Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 770
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ха добър ден и от мен  Hug От момента в който започнах да гледам сериала он лайн с вас до сега нямах пропусната серия. Е, снощи ми беше сефтето, нямах нет  ooooh! и се оказа, че съм изтървала най-хубавият епизод на 2 сезон като ви чета  Sad Е, кажете сега, не е ли това закона на Мърфи  Crossing Arms Досега ви четох и най-вече от репортажите на Хриси   bouquet добих представа за серията. А вас ви тресат яко емоциите  Laughing Много се радвам, че са успели да ни върнат сценаристките цветовете и емоциите, че моите в последните 2 серии бяха изчезнали. Сега ще си изгледам епизода и аз и после ще споделя.

Марианка, Бебо , благодаря момичета златни  newsm51  love001

Това гифче, което е сложила Ваня   bouquet ми въздейства невероятно- абсолютен аналог на сцената с изнасилването, как се мяташе Ф, а над нея надвесени идиотите. Невероятно убедително пресъздадено замяната на спомена с прекрасна емоция  Peace smile3501 smile3501

# 151
Коте,никога няма да забравя миналата година по това време(последната серия от сезона) що рев изревах,когато вкараха Керим в затвора ooooh!Дни наред ходех като замаяна-милото ме гледаше изумено и не можеше да повярва,че всичко това се дължи на сериала(познава ме от дете и знае,че никога не съм залитала до безпаметност по някоя известна личност).Затова беше изумен от случващото се пред погледа му! #Crazy

# 152
Дейзи,аз се надявам че темичката ще е жива доста  дълго,точно защото очаквам да ни затрупат сега с интервюта.На това се надявам,пък да видим...

Славенка,прекрасен пост! Hug
Черно коте, също  Hug!
Изобщо много емоционални постове чета! Hug
Аз няма да крия,най-много ще ми липсва Енгин, вече даже ми липсва  Cry Cry Cry!

п.п. Ако четете задълбочено поред всеки коментар (подчертавам поред) направо ще паднете. Получава се страхотен колаж Laughing
Всеки си говори каквото му дошло на ума, те така...вие Енгин - аз религия.
Следващият, моля!

Joy Joy Joy Joy Joy
Следващият, моля! Wink

Дано, искам интервюта, защото това е начинът, по който може да се достигне по-близо до истинската същност на актьорите, как те виждат ролите си, сериала, абе всичко като цяло. Знам че Енгин не обича много публичността, но много искам едно по-дълго и съдържателно интервю с него. Както онова по време на Облака, което ви бях превела.  Интересно ми е какво мисли сега, след участието си в толкова успешна продукция, която го изстреля  на върха. Искам и с Берен подобно интервю, все пак тя е адски успешна актриса, интересно ми е как вижда тя развитието на кариерата си и успеха си като цяло.   Simple Smile

# 153
Цитат
А някой наистина знае ли какво беше това, с което Есма намаза ръцете на Керим,Фатмагюл и Емре в болницата?

Одеколон е,по-точно като нашата розова вода..Имат навика да си го слагат на ръцета,така както ние се пръскаме със светена вода,същия символ има

Ц, няма общо със светената вода- не символизира светена вода.Това е вода с аромат на лимон. Ползват го за освежаване. Когато ти стане лошо, също си слагат на ръцете и го вдъхват, продава се във всеки един магазин за хранителни стоки в Турция.

Не съм запозната и не знам,че се продава в магазините.Виждала съм една съседка ходжа как го прави и тя ми обясни това което съм написала.

# 154
  • В Града на Липите

Да не заревем другия четвъртък към 23,00 в един глас: Искаме третииии сезооооон  newsm45

Славена, Коте, добре че не се гримирам.

Злате, не разчитай на репортажите ми много. Снощи нета беше ужасен или някой ни урочаса, не знам. Завиждам ти, че ще гледаш серията за пръв път. Страхотна е, от гъделичкането до повръщането, всяка една минутка.

