Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 730
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Скрит текст:
Предложи надежда
Не подценявай силата на прошката
Никога не злоупотребявай с оказаното ти доверие
Не забравяй трите ДА
Да уважаваш себе си – Да уважаваш другите – Да  носиш отговорност за постъпките си
Когато казваш „Обичам те” – казвай го искренно
Когато казваш „ Извинявай” – гледай човека в очите
Контролирай поведението си
Никога не казвай на човек, който преживява голяма мъка „ Знам как се чувстваш” – Защото не знаеш…
Не се срамувай от искрените сълзи
Бъди от хората, които още с влизането си в стаята я изпълват с присъствието си
Не позволявай никому да те заплашва
Целувай бавно
Помни думите – Мисли, Вярвай, Мечтай, Осмелявай се
Помни, че думите на обич лекуват най – бързо
Бъди верен
Бори се честно
Обичай дълбоко
Прощавай на себе си и на другите
Признавай грешките си
Слагай си предпазният колан, когато пътуваш
Ходи изправен – влизай в стаята стремително и уверено
Всеки ден показвай на любимия си човек колко го обичаш  с думи, с жестове, с грижовност
Не изпускай магията на мига -  Целувката на Свети Валентин, Среднощното  признание „ Обичам те”, така нежното целуване на ръка, подарената сватбена рокля на рождения ден и още и още…………………………………………………………………….
Бъди герой за някого

Това са моите думи  за Керим и за изгледаните 79 епизода на филма " Каква е вината на Фатмагюл"    Cry Cry Cry Sad
Ето това показа този страхотен, красив, мъжествен и неустоим Мъж!!!!!!!

# 286
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе според мен малко сценаристките се бяха окъкали снощи.
Фатма драйфа кат отровена от гъби...никой не мже да вдене за кво иде реч...само Кадир-аби се светна...турна човекО диагнозата подкрепена от спешъл комисията с председател Керко...и после...ха, изненадааааааааааа...ние сме бременни...седят на неква пейка, гледат безизразно...и се чудят от къде аджеба се взе тва бебе...абе на места слаба работа...
После пък изкъкаха некъв измислен пожар...точно кат камиона от миналата серия...що пък точно така требваше да си оправят отношенията с байка ви Шукрю...

Хубава серия, ама на места недомислена.

# 287
  • В Града на Липите
Зизу, байка ти Шукрю, без природно или битово бедствие няма как да се освести. То за мен и без това си е истинско чудо, че се поправи. За толкова кратко време няма как да стоплят иначе отношенията. Сега човекът има борч да връща и от ракия на ракия, та вече са на табла. Керим сигурно нарочно губи три пъти седмично, за да има мир и любов и както виждаш, дамите Шюкрю даже вече и работят. Фати ги е еманципирала отвсякъде.
Що се отнася до сцената с пейката, ще изчакам превода за да се произнеса. Мен лично и без превод ми беше доста силна. Ами калкото и да се бяха настроили за бебето, все пак друго си е да видиш потвърждението черно на бяло. Е и М нарочно създадоха малко съспенс, макар че с тез подсказки, няма нужда вече от драматично-провокиращи моменти.

# 288

Една от несбъднатите мечти на Мука

п.п. Днес я подредихте Мука подобаващо  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Леле супер снимка. Мука тука изпива Керим с похотлив поглед и си казва
Охх на кака гюзела, дано Господ ме дари с търпение, как се издържа до такъв гюзел. Ахх, горката аз, горката аз, как горя по този левент ненагледен. Мммм така искам да му млясна една сочна целувка...
  Joy Joy Mr. Green

# 289
Lilims, това ми бяха най-силните моменти с тези реплики на Фати и Рахми ,които си извадила  Hug За това щях да пиша подута от рев докато се натъкнах на поста на Хриси и се трупясах от смях ,и на хоризонта отново Хриси  Joy  -обожавам начина ти на писане ! Heart Eyes

