Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 664
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Враца
Здравейте, момичета!

Много благодаря за превода, момичетаа! smile3525 smile3525 smile3525

Ама сладки ли са Мерием и Кадир в Крит- " Крачка-снимка, крачка - снимка", а старата "кримка" Кадир вика - "После спираме и се целуваме" Laughing Laughing Laughing Laughing. Страхотни и влюбени. И те карат меден месец  Laughing Laughing Laughing

И тези турски мъже - ей, много ги разбират нещата с бременностите, а жените им изобщо не зацепват - Кадир веднага се досети, а пък Керим от две думи -"закъсня" и "изобщо го нямаше" жече знаеше за какво става въпрос. Както каза Хриси в репортажа си "все едно я сканира" Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 13:50 от mama_an_ji

# 391

На екипа по превода и техническата част - огромни благодарности!  Hug Hug  bouquet

# 392
Като гледах сцената в болницата и помиряването със съседите на ниво семейство,разбрах следното:

За тях одеколона се отнася така както се отнася "лулата на мира" за индианците.

# 393
  • Враца
Мукадес - персона нон грата  все пак поиска прошка и се надява ФГ да и прости някога.
Честно казано, малко ми стана мъчно за нея, ама само малко.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 14:19 от mama_an_ji

# 394
  • София
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана, Александра момичета, благодаря за превода! Страхотни сте! Отивам да си гледам серията, благодаря ви още веднъж! smile3501  love001 smile3501

# 395
Не знам дали прочетохте за заснемането на сцената на изнасилването.  Представи ли са ни най-лицеприятният вариант, не искам да си представям какви са били другите сценарии...И ми стана мъчно като прочетох, че са я снимали 10 часа сцената, Берен била адски изтощена накрая  и получила нервен пристъп и не е можела спре да паче. Определно е болодоста трудно заснемането на сцената...

# 396
Не знам дали прочетохте за заснемането на сцената на изнасилването.  Представи ли са ни най-лицеприятният вариант, не искам да си представям какви са били другите сценарии...И ми стана мъчно като прочетох, че са я снимали 10 часа сцената, Берен била адски изтощена накрая  и получила нервен пристъп и не е можела спре да паче. Определно е болодоста трудно заснемането на сцената...

Аз някъде бях чела,че са заснели доста варианти на тази сцена,но са сложили в серията най-безобидният.Със сигурност и е било трудно на Берен да се вживява толкова дълго в тази роля.По-интересното е обаче,че точно Енгин е успял най-успокоително и насърчаващо да и въздейства.А там е било пълно с хора,имало е и психолози.
Вчера изгледах и гостуването на Кенан в Баясид шоу.При Берен очевидно важи с пълна сила приказката „любовта е сляпа“.Обаче много се смях.Бяха му приготвили чудесни видео клипове.Май ще излезе вярно това,че за всичко е виновен Кенан Joy Joy Joy Joy Joy

# 397
  • ... да усещаш мириса на море ...
Есра ще участва в известния проект "Фатих 1453", който скоро ще стартира по Шоу тв. Тя ще изиграе сестрата на султан Фатих - Хатидже.

Филмът знам,че е очакван с нетърпение и предполагам, че ще представя събитията през 1453 година, когато турците превземат Константинопол. На мен лично ще ми е много интересно, пък и съм сигурна, че Есра ще си изиграе перфектно ролята.

Това ще бъде телевизионен вариант на едноимения игрален филм, чиято премиера мисля че беше п/з март. Филмът е един от най-скъпите, като бюджет, турски филм и май ще бъде турското предложение за Оскар следващата година ....

Журналистът от вестник "Сабах", Юксел Айтуу (Yüksel Aytuğ), коментира в статия писмо на читател за  Наградите "Златна пеперуда" и как е възможно при толкова фенове, и при такива качества, Енгин да не получи наградата тази година ... Engin Akyürek'e haksızlık mı yapıldı?