Детелинко, не можеш да си представиш как се радвам, че съм протуснала момента с края на първи сезон. Помня как се метнах веднага на следващата серия, осъмнах и не станах цял ден от леглото. Голям маратон беше.

# 155
  • София
А на мен ще ми липсва много и общуването с вас, момичета!   love001 Направо не ми се мисли как ще се чувствувам... newsm45
Надявам се,това да не ни липсва, надявам се  да продължим да си пишем, но малко се тревожа че това не е много реално и няма как да се случи за дълго Cry Cry Cry. newsm78 Не знам,времето ще покаже. Hug

# 156
Момичета,Истинския момент е настоящия момент!

Какво се кахърите как ще ли сме да се разделяме след една седмица,толкова много време има дотогава.Давайте да оценим настоящето,че сме заедно и се забавляваме ту и сега!

# 157
Иначе те нали приключиха снимки вече, така че искам да видя доста интервюта. Онова с египетската журналистка, много го чакам да излезе, нямам представа кога ще го пуснат...
Искам да видя и клипче , интервюта от партито за края на сериала, както видяхме от юви сезон.  Но най-вече ми се иска да има интервюта, интересно ми е какво ще споделят Енгин и Берен за героите, за сюжета, за заснемането на сериала и тн.
Много обичам в холивудките филми като пускат след това  зад кадър филм за съответната продукция с интервюта с актьори, режисьори, сценаристи, дават сцени зад кадър и тн. Но май няма такава практика при турците???  newsm78 newsm78 newsm78
И аз много искам, много са ми нужни тези неща, да разкажат как са правили сериала, защо са решили така да ни представят нещата, какво са мислили сценаристите, да ни разкажат актьорите как са намирали мотивация за героите си, да ни разкажат малко и за целия екип, сигурна съм имат вече "вътрешен език" на който говорят - да ни го покажат, да ни пуснат вътре при тях! Да ги видя извън роля - ще ми помогне много да остана със всичкия си...
Ако дадат и от партито, охоооо - колко ще рева ...

Славенка  Hug
Ванче, имаш ли представа за какво е анкетата? Да не сгафя нещо  Laughing
Детелинко, благодаря че поясяваш разни нещо - това иич не съм го разбрала, че се прибират от летището от Йълдър, сигурно от процеса.  Hug

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 13:43 от nianta

# 158
Коте,никога няма да забравя миналата година по това време(последната серия от сезона) що рев изревах,когато вкараха Керим в затвора ooooh!Дни наред ходех като замаяна-милото ме гледаше изумено и не можеше да повярва,че всичко това се дължи на сериала(познава ме от дете и знае,че никога не съм залитала до безпаметност по някоя известна личност).Затова беше изумен от случващото се пред погледа му! #Crazy

Има нещо тук, но не знам какво е. Щом детето ме пита: Мамо, как е Керим? Още ли е в затвора?, представи си за какво иде реч  ooooh!

# 159
  • София
Момичета,Истинския момент е настоящия момент!

Какво се кахърите как ще ли сме да се разделяме след една седмица,толкова много време има дотогава.Давайте да оценим настоящето,че сме заедно и се забавляваме ту и сега!

Hug Peace Много си права,както винаги  Laughing!
Евала на всеки,който умее да гледа на нещата по този начин!Аз за жалост съм си голяма драма  Laughing!

# 160
Коте,  а моето момченце сутрин като тръгва на  градина казва " Чао Керим" на снимката с автогра фа ,която стои на видно място до  тези  на сина ми #Crazy
Е това какво е ако не лудост

# 161
Коте, напълно те разбирам. Супер си го казала!
Славенка много хубаво и истинно си обяснила чувствата си!
Мили момичета,

Чета ви постовете, радвам им се, връщам назад серията, гледам, повтарям, което не съм разбрала, прочитам обясненията на Детелинка, от които проглеждам, доразбирам важните моменти от постнатите два клипа с превод от нашите добри феи  и  пак в обратен ред до четенето на постовете и............. така ми минава денят до тук.
Каква бе тази магия, какво бе това чудо, още не мога категорично да определя, но и не искам.
Знам само, че днес сърцето ми е изпълнено с много обич към вас и КВФ.

txtloves smile3525 txtloves newsm51 txtloves newsm51

# 162
И аз съм така, Димана, но за съжаление трябва да напусна компанията ви, колкото и да не ми се иска. Не знам кога ще е следващото ми включване в темата, но се надявам да е скоро.
За сега ви пожелавам хубав ден и много приятни емоции!

