Идея за "страшни" филми за деца на 11г.

• 9 324
  • 19
  •   1
Отговори
# 15

С дъщеря ми, която е почти на 11 гледахме филма, много ни допадна - и страшен, и смешен. Но не съм сигурна дали не е за деца над 12год. newsm78
 Иначе това беше най-забавният филм на ужасите, който сме гледали. И декора няма да го мислите-просто изпразвате гардероба Joy

# 16
Благодаря ви за идеите изтеглих няколко филма и ще видим какво ще изберат. При положение, че дъщеря ми се страхува от "Не поглеждай под леглото" по сериозните ужаси ги пропуснах.
П.С. На мен прилича такава бъзливка, аз То и до ден днешен не съм го гледала след един неуспешен пубертетски опит.  Mr. Green

# 17
Предизвестена смърт
паранормална активност
нещото
В никакъв случай - на 14 съм и не мога да спя от тях  smile3511 smile3511

# 18
  • където ми харесва
Предизвестена смърт
паранормална активност
нещото
В никакъв случай - на 14 съм и не мога да спя от тях  smile3511 smile3511
Хахахах, колко сладко Wink
То между другото е готин филм, обаче и мен ме беше шубе, когато го гледах за първи път-май бях на 10 newsm78 Laughing

# 19
  • София
За Хелоуин бях събрала 2 10г момчета,12г девойка и 5г пикльо и им пуснах "Заразно зло". Най-малкият го понесе най-добре,но пак си се оглеждаше из къщи hahaha
Бих препоръчала няколко анимации от рода на "Monster house", Nightmare before christmas","Булката труп " и "Коралайн"-първото и последното сме го гледали с децата и хем си е детско,хем си е страшничко,а и анимацията е доста особена.

Общи условия

Активация на акаунт