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 15:32 от tara_lezhka

# 398
cveteto_123, тази прекрасна серия толкова ни е грабнала и отнесла, че за малко да те пропуснем .
 Честит рожден ден! Много здраве , късмет , любов и сбъднати мечти! newsm51 newsm51 newsm51

Серията беше пленителна!  Hug Толкова вълнуваща ... Heart Eyes

Е, момичета, видяхме много хубави сцени - сутринта на РД , изненадата на Керим, разговорът с Рахми , разбирането за бебето ,посещението в болницата при съседа Шукрю , изпращането на сем. Кетенджи, ! Много силни, преливащи от емоции... Всичко си идва на мястото, нищо не е претупано или нелогично, както се опасяваха някои от нас.
А това, че дават събитията в ретроспекция никак не е дразнещо, нали? Както бях казала след края на 78 епизод, ние почти няма да я усетим ретроспекцията . Дори много ми харесва това решение на екипа!  Peace
Само едно нещо не ми харесва и ме натъжава  - това, че след броени дни филмчето ни свършва и магията ще се развали и ще излезем от хипнотичното състояние , в което се намираме от доста време насам... Sad

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 15:53 от daniela.qnkova

# 399

Аз някъде бях чела,че са заснели доста варианти на тази сцена,но са сложили в серията най-безобидният.Със сигурност и е било трудно на Берен да се вживява толкова дълго в тази роля.По-интересното е обаче,че точно Енгин е успял най-успокоително и насърчаващо да и въздейства.А там е било пълно с хора,имало е и психолози.
Вчера изгледах и гостуването на Кенан в Баясид шоу.При Берен очевидно важи с пълна сила приказката „любовта е сляпа“.Обаче много се смях.Бяха му приготвили чудесни видео клипове.Май ще излезе вярно това,че за всичко е виновен Кенан Joy Joy Joy Joy Joy

Той и Къванч е бил там за подкрепа, те още са снимали финала на Забранения плод, доколкото знам. Иначе Енгин не знам как я е успокоявал, но явно добре се е справил, но явно Берен наистина е имала нужда от подкрепа.

# 400
# 401
  • Враца

Момичета бих искала да ви попитам, понеже сте гледали и др. турски сериали и сте коментирали по темите им във форуми - имало ли е такава "истерия" за друг турски артист и филм, както сега е за Енгин и КВФ. Толкова много фенове не само в Турция , но и извън Турция???  newsm78 newsm78

# 402
 На мен по-любопитно от онази статия, която прочетох в английския форум беше следното

Въпрос към Енгин- Какв е Берен за теб??
След извесно мълчание той отговаря
 Тя е моя приятелка. Ние винаги ще бъдем заедно.

Може би има впреввид, че винаги ще си останат приятели.  Но не бих се учудила, ако през тези 8 год поне за малко не му е хрумнала и някоя друга мисъл на Енгин към Бере, все пак е мъж. Този въпрос- Ами ако сме повече от приятели, често се поставя мислено в такива случаи. Дори аз съм имала подобни случки с приятели мъже. Но сме разбирали, че се възприемаме само като приятели. Може и на Енгин някога да му е минавало през главата такъв въпрос. 

# 403

Момичета бих искала да ви попитам, понеже сте гледали и др. турски сериали и сте коментирали по темите им във форуми - имало ли е такава "истерия" за друг турски артист и филм, както сега е за Енгин и КВФ. Толкова много фенове не само в Турция , но и извън Турция???  newsm78 newsm78

Ooo, и още как.... Mr. Green  Както в bg mamma има  много и върли фенове на почти всички водещи артисти, така и в Турция и извън нея. Laughing

# 404

Аз не съм гледала много сериали. Забранения плод беше много хитов сериал, знам че всички говореха за него. И много жени из цял свят бяха полудели по Къваанч, но коментарите предимно бяха насочени колко бил секси, колко бил красив, какво страхотно тяло имал и тн. Наистина всички тези неща са неоспорим факт. Жалко, че не се коментираше толкова таланта му, а той има такъв според мен, въпреки, че смятам, че Енгин е по-талантливия от двамата.  Това разбира се са моите наблюдения. Убедена съм, че момичета, които са гледали повече турски сериали, ще могат да дадат по-обективен отговор.  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт