Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 787
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна

Сега сериозно: култовата сцена от снощи (една от култовите де) тази на сутринта в леглото за мен е кулминацията на филма. Тя се смее жизнерадостно с глас (не крещи от ужас), вика “предавам се“ през смях (не вика за помощ) Той е върху нея, хванал е ръцете и (а тя няма нищо против)... гъделичкане, целувки, а след тях най-сладкото нещо на света (тук поетесите да помогнат за определението)

И според мен това е кулминацията на филма.Това е момента който някой чакахме от месеци/по привилегированите/, а някой от нас с години/за което им се възхищавам и поздравявам/.
За това си позволих да направя колаж с най - ужасния момент от филма и с най - красивия/поне за сега/..
Може някой да не хареса това, но това е филма , това е живота добро и лошо.

Всяка ужасна нощ намира своята красива утрин...

Този колаж казва всичко. Невероятен е!

# 196
Бебо, много ще слушкаме и всичко ще си изядем, най-вече ноктите ще изгризкаме!

Тебе, мила, дано Господ те дари със спокойствие и свободно време, за да можеш да преведеш това,
което чакаме с голямо нетърпение! Не те насилвам, а се моля да ти е спокойно и ползотворно!

love001  love001 txtloves
Обещавам, обещавам, най-послушната съм, мама и тате и те така казват

# 197
Красотата и силата на чувствата в една връзка ,хармонията между две души,намерили се сред болката и тъгата,открили истината са своята любов и силата ,която меже да ти даде,това е историята на Керим и Фатмагюл.Твърде дълго се бориха,твърде дълго се търсиха,преминаха през мрака и студа на земния ад... е,в крайна сметка най-красивото и велико човешко чувство победи...А създаването и раздането на нов живот,какво по хубаво от това-ново начало,ново бъдеще.Дете създадено от любовта на две сърца,едно цяло от две красиви души.Символ на непреходното в една връзка...Красиво,нежно цвете,полято със сълзите на баща си,дарено със силата на обичта и непреклония характер на майка си...Ако е вярно древната истина,че ако се роди момиче ,любовта на жената е по-силна и боговете са дали своята благословия за това в лицето на една дъщеря,значи Фатма обича повече от Керим,но едва ли...Чувставата са им взаимни...Красива любов,която успя да заличи раните на времето и неправдата...Каква е вината на Фатмагюл?...”На всеки според делата му”,е казано в Библията,така е и с положителните и отрицателние герои в тази история...Малко е объркано,но такива мисли се въртят е главата ми..И на мен ще ми липсва сериала и героите в него...
Още ви чета ,но този пост на Славенка....  Heart Eyes няма как да не го цитирам! Страхотен пост!  newsm51

# 198
Скрит текст:
"2 години по-късно"

Публикация на Ълдърския вестник "2 години спокойно съм спала...нищо не съм крала..."

Кметицата на Ълдър Мукадес Кетенджи беше арестувана за незаконни заменки по Ълдърските заливи. Стойността на измамата е неизмерима по наглос за Турските геогравски ширини. Тя ще бъде изправена пред съда да отговаря за деянията си.
Попитана от репортери вярни ли са твърденията на полицията, кметицата отговорио следното:
'Долни инсинуации, породени от завистта на Фатма и Мерием. Никой ли за толкова време не разбра добрите ми намерения да докарам инвеститори в района?Тойбе, тойбееееее...няма спокойствие от тия двете кадъни...все да си отмъщават на мен...добронамерената...Така като ме гледате приличам ли на мошеник? Лоши жени...лоши...Господи, дари ме с търпение да се справя с таз несправедливост.
Като обобщение искам да заявя...Аз вярвам в правосъдната система!!!

П.П. Рахмиии, хич не мисли, че ще ти дам развод...тия деца са мой и ще ти ги взема...."

