Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
 newsm59 Честит Рожден ден и от мен!

# 421
На нашата преводачка
Честит рожден ден  bouquet bdbaloni

# 422
Meriam Pandarova-Kocaomer и cveteto_123

# 423
Мериам - Честити рожден ден.  newsm59

От Фейсбук:Говори се, че финалният 80 еп може да бъде по-дълъг от останалите епизоди.
От коментарите също така се разбира че:  финалните епизоди обикновено почват без повторение

# 424
От Фейсбук:Говори се, че финалният 80 еп може да бъде по-дълъг от останалите епизоди.
От коментарите също така се разбира че:  финалните епизоди обикновено почват без повторение
Дано  да бъде поне 4 часа

# 425
Уважаема/ми Skarlet OH ,

Бог ми е свидетел,че 4-ри пъти четох Вашия пост обаче не разбрах. newsm78

1.Г-н Акюрек има приятелка българка,която е родена на 24.05.1987 година?
2.Тя живее в САЩ и не е запозната той какво работи? Съответно не ползват интернет,няма имение в Истанбул,не лети до там?

Ами как аджеба комуникират?

Не знам защо Вашето писание много напомня на един наш задокеански съфорумец от Фриско! Може би го познавате или сте съседи!

# 426
От коментарите също така се разбира че:  финалните епизоди обикновено почват без повторение
Дано  да бъде поне 4 часа

Ааа,най-малко ще са 4 часа! Joy  Joy  Joy

# 427
  • софия
Meriam Pandarova-Kocaomer    - ЧРД и от мен! Много здраве и любов! Благодаря от сърце за труда! Hug Hug

КуркумеHug Добро утро!!!! Като знам аз как се чувствам след тази серия, представям си ти!!! Hug много се радвам за себе си, че се кефя, но честно още  по- се радвам за теб и всички мацки, които магията не ви пусна през цялото време!!!!
заслужавате си тази серия!!!!

Миленка - ще ме убиеш Joy
 Hugама вярно - има сходство Peace

# 428
Уважаема/ми Skarlet OH ,

Бог ми е свидетел,че 4-ри пъти четох Вашия пост обаче не разбрах. newsm78

1.Г-н Акюрек има приятелка българка,която е родена на 24.05.1987 година?
2.Тя живее в САЩ и не е запозната той какво работи? Съответно не ползват интернет,няма имение в Истанбул,не лети до там?

Ами как аджеба комуникират?

Не знам защо Вашето писание много напомня на един наш задокеански съфорумец от Фриско! Може би го познавате или сте съседи!

ТЦЪ! Това е  жена му!
Тя нали е Скарлет О'Хара! Той пък се изявява като Рет Бътлър! аааа,изнинете,той нали не ставал за продавач в зарзаватчииница,значи е перфектен за главната роля в "Отнесени от Вихъра"...
ех,мечти,мечти...и колко болни мозъци има по земята...
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 429
Skarlet OH

Цитат
Във  форума  шаманки няма , но някои имаха кристални кълба,има агенти , репортери , и сценаристи . Като се развихрят  такъв сценарий могат да сътворят как да  се открият половинките...
[/color][/color]

За днес регистриран профил доста сте прочел/а щом така свободно говорите за пишещите тук!

Но както казвам аз: Има и кадърни хора!

# 430
Някой знае ли,защо като превеждам статий от турски на БГ,чичко Гугъл нарича Керим Питърс Акюрек

# 431
Някой знае ли,защо като превеждам статий от турски на БГ,чичко Гугъл нарича Керим Питърс Акюрек

По-добре Питърс,от колкото превода на Мукадес-Библията.То не,че вече не й се молихме да изчезне,но някак странно е признавам

# 432
Е чичо Гугъл нарича Мукадес - Библията ама знам ли защо е решил така.На мене ми се вижда прекалено свято изхождайки от образа на Мука ама коя съм аз че да споря

Милена писали сме заедно

# 433
  • софия
ама мацки, Мукадес на турсски означаваше Светица, ако се не лъжа. Поне така бях прочела в първите теми Peace

# 434
Е чичо Гугъл нарича Мукадес - Библията ама знам ли защо е решил така.На мене ми се вижда прекалено свято изхождайки от образа на Мука ама коя съм аз че да споря

Милена писали сме заедно

Hug

Общи условия

Активация на акаунт