Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 728
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Да не би сега по канал Д  в предаването Беяз шоу гост да е Кенан

# 301
Скрит текст:
Предложи надежда
Не подценявай силата на прошката
Никога не злоупотребявай с оказаното ти доверие
Не забравяй трите ДА
Да уважаваш себе си – Да уважаваш другите – Да  носиш отговорност за постъпките си
Когато казваш „Обичам те” – казвай го искренно
Когато казваш „ Извинявай” – гледай човека в очите
Контролирай поведението си
Никога не казвай на човек, който преживява голяма мъка „ Знам как се чувстваш” – Защото не знаеш…
Не се срамувай от искрените сълзи
Бъди от хората, които още с влизането си в стаята я изпълват с присъствието си
Не позволявай никому да те заплашва
Целувай бавно
Помни думите – Мисли, Вярвай, Мечтай, Осмелявай се
Помни, че думите на обич лекуват най – бързо
Бъди верен
Бори се честно
Обичай дълбоко
Прощавай на себе си и на другите
Признавай грешките си
Слагай си предпазният колан, когато пътуваш
Ходи изправен – влизай в стаята стремително и уверено
Всеки ден показвай на любимия си човек колко го обичаш  с думи, с жестове, с грижовност
Не изпускай магията на мига -  Целувката на Свети Валентин, Среднощното  признание „ Обичам те”, така нежното целуване на ръка, подарената сватбена рокля на рождения ден и още и още…………………………………………………………………….
Бъди герой за някого

Това са моите думи  за Керим и за изгледаните 79 епизода на филма " Каква е вината на Фатмагюл"    Cry Cry Cry Sad
Ето това показа този страхотен, красив, мъжествен и неустоим Мъж!!!!!!!

Прекрасно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

+1 smile3501 smile3501

Куркума, чувстваме по близък начин. lovekiss

# 302
Аз ли не разбрах?  newsm78 До вчера осиновеното детенце щеше да бъде сестричка на Керим,а днес се оказа,че ще му е братче.Аджеба какъв ще е пола на детето което ще осиновят?  newsm78
Веднага отговарям. В турският език няма мъжки и женски род, когато гледахме серията Кадир каза "кардешим", поне аз така чух и преведох вечерта сестричка, а това е превод от английски и така е преведено. Кое е вярно не зная със сигурност.
Момичета   love001 за всички, аз се оттеглям за уикенда. Дъщеричката ми има РД в неделя и ще празнуваме извън града, утре ще приготвям разни нещица за купона и няма да мога да съм с вас.
Втора част ще има и то скоро, каквото зависи от нас, го правим.  newsm03
Лек вечер и целувки на всички

# 303
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оооооооо, имало и бонбонки...ще взема една да се подкрепя.

Байдъуей...къв Лодос , къв казъм...? Нещо не вденах...
Дали женския Лодос не беше оня от вилата в гората. Пък този си е мъжки от "Свети Вальо " насам...поправете ме ако бъркам...ама съм в потрес.

Не се треси толкоз, да не получиш пристъп  Mr. Green Много благодаря за пояснението, значи аз съм в заблуда от кучето в гората, че и то беше Лодос, та реших, че е женско име  Laughing
Хапни си бонбонки, да се успокоиш  Peace
Душинка златна....и аз те обичам.....мерси за бонбонката....сега вече съм спокойна.

# 304
Привет ! И каква стана сега - изнизах се на най-готината серия. Нищо, ще си я изгледам на спокойствие утре, прочетох коментарите Ви и разбрах,че е предизвикала фурор  Hug

Бебо, Мариана - благодаря Ви за първата част - страхотни сте, прегръщам Ви  hug Flowers Sunflower Two Hearts

Да видим дали тази серия ще ме "насити", за сметка на останалите  Hug

За Боровинка и Злати:
Скрит текст:

# 305
Аз ли не разбрах?  newsm78 До вчера осиновеното детенце щеше да бъде сестричка на Керим,а днес се оказа,че ще му е братче.Аджеба какъв ще е пола на детето което ще осиновят?  newsm78
Веднага отговарям. В турският език няма мъжки и женски род, когато гледахме серията Кадир каза "кардешим", поне аз така чух и преведох вечерта сестричка, а това е превод от английски и така е преведено. Кое е вярно не зная със сигурност.
Момичета   love001 за всички, аз се оттеглям за уикенда. Дъщеричката ми има РД в неделя и ще празнуваме извън града, утре ще приготвям разни нещица за купона и няма да мога да съм с вас.
Втора част ще има и то скоро, каквото зависи от нас, го правим.  newsm03
Лек вечер и целувки на всички

love001    love001    love001

# 306
  • Пловдив
Оооооооо, имало и бонбонки...ще взема една да се подкрепя.

Байдъуей...къв Лодос , къв казъм...? Нещо не вденах...
Дали женския Лодос не беше оня от вилата в гората. Пък този си е мъжки от "Свети Вальо " насам...поправете ме ако бъркам...ама съм в потрес.