# 290
Скрит текст:
Предложи надежда
Не подценявай силата на прошката
Никога не злоупотребявай с оказаното ти доверие
Не забравяй трите ДА
Да уважаваш себе си – Да уважаваш другите – Да  носиш отговорност за постъпките си
Когато казваш „Обичам те” – казвай го искренно
Когато казваш „ Извинявай” – гледай човека в очите
Контролирай поведението си
Никога не казвай на човек, който преживява голяма мъка „ Знам как се чувстваш” – Защото не знаеш…
Не се срамувай от искрените сълзи
Бъди от хората, които още с влизането си в стаята я изпълват с присъствието си
Не позволявай никому да те заплашва
Целувай бавно
Помни думите – Мисли, Вярвай, Мечтай, Осмелявай се
Помни, че думите на обич лекуват най – бързо
Бъди верен
Бори се честно
Обичай дълбоко
Прощавай на себе си и на другите
Признавай грешките си
Слагай си предпазният колан, когато пътуваш
Ходи изправен – влизай в стаята стремително и уверено
Всеки ден показвай на любимия си човек колко го обичаш  с думи, с жестове, с грижовност
Не изпускай магията на мига -  Целувката на Свети Валентин, Среднощното  признание „ Обичам те”, така нежното целуване на ръка, подарената сватбена рокля на рождения ден и още и още…………………………………………………………………….
Бъди герой за някого

Това са моите думи  за Керим и за изгледаните 79 епизода на филма " Каква е вината на Фатмагюл"    Cry Cry Cry Sad
Ето това показа този страхотен, красив, мъжествен и неустоим Мъж!!!!!!!

Прекрасно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 291
Това е истината- Фатмагюл попадна на хора Peace те я заредиха с обич,доверие,те я заредиха със сила...да се бори ,да оцелее,да се излекува ,да забрави...те я дариха с щастие!

Фатмагюл заслужава това щастие...заслужаваме и ние да сме свидетели на тяхното щастие ,след като изтрадахме тази странна любов...

[/color][/i]
  newsm10 smile3501

# 292
  • софия
щом " Капо ди тутти капи" се превърна в бате Шукрю и вече много одобрява Керим, то да се надяваме и че:
- ще одобрява и Фати да излиза сама
- вече няма да крещи на булката си и няма да влачи щерката за косата
- ще загърби закостенели традиции и мироглед

нямаше да го коментирам, ако точно това не беше в подкрепа на мнението ми, че живота може всекиго да промени (дори и такъв противен тиквеник)
Скрит текст:
нищо че ни го поднасят като че сме в LOST Wink

# 293
  • Пловдив
Оооооооо, имало и бонбонки...ще взема една да се подкрепя.

Байдъуей...къв Лодос , къв казъм...? Нещо не вденах...
Дали женския Лодос не беше оня от вилата в гората. Пък този си е мъжки от "Свети Вальо " насам...поправете ме ако бъркам...ама съм в потрес.

Не се треси толкоз, да не получиш пристъп  Mr. Green Много благодаря за пояснението, значи аз съм в заблуда от кучето в гората, че и то беше Лодос, та реших, че е женско име  Laughing
Хапни си бонбонки, да се успокоиш  Peace

# 294
Значе чакаме предова на 2ра част нали
Или още не е излезнала Rolling Eyes

# 295
bebo_sn,  mariana51 Благодаря ви!   bouquet  bouquet  bouquet

# 296
[
Скрит текст:
img width=150 height=150]http://prikachi.com/images/232/3848232B.gif[/img]bebo_sn,  mariana51

И след най- черната нощ изгрява слънце Rolling Eyes
ВЕНИ  smile3501  уникален колаж ,мила  Hug

Дълъг и много труден път извървяха Керим и Фатмагюл...не всеки може да преодолее такава травма...Фатмагюл е наистина силна жена...но тя за първи път призна и ролята на Керим в тази борба Peace

"Мислиш ли ,че щях да успея, ако те нямаше?!...
Това е нашата победа !...ние успяхме !...защото сме като ЕДНО ЦЯЛО !!! "Peace

И Рахми : Peace
" Тук ти си щастлива. Щастлива си със съпруга си.Щастлива си с работата си,с домът ти...Ако нямаше съпруг като Керим...и разбира се кака Мерием и батко Кадир...ако семейството ти не беше такова- нямаше да те оставя...нямаше да те оставя...