И последен хабер от агенция "Хич не вървят нещата...кога ще ми порасне косата"

Кметицата не успя да се яви на първото дело...пак беше обезкосмена по главата, ма тоя път от Мерием Капалъ.
Нервите на Мерием кипнали, когато разбрала, че Мука е цунала и нейния имот на брега на морето. До този момент завалийката не подозирала нищо, ама при посещение на родното си място в имота си видяла построен грандомански хотел.
Няма такъв смях с теб днес smile3501 smile3501 Joy

# 199

Hello,  Зизу!!! Hug Hug
Толкова отдавна не съм чела постингите ти, че вече забpавих колко са свежи и забавни! Joy Joy

Нещо напоследък нямам много вpеме и влизам само в 2 теми, пък и този филм малко изкуствено го удължават, май... Rolling Eyes Rolling Eyes Жалко - беше наистина от най-интеpесните сеpиали. Sad Sad
Да бягам, че току виж някой откpил стpелба по мен... Peace

# 200
Много се радвам, че колажа ви харесва.И ви благодаря, че оценявате това което правя за вас.Няма да ви описвам това което чувствах докато го правих,защото всеки от вас го е почувствал Hug Hug Hug

# 201
  • Враца
Малко съвсем извън темата, но не мога да се удържа да не го сложа тук все пак и ние сме мами:

Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 15:40 от mama_an_ji

# 202
  • Разград
Kerim&Fatmagül YÜZÜK hikayesi 1

# 203
Вени, колажа е страхотен!   smile3501

# 204
  • Разград

# 205

Вместо извинение...  Blush

# 206
  • софия
Скрит текст:
"2 години по-късно"

Публикация на Ълдърския вестник "2 години спокойно съм спала...нищо не съм крала..."

Кметицата на Ълдър Мукадес Кетенджи беше арестувана за незаконни заменки по Ълдърските заливи. Стойността на измамата е неизмерима по наглос за Турските геогравски ширини. Тя ще бъде изправена пред съда да отговаря за деянията си.
Попитана от репортери вярни ли са твърденията на полицията, кметицата отговорио следното:
'Долни инсинуации, породени от завистта на Фатма и Мерием. Никой ли за толкова време не разбра добрите ми намерения да докарам инвеститори в района?Тойбе, тойбееееее...няма спокойствие от тия двете кадъни...все да си отмъщават на мен...добронамерената...Така като ме гледате приличам ли на мошеник? Лоши жени...лоши...Господи, дари ме с търпение да се справя с таз несправедливост.
Като обобщение искам да заявя...Аз вярвам в правосъдната система!!!

П.П. Рахмиии, хич не мисли, че ще ти дам развод...тия деца са мой и ще ти ги взема...."

И последен хабер от агенция "Хич не вървят нещата...кога ще ми порасне косата"

Кметицата не успя да се яви на първото дело...пак беше обезкосмена по главата, ма тоя път от Мерием Капалъ.
Нервите на Мерием кипнали, когато разбрала, че Мука е цунала и нейния имот на брега на морето. До този момент завалийката не подозирала нищо, ама при посещение на родното си място в имота си видяла построен грандомански хотел.
Joy Joy
eй, караш-вараш, се  в панделата я вкарваш Joy

мойта е друга:

кметица Кетенджи в понеделник
в кабинета си в обичайна стойка на буква Ф
на врата и виси елегантна кметска свирка
кратко изсвирване - администрацията се строява
кметицата дава думата с поглед
администрацията почва да докладва
кметицата се пребърсва - първо под мишниците, после по челото - тежки задачи има, отговорността е голяма...
две кратки остри изсвирвания - администрацията хуква по задачи...
в останалите дни кметицата е заета с  представителн срещи...

п.п. всичко върви по мед и масло, защото както е и на всякъде по света, на "долните етажи" винаги има някой , който си разбира от работата и носи всички останали на гърба си...

Нианта - радвам се , че  вече не плачеш Hug Hug

# 207
  • В Града на Липите
Нианта може и да спря да плаче, но аз почнах - от смях  Joy   Joy  Joy

Мука винаги е била много благодатен образ за осмиване.
Хубава вечер на всички  Hug

# 208

Hello,  Зизу!!! Hug Hug
Толкова отдавна не съм чела постингите ти, че вече забpавих колко са свежи и забавни! Joy Joy

Нещо напоследък нямам много вpеме и влизам само в 2 теми, пък и този филм малко изкуствено го удължават, май... Rolling Eyes Rolling Eyes Жалко - беше наистина от най-интеpесните сеpиали. Sad Sad
Да бягам, че току виж някой откpил стpелба по мен... Peace

[/b]

Бягай, защото съм приготвила калашници, гаубици, ракети и всякакви оръжия. Не на днешния ден с критиките моля! Иначе #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209

Общи условия

Активация на акаунт