Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 766
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
за да се спася от реване, ето върху какво реших да се съсредоточа:

1. Керим може и да е убавец, обаче не може да танцува.
2. Муки люпи семки като професионалист.
3.Дъртия комшия явно е "капо ди тути капи" в квартала, щом от него зависи отношението на комшиите. - ???
4. Емре - да му се не надяваш, а се завърте някоя мома около него, а я лапна като топъл хляб.
5. Фати явно ще си слага новия символ само на официални празници.
6. Мерием слава богу не е ангел - покръква си солидно.

п.п. за излишната заигравка : дениз/Емре/Мехмед
и аз като Дани давах Емрето на Дениз, ама сега е по- добре....
- Дениз ще доведе друг свестен зет
- Мехмет  - свестна мома
така ще се оформат две яки карета за белот и  4-те млади  семейства много добре ще си прекарват по почивки...

# 166
  • В Града на Липите
Зизу, голям сеир това дело, голям  Joy  Joy  Joy

Спиритче, танцува си човека, с повечко репетиции и на една две ракии, равен няма да има.  Grinning
Емрето, да - съвършено влюбчив излезе.  Peace
Иначе аблата много добре го изигра това с пийването. Аз доста се чудих, дали не я набедих неволно, обаче щом и ти си на това мнение, явно е понаправила главата.

# 167

Сега сериозно: култовата сцена от снощи (една от култовите де) тази на сутринта в леглото за мен е кулминацията на филма. Тя се смее жизнерадостно с глас (не крещи от ужас), вика “предавам се“ през смях (не вика за помощ) Той е върху нея, хванал е ръцете и (а тя няма нищо против)... гъделичкане, целувки, а след тях най-сладкото нещо на света (тук поетесите да помогнат за определението)

И според мен това е кулминацията на филма.Това е момента който някой чакахме от месеци/по привилегированите/, а някой от нас с години/за което им се възхищавам и поздравявам/.
За това си позволих да направя колаж с най - ужасния момент от филма и с най - красивия/поне за сега/..
Може някой да не хареса това, но това е филма , това е живота добро и лошо.

Всяка ужасна нощ намира своята красива утрин...

# 168
Скрит текст:
  Вестник "В тези часове съдбовни ние за нищо не сме виновни..." публикува част от стенограмата от делото.

След като съдията изслуша пледоарията на Кадир аби, даде шанс за последни слова от подсъдимите Яшаран и компания.

Съдията попита:
- Селим Яшаран...какво ще кажете в свое оправдание?
Селим-...аааааааа...господин съдия, аз за нищо не съм виновен. Аз просто гледах какво прави Ердоан...той е виновен за всичко....
Съдията- Да бе...ако ти беше казал да рипнеш от покрива...щеше ли да го направиш?
Селим- естествено, рипам даже гол...той е моя идол...
Ердоан- Еййй, все с мене се оправдават...тцтцтцтцтц, ама кво да правя като съм неотразим...
Еми кво сега...аз не съм виновен...виновна е Фатма...какво си гони овцете във водата толкова еротично...аз да не съм от желязо..
Решат- децата не са виновни...виновна е Мука...тя ми каза, че ще трае...ама нейсе...аз иначе така нямаше да постъпя...пък и Мюнир...
Мюнир-брейййй, сега пък аз съм виновен....тцтцтцтцт...еми така е...скивах възможност да изкарам кинти и се възползвах...ама я кажете ...'Кой сега е номер едно..." гепих парите на енището...за норматив го пратих на бунището....ама тя и Мука голема кримка....
Мука- Тойбе, тойбеееееее...все аз съм ви виновна...никой ли не вярва в добрите ми намерения...кога съм правила лошо...каза тя пре з сълзи.
...еми пробах се...и тая Фатма е такава неблагодарница...що не я оставих с оня съсел Мустьо...? Ама нее...омъжих я за мъж мечта...тя да му се любува...пък и аз...(смигна Мука на Керим)...предвидливо бях преценила всичко...даже и стайте ни бяха една до друга...викам си "ей дано някой път Керко объркаш стаята и да влезнеш в моята...леле кви неща ще правиме...после 10 дни да ти стигнат в  джамията да си изповядваш греховете...мамин благ....смигна Мука отново...