Това е истината- Фатмагюл попадна на хора Peace те я заредиха с обич,доверие,те я заредиха със сила...да се бори ,да оцелее,да се излекува ,да забрави...те я дариха с щастие!

Фатмагюл заслужава това щастие...заслужаваме и ние да сме свидетели на тяхното щастие ,след като изтрадахме тази странна любов...

Това е абсолютната истина. Тази истина още в първи сезон Кадир я каза на Мерием. Тогава при разходката си из полята на Ълдър той сподели, че Фатма попадайки не Мерием е късметлийка.  Надявам се в последната серия Фатма да продължи да признава и да изтъква ролята на Керим в общата им борба, ще му засвидетелства благодарност и ще го защити.

# 297
   Добър вечер, милички!  Hug

Цял ден ми стои включен форума и чак сега се доредих да изчета всичко спокойно  Embarassed

От снощи ми е едно толкова приповдигнато и в същото време носталгично...  Ще ми липсва всичко това! Искрено се надявам да продължим да пишем тук  Praynig  Винаги ще си намерим какво да обсъдим, а и както някой беше споменал сега може би ще има и интервюта с екипа.

Този сериал достигна до душата ми. Не съм живяла с тях 2 години, а само от 7 месеца, но изживях всичко с тях от до. Писането тук правеше нещата още по - вълнуващи, а Вие се превърнахте в добри приятели (макар и виртуални)  smile3525

Берен и Енгин биха могли съвсем спокойно да засенчат всеки актьор от световна величина, те направиха героите си истински за нас, до толкова че често забравяхме малката подробност - това е филм. * Да си призная - аз доста често  Peace

Нищо не е случайно, наистина видяхме освен хубави и доста неочаквани неща. Правят прекрасни паралели между минало и бъдеще, замяна на лоши спомени с хубави ... Най - силният от които беше последният. Станахме свидетели на раждането на най - красивата, чиста и истинска любов, която сега ще получи най - хубавото потвърждение за силата си. Плакахме с тях, страдахме с тях, радвахме се с тях, усмихвахме се с тях, щастливи сме с тях и дано продължим да бъдем. С риск да се повторя, но дано другата седмица сме дори по - въодушевени от сега и вече сме напълно щастливи от видяният прекрасен финал на неповторимият ни филм. Това няма да е финалът на любовта на КиФ, защото тя е от онези безкрайните и истинските.  Heart Eyes

п.п Извинявам се за дължината на поста си  Peace   Hug    bouquet

Благодаря за превода на първа част!   bouquet

# 298
  • В Града на Липите
Лили,  Hug през цялото време докато пишех поста си, след като изгледах превода на първата част нещо ми се губеше. Мъчех се да го уловя в спомените си и не успях, а то било най-важното:
"Мислиш ли ,че щях да успея, ако те нямаше?!...
Това е нашата победа !...ние успяхме !...защото сме като ЕДНО ЦЯЛО !!! "

Поспаланке, много добре си го казала.  newsm10 Но, той Керим май беше герой не само за Фати, а и за всички нас. Не знам какво ще правим след няколко дни без него

# 299
Зизу, байка ти Шукрю, без природно или битово бедствие няма как да се освести. То за мен и без това си е истинско чудо, че се поправи. За толкова кратко време няма как да стоплят иначе отношенията. Сега човекът има борч да връща и от ракия на ракия, та вече са на табла. Керим сигурно нарочно губи три пъти седмично, за да има мир и любов и както виждаш, дамите Шюкрю даже вече и работят. Фати ги е еманципирала отвсякъде.

newsm10 smile3501

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 23:40 от dimana-nova

Общи условия

Активация на акаунт