спирита - Huang Xiao Мing.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 00:20 от didkapan

# 617
# 618
  • Bilbao España
Couple breaking изгледан. Peace Двама сладури,които след 5 годишна връзка стигат до извода,че любовта вече си е отишла.Едновременно откриват хора,които им подхождат повече според тях самите,но дали след като се разделят няма да се окаже,че са сбъркали...  Thinking
Не е нищо особено,но става за губене на време и най-важното ГГ е възпитана,подредена и се храни невероятно културно за разлика от половинката си  Grinning Сега е ред на Descendants of Hong Gil-dong  Hug

# 619
  • София
Отдавна ми стоеше на компютъра корейско-японския филм  My Way, един доста тежък и тъжен филм. В главните роли са Dong-gun Jang /от Джентълмените/ и Jо Odagiri.
Скрит текст:
И двамата от малки са бегачи-маратонци и си съперничат за първото място.Действието се развива по време на окупацията на Корея от Япония и по-късно при избухването на втората световна война. И двамата са участници в нея , като преминават през различни препятствия, сражавайки се на страната на Япония. Попадат в плен на руснаците, после на германците, но само единия от тях остава жив и след войната сбъдва мечтата и на двамата - да спечелят олимпийската титла при маратонците.Бягащият се състезаваше с името на загиналия си приятел.  Sad
Филма трябва да се гледа при подходящо настроение, тъй като има много боеве и кървави батални сцени Sad.

Приключих и с I do, i dо - забавлявах се с всеки герой от сериала, а Ким Сун А, както винаги, беше блестяща актриса newsm10. Днес и утре са последните серии на   Big, да видим там какви ще ги забъркат, дано всички останат живи Wink.

2в1, много ти е сладка пухкавата каракачанка. И аз много обичам животните
Скрит текст:
имам си бял котарак, черна котка и морско свинче, та ако имам и куче, половинката ще ме изхвърли заедна с тях Grinning #2gunfire.

Tuon, изслушах песните към филма с Тик, най-ми хареса  последната от тях.Много е приятна. Simple Smile

# 620
  • MJF
 Mr. Green в Big няма опасност от намалена бройка герои но знае ли се.
Джентълмените тотален регрес. Ще го догледам като го излъчат. То и без това голям мазохист излязох като отделих време на последните 3 епизода до тук. Даже не ми се коментира.
Скрит текст:
Нали прескачам по принуда и да попитам нещо. Голфаджийката колко годишна е? Все ми се струва че се каза 25 в първите епизоди но не съм сигурна. На фона на целите недомислеци на  knit не знам защо съм запомнила този факт. Та за това съм в  Rolling Eyes Tired от инженера и проблема му с "малката". В общи линии последните 3 епизода ме хвърлиха в пълно недоумение по много параграфи. Заглавието ми стана напълно апатично  smile3502
freedoms , от твойте котаци може да се получи котешко копие  на Арес по украса.  Laughing

# 621
freedoms, да те питам котките по стечение на обстоятелствата ли са в тези цветове или си фен на Костурица? Grinning

Обземаме песимистичното настроение, че I miss you няма да го видя. Confused

Обаче се наканих да гледам "The Portrait of a Beauty" .Първо търпеливо чаках за буквички,после го забравих и когато се сетих отново за него от АКТА ми хлопнаха вратите и размахаха пръст, но търпението ми се възнагради.Всъщност истината е, че се вдъхнових от един коментар, в който описва филма като градушка. Градушка, в
която се влюбваш. Аз никога не бих го оприличила точно така, но пък ми хареса как звучи, и  наистина е стихиен.
Филм за изкуство,онова, което тепърва ще остави следата,анатемосано и неразбрано.Филм за чувства,емоции, грешки и едно ужасно сексиско общество.Хареса ми.
Колко жалко, че сега корейците не правят подобни.

# 622
  • MJF
Хм, интересно сравнение с градушка. Portrait of a Beauty помня като добър корейски филм. Слива ми се поне с още два корейски по същата тема и време в което се развива действието но този определено е най-добрия от всички тях.
Хм, странно забавяне на превода на I Need Romance 2 Episode 10.
Странно и защо го няма  още и "знаменития" 18 на Джентълмените.
Японските преводи добре вървят.  newsm66 search Smile
Нямах нет до преди малко и сега забелязвам тези странности.

# 623
Хм, интересно сравнение с градушка.
Нали?Как човек да не реши да го гледа Laughing
Вероятно се отнася до любовта и последиците от нея.И двете идват когато не очакваш,опустошават и си тръгват както са си дошли.
Беше ми мъчно за главната,не заслужаваше такава съдба, но пък истината винаги излиза наяве.

# 624
Като говорите за Portrait of a Beauty, има и 4-серийна тв версия Bang Ja Chronicles/The Servant, но така и не разбрах дали я преведоха.
А The Painter of Wind е базиран на същата история.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 20:16 от 2в1

# 625
  • MJF
Ей пак ми посочиха  red  knit. Какво подозирах за Big 15 а те какво написали.  Laughing пак ме изненадаха. Ама нали за това ги гледам де.

# 626
  • София
Филма го има на руски, така че го тегля  от   тук .Ако някой иска, да тегли.

Tuon , случайно се е получило "Черна котка, бял котарак". А I miss you все още ли не се е появил?

А някой гледал ли е корейския Gabi? Нов е, с Joo Jin-Mo.

Да, и аз сега ще гледам Big - 15 епизод, да видим какви са ги забъркали Wink.

# 627
  • MJF
Мда, ето значи защо са ми приличали няколко филма, базирани били на една и съща история.  The Painter of Wind е един от тези , които съм гледала.   Bang Ja Chronicles/The Servant не съм го, ще го потърся като за мен.

Gabi го изгледах съвсем скоро и писах. Нищо не мога да похваля. Догледах го заради 4-мата актьори посочени и като снимки  в сайта. Тоз филм до тук го срещам с 3 заглавия  Laughing, мисля че са му множко. Както и пише, според мен е станал действително жертва на орязан вторично бюджет а в същото време явно е имало твърде обвързващ договор като време на готовност за пускане по кината.

# 628
freedoms,мисля, че филма ще ти хареса.Има някои  секс сцени, но те не излизат от рамките на приличието.

Няма го  Crossing Arms Обачи има това   Grinning

Скрит текст:
колаж на Тик и брат на Тик

Готино се е получило с цветовете на писаните. Grinning

Някой ще ми изяснили защо правят няколко реплики на една история? На различни ТВ ли са?
Аз смисъл не намирам, но съм зрител.
То и от Холивуд ни заринаха със Снежанки тази година Grinning а от Корея съм в очакване на нещо от рода на "Принца и просяка", но за там чакам инфо от 2в1, най-вече за филма.

# 629
  • София
Аз така или иначе съм  свалила  филма, така че не ми пречи да го изгледам.Пък и не съм против секс сцените Joy. Благодаря за мненията, момичета Hug!

Tuon, при така направен монтаж, братята много си приличат, но все пак по-красивия се знае кой е Wink.

Брех,
Скрит текст:
тез сценаристи да не вземат да  уморят момчето в последната серия на Big smile3511 tantrum?! Голяма глупост ще е Cry!

Общи условия

Активация на акаунт