Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 706
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Значи не искам да обиждам Кенан по никакъв начин, не го познаваме човека, не знаема какъв е. Но гледайки го в шоуто, ми прави впечатление нещо. Не смятате ли, че Кенан има доста непропорционално тяло. Има малък торс, и главата му някак изглежда голяма, на фона на дребното му тяло??? Не знам, но на мен ми се струва много непропорционален??? Или може би бъркам... newsm78 newsm78 newsm78

Абсолютно същото щях да пиша Peace Joy
голяма глава  малък торс ....плюс това- не може да пее ooooh!
поне мен не ме впечатли Mr. Green

Не чух как пее, ама май не съм изпуснала много. Mr. Green Mr. Green На мен ми се видя много слаб Кенан, с тънки ръце, не са му добре оформени ...не знам нещо не ми е достаъчно мъжествен, даже хич.
Аз на Енгин в началото му намирах кусури в тялото, ама сега е чок тамам, толкова мъжествен изглежда до Берен, а и попринцип. Като сравня него и Кенан, просто няма как да ми хареса Кенан...иначе може да е добър човек, но визъално не ми допада грам.

# 331
  • В Града на Липите
Гъделче, приеми белите косми на Берен като реквизит. Или са й ги боядисали нарочно заради ролята, или не й разрешават да се боядиса докато не свърши филма.
Фатито побеля рано рано. Доста неща й се струпаха на главата. На сватбата на Мерием, фризьора предложи да я боядиса, но тя категорично отказа. Явно нито на нея пречат, нито на Керим.

Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 332
Лека ноща от мен...

# 333
Хриси то хубаво нейните за реквизит,
ама аджеба моите кво да ги правя, поне някой във филм да ме покани, че и те да послужат за същото Joy

Veni_Koleva  Сред тази нощна тишина само това ми трябваше. Благодаря!!! Hug

# 334
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Изчетох ви, изгледах ви и съм възхитена от преводи, репортажи, постове, снимки, Колажа!!! и ... Благодаря ви!!!
Милички, цял ден ходя като шантава и все си говоря мислено с вас. Отнесена съм абсолютно. И понеже  ... От 5 минути пиша, трия, пиша, трия. Спирам. Другия път ще се изказвам.

Този клип направих за ВСИЧКИ ВАС!!! Така изпълнявам едно мое предишно обещание, да видим  усмихнатата Фатмагюл/Берен!!!

ЩАСТЛИВА

http://www.dailymotion.com/rozadiva#video=xrk4nn

# 335
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Изчетох ви, изгледах ви и съм възхитена от преводи, репортажи, постове, снимки, Колажа!!! и ... Благодаря ви!!!
Милички, цял ден ходя като шантава и все си говоря мислено с вас. Отнесена съм абсолютно. И понеже  ... От 5 минути пиша, трия, пиша, трия. Спирам. Другия път ще се изказвам.

Този клип направих за ВСИЧКИ ВАС!!! Така изпълнявам едно мое предишно обещание, да видим  усмихнатата Фатмагюл/Берен!!!

ЩАСТЛИВА

http://www.dailymotion.com/rozadiva#video=xrk4nn

[/b]

Diva както винаги страхотен клип Благодаря

# 336
  • софия
Зори, Злате, Боровинче - щастлива съм, че знам къде да ви намеря! Hug Hug Hug

бих искала да знам и задруги мацки от тук, но няма как да ви питам една по една на лични, та с две думи този вид спам много си го харесвам...... Peace сори ако това е в разрез с правилата.....

Диманка - беше ли необходимо това, джанъм???

от мен лека Hug Hug Hug

# 337
Момичета, да ви успокоя, прегледах няколко английски форума и руския, та заключих че всички намират Керим/Енгин за супер секси в серията- 79. Коментират, че се разхубавявал от серия на серия – и те не знаят накъде повече.  Та мойто успокоение е, че ако е лудост, то е всеобхватна , и има много луди за връзване.   Joy Joy Joy Joy Joy

# 338
  • Разград
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=16-06-2012%2000:59

И още нещо интересно.
Охо и господина смени таолета.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 01:33 от vania_e

# 339
И коментират колко му е черна и лъскава косата. Но наистина му е адски лъскава, като се замисля. Успешно може да рекламира шампоани за коса. Това досега не съм го споменавала в плюсовете. Трябва да се поправя.... Joy Joy Joy

# 340

Диманка - беше ли необходимо това, джанъм???

от мен лека Hug Hug Hug

Да!

# 341
  • Разград
Kerim&Fatmagül YÜZÜK hikayesi 2

# 342

Joy Joy Joy JoyДобре, че е само шега. Не бих преживяла Кенан в сериала, дори и само да пее там...в ниакъв случай. Joy Joy Joy

# 343
di...va  Наред с Фатмагюл и ние сме много щастливи и имаме като нейната широка усмивка вече.

Коментирали сте, че ръцете на Керим притискат Фати към леглото, ама аз не виждам така, всякаш са и свободни и може да се съпротивлява, ама не иска. Можеше да се съпротивлява до последна сила  и накрая хоп в капана.
Ама и  Керим я нападна  стратегически фронтално,приложи и една ръчна хватка и после се чудят на пейката така ли стават бебетата Joy

# 344

Ванче, това беше страхотно!
Ама, Кенан се изпоти като видя тези монтажи.Много сполучливо направени! Само са за Вени
Колева ди ги оцени. Леле, тези журналисти как създават ревност.

Общи условия

Активация на акаунт