Не се треси толкоз, да не получиш пристъп  Mr. Green Много благодаря за пояснението, значи аз съм в заблуда от кучето в гората, че и то беше Лодос, та реших, че е женско име  Laughing
Хапни си бонбонки, да се успокоиш  Peace
Душинка златна....и аз те обичам.....мерси за бонбонката....сега вече съм спокойна.

Чок шюкюр, че иначе нямаше да мога да заспя да те мисля  Laughing Хади iyi geceler !

Зоринце
, слънчо, липсваш ми  Hug Мерси за поздравчето, ама аз обещах повече да не спамя темата с други сериали  Grinning

# 307
  • Стара Загора
Зори,мерси за поздравчето Hug    love001!Злати Hug,аз не съм обещала и затова Зори поздравче от мен и Злати
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 00:05 от borovinka123

# 308
Брех,Добромир дошъл! А-ха са го изпусна!

# 309
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 76

# 310
Зорничка,

Отправям апел към теб. Моля, не публикувай клипчета от твой любим филм от друга тема в настоящата. Аз също харесвам сериала, който ти визираш, но ако искам нещо да споделя ще е в темата му. Скоро влизах в другата тема и там те наричат своя „комита„, който привлича съфорумки от темата за Фатмето. В публикуваният ти пост почти го правиш, обръщайки се към съфорумки да видят нещо, което е от другия филм.  Това обръщение към две съфорумки можеше да стане на лични, а не в темата, нищо че е в спойлер.
Това е мое мнение и наблюдение, не ангажирам никой с него, но ми създава лек дискомфорт и горчиво чувство.  Нека свичко свързано с любимците ти бъде в съответната тема. Иначе се получават виртуални групички и възникват спорове от рода ,кой сериал е по-най-най.
А тук е домът на КВФ.

# 311
Керим пиян по български
Скрит текст:

Превода, гласът и интонацията са зашеметяващо ужасни... Confused

# 312
Сега и аз ще кажа,че при първата си бременност започнах да повръщам още в средата на първия месец,т.че това не ми се вижда странно.Така беше до 4-я месец включително.А пък Фатмагюл беше и на кораб,това допълнително усложнява положението.
За пожара също не мисля,че е лошо решение.Те трябваше да измислят нещо,което да действа веднага.Разбира се,че понеже е чак в края,изглежда като скалъпено нарочно(то си е и така),но по принцип не е невъзможно и се приема.Обаче,както спомена и Хриси,този Шокрю се оказа,че има голямо влияние в квартала. За мен донякъде си имаше право със забележката „ето я,пак е тръгнала сама по никое време”.Аз ако живеех там,бая щеше да ме е страх да се предвижвам сама еле пък ако имах такова преживяване зад гърба си.Докато се стигне до улицата от къщата,в квартал,където си нежелан,си е страшничко.
Наистина се оказаха големи лъжци всички.Много убедителни при това. smile3521
Само Рахми не беше перфектен накрая,защото като говореше за Мерием и Кадир,пък и за Керим,все поглеждаше към корабчето. Joy
Подаръкът на Керим не ми хареса особено,така и не разбрах,наопаки ли беше.Цвете ли беше,листо ли,нещо като мида ли?Качеството също не ми се стори добро,но като идея не беше лоша.Жалко,че тя след това пак си е с герданчето.(Може да и се е скъсало синджирчето и да е на поправка Joy Joy Joy)
Няма значение какъв ще е преводът на разговорът на пейката.Това не се брои за първа реакция след разбиране на новината за бремеността.Някои хора наистина след първоначалната радост стават сериозни(приемат прекалено навътре отговорностите за бъдещето).А когато детето не е желано или пък идва в неподходящ момент,няма задължително първоначална радост.Тези чувства се появяват по-късно,ако въобще.Хората сме сложна материя,трудно разгадаема  Grinning В този случай Керим беше щастлив.Не чакахме ли и него да го огрее най-после щастието.Е,вече това е факт.Всичките му мъки,самоотвержеността му,упоритостта му,предаността му,всичко бе възнаградено в изобилие.И той въпреки всичко продължава да се доближава до идеалния мъж,защото не се опиянява и самозабравя.Продължава да бди над своята любима,да следи всеки неин жест или действие,въобще е винаги готов Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 00:10 от Dimony

# 313
  • София
 Току що открих една нова за мен  мелодия на Toygar Ishikli и буквално се влюбих  в нея.Поздравявам ви,въпреки че е от друг сериал,но е в унисон с настроението ми тази вечер  Sad:

Скрит текст:
Sad Sad Sad

п.п.bebo_sn,приятно изкарване на рожденния ден!И да ти е живо и здраво детенцето!
Бебо,Мариана51,благодаря за превода   bouquet  bouquet  bouquet  !

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 00:14 от Л_Дани

# 314
  • В Града на Липите
Керим пиян по български
Скрит текст:

Превода, гласът и интонацията са зашеметяващо ужасни... Confused

Ужас ooooh! Спрях го, като прегърна дирека. Дубльора можеше да се постарае малко повече, звучи по-трезвен от всякога.

Общи условия

Активация на акаунт