В това време Фатма и Керим едвам се сдържаха да не рипнат...

Като за последно съдията заключи; "Брях...толкова години съм съдия, ама толко невинни на куп не бях виждал...я сега на всеки му според заслуженото...и се произнесе...

Допълнителен хабер от агенция " Колко бях вежлива, но сега хич не съм красива"

Мука няма да присъства на финала по обективни причини....Нелицеприятен външен вид....
След като напуснала съда Фатма я заскубала с чувство за отговорност...най накрая и прибрала скалпа. Не стига това, ами Керим запалил пикапа  и подгонил Мука с него с включени светлини...къси, дълги, къси, дълги...та така чак до Ълдър...Мука препускала с неповторимия си маратонски стил... падала, ставала...накрая едвам се добрала до имението "Кетенджи", където пък на свой ред я подбрал Рахми и започнал да я налага....

Така бушонирана , Мука не може да участва във финалните кадри за радост на Керим, Фатма и драгия зрител.

Joy Joy Joy smile3501 smile3501 smile3501

# 169
  • В Града на Липите
Вени, страхотен колаж  Hug
Според мен, най-добрия ти досега. Направо настръхнах.

# 170
Такъв размазващ епизод, а къде е gery_dobreva да върти цигански колела?!  Thinking

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 14:22 от Cruela

# 171
Зизу,я сега да те питам аз тебе нещо-Керим с тия къси-дълги,къси-дълги,да не гонил заек с джипа,а?
Или само аз така си мисля?  newsm78 newsm78
Вени,колажа е уникален!  Hug
Момичета,аз бягам,че работата ме зове! Наглеждам ви,но вече само с едното око...и то не постоянно...
Гюле! Гюле!  Peace

# 172
  • Sofia, Bulgaria
здравейте, имаме ли преведен откъса, когато разбират, че е бременна

# 173
  • Пловдив

Ауууууу, това е жестоко  smile3501 smile3501 smile3501 Мен ако питаш, си е направо за 1 страница  Peace

# 174
  • софия
Хрисе, ама това с къркането твоя интерпретация ли беше, ще те утрепам Hug Hug Hug
аз пък разбрах, че е потвърдена информация Joy
е нищо, най-много Мерием да си остане ангел.

ВениHug

# 175
  • София

така ще се оформат две яки карета за белот и  4-те млади  семейства много добре ще си прекарват по почивки...
Joy Joy Joy Joy Joy Абсолютно точна забележка!Очакват ги щастливи мигове  Joy!

Зизу, паднах от смях  Joy Joy Joy smile3501!

Прекрасен колаж,направо изтръпнах...И заглавието е уникално!!!! smile3501

# 176
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу,я сега да те питам аз тебе нещо-Керим с тия къси-дълги,къси-дълги,да не гонил заек с джипа,а?
Или само аз така си мисля?  newsm78 newsm78
Вени,колажа е уникален!  Hug
Момичета,аз бягам,че работата ме зове! Наглеждам ви,но вече само с едното око...и то не постоянно...
Гюле! Гюле!  Peace
Ако Мука я асоциираш с майка - зайка...хубаво.

Байдъуей...защо винаги когато имаш нещо да ми кажеш усещам някакъв странен сарказъм...?
Да не би да имаш нещо против мен...ако е така мястото за съскане не е тук...

# 177
  • софия
Зизуно - делото е супер, ама финал без Мука - бива ли!!!
моля ви, само заради мен  - поне да стане кметица на Ълдър....
/ако имаме кметици в темата  моля да ме извинят, ама Мука много  подходяща ми се види hahaha/

# 178
Вени,уникален колаж!Ако не работиш в областта на рекламата,си объркала професията.Страшно въздействащ колаж!

# 179
  • В Града на Липите
Зизуно - делото е супер, ама финал без Мука - бива ли!!!
моля ви, само заради мен  - поне да стане кметица на Ълдър....
/ако имаме кметици в темата  моля да ме извинят, ама Мука много  подходяща ми се види hahaha/

Вай, вай, вай, горките служители  ooooh!
Представям си я, как обикаля богатите чифлици в района да призовава за дарения.  Joy  Joy
Представям си също какъв секретар ще си наеме Crazy

Иначе супер идея. Мука е само за кметица.

Общи условия

Активация на акаунт