# 163
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вестник "В тези часове съдбовни ние за нищо не сме виновни..." публикува част от стенограмата от делото.

След като съдията изслуша пледоарията на Кадир аби, даде шанс за последни слова от подсъдимите Яшаран и компания.

Съдията попита:
- Селим Яшаран...какво ще кажете в свое оправдание?
Селим-...аааааааа...господин съдия, аз за нищо не съм виновен. Аз просто гледах какво прави Ердоан...той е виновен за всичко....
Съдията- Да бе...ако ти беше казал да рипнеш от покрива...щеше ли да го направиш?
Селим- естествено, рипам даже гол...той е моя идол...
Ердоан- Еййй, все с мене се оправдават...тцтцтцтцтц, ама кво да правя като съм неотразим...
Еми кво сега...аз не съм виновен...виновна е Фатма...какво си гони овцете във водата толкова еротично...аз да не съм от желязо..
Решат- децата не са виновни...виновна е Мука...тя ми каза, че ще трае...ама нейсе...аз иначе така нямаше да постъпя...пък и Мюнир...
Мюнир-брейййй, сега пък аз съм виновен....тцтцтцтцт...еми така е...скивах възможност да изкарам кинти и се възползвах...ама я кажете ...'Кой сега е номер едно..." гепих парите на енището...за норматив го пратих на бунището....ама тя и Мука голема кримка....
Мука- Тойбе, тойбеееееее...все аз съм ви виновна...никой ли не вярва в добрите ми намерения...кога съм правила лошо...каза тя пре з сълзи.
...еми пробах се...и тая Фатма е такава неблагодарница...що не я оставих с оня съсел Мустьо...? Ама нее...омъжих я за мъж мечта...тя да му се любува...пък и аз...(смигна Мука на Керим)...предвидливо бях преценила всичко...даже и стайте ни бяха една до друга...викам си "ей дано някой път Керко объркаш стаята и да влезнеш в моята...леле кви неща ще правиме...после 10 дни да ти стигнат в  джамията да си изповядваш греховете...мамин благ....смигна Мука отново...

В това време Фатма и Керим едвам се сдържаха да не рипнат...

Като за последно съдията заключи; "Брях...толкова години съм съдия, ама толко невинни на куп не бях виждал...я сега на всеки му според заслуженото...и се произнесе...

Допълнителен хабер от агенция " Колко бях вежлива, но сега хич не съм красива"

Мука няма да присъства на финала по обективни причини....Нелицеприятен външен вид....
След като напуснала съда Фатма я заскубала с чувство за отговорност...най накрая и прибрала скалпа. Не стига това, ами Керим запалил пикапа  и подгонил Мука с него с включени светлини...къси, дълги, къси, дълги...та така чак до Ълдър...Мука препускала с неповторимия си маратонски стил... падала, ставала...накрая едвам се добрала до имението "Кетенджи", където пък на свой ред я подбрал Рахми и започнал да я налага....

Така бушонирана , Мука не може да участва във финалните кадри за радост на Керим, Фатма и драгия зрител.

# 164
  • София
И аз съм така, Димана, но за съжаление трябва да напусна компанията ви, колкото и да не ми се иска. Не знам кога ще е следващото ми включване в темата, но се надявам да е скоро.
За сега ви пожелавам хубав ден и много приятни емоции!
Бързо да минава, както казват комшиите, каквото и да е то и отново да те видим тук! wavey

Общи условия

Активация на акаунт