Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 220
  • 707
  •   1
Отговори
# 450
Ми не-заплюх си едно по-старо  Joy, ама вече като бях без корем, че преди това не бях вървежна...
 Наистина шегата настрана-оказа се ,че в Онкото във ВТ нещо нищо не са направили като хората...Не са ми навредили, просто сме останали на едно място в лечението. Тук в сряда ме приеха, в четвъртък ме подготвяха за операцияр и едновременно екипът хирурзи поддържаше непрекъсната връзка с екипа на д-р Мангалджиев-онколог, и с екипа на д-р Седлоев, за да решат готова ли е гърдата за махане, и изобщо как ще продължи лечението там. Имаха готовност за едновременни операции на черен дроб и гърда, но според д-р Седлоев е рано, за това д-р Мангалджиев ме пусна веднага на онкокомитет, за да може да продължа лечението. Те искаха да вземат изследванията и всички документи от Онкото във ВТ, лично проф.Дамянов натовари доцентите си да се обадят и да ги изискат като колеги, обаче онези нищо не дадоха.После ще допиша...

# 451
  • София
Луди Пеперуди  , моят доктор е Мангалджиев ,вече 6 месеца съм при него , страхотен човек.

# 452
Да, и моите впечатления са такива.И така-по време на операцията д-р Седлоев е присъствал, за да погледне все пак за какво става въпрос.И след това дойде кошмарът-две денонощия в реанимационните стаи на ИСУЛ...Там имат много за оправяне, не ми се пише за тези дни, единствената ми мисъл беше как по-бързо да изляза оттам-на втория ден помолих да махнат катетъра, облякох пижама и станах, на третия ден ме изведоха...След това се оказа ,че някакъв проклет жлъчен канал не ска да се затваря, и поне 5-6 хирурзи се грижеха за мен. Изобщо, в тази болница се почувствах значима, наистина. Носеха си баджовете в джобовете, иначе бих им благодарила поименно.
 Там отидох с перука, но на 3-4 ден една санитарка я свали от главата ми и я метна на леглото, нахока ме, че в тия жега си мъча главицата и аз така и не я сложих повече. А и косата ми вече е около 1.5-2. За съжаление почна да капе-от какво-не зная, може би от стрес, може би от нещо друго...

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 19:31 от Луди Пеперуди

# 453
  • В царството на игрите:)
Луди пеперуди, много се радвам за теб и, че вече си по - добре.  Малко не разбрах какво става с теб, ама напоследък нещо не съм в час и по бавно стоплям. Трябваше да ти опрерират и гърдата и черния дроб, нали? А сега разбрах, че само кистата са махнали newsm78 Сигурно възстановяването не е леко, така, че почивай!   bouquet Щеше ми се да се видим, но утре с фамилията тръгваме на почивка.
Толкова много я чаках, че се надявам да не се пренавия и в крайна сметка да изкараме добре Praynig На 24. 07 пристигам във Варна, така, че ще ми е драго да пийна кафе /И не само!/ с варненки Mr. Green Във Варна ще сме до петък:)
Много поздрави и най - хубави пожелания на всички! HugДокато ме няма се надявам новините да са само хубави, а разговорите весели! Като се върна ще се отчета! Peace

# 454
  • Пловдив
Луди пеперуди, радвам се, че операцията е минала добре. Бързо възстановяване.
Миленка, приятна и весела почивка!

# 455
Пеперудке,здраво живо! Добре завърнала се!  bouquet

# 456
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Добри новини чета тук и се радвам!
Само да напомня на курортис'ките, че съм на линия 24 часа в денонощието и чакам с нетърпение да ми се обадят, когато акустират край морето.

# 457
Оооооооооооо, моренце...Приятна почивка и хубаво време! И  снимки чакаме, и морски поздрав също Hug

# 458
Абе кво море бе дружки, слънце, жега, шум, пясък навсякъде.....бррррр. Я кво е хубаво под сянката,  някъде на хладинка. Е може и басейнче и нещо разхладително. Мама ме е учила - зима на море,лете на балкан, ама за сега в къщи на климатик Simple Smile Луди пеперуди, за теб специална прегръдка Hug

# 459
# 460
Пеперудке и аз  Hug, добре дошла отново   bouquet

# 461
  • София
Пеперудке, и аз  Hug Радвам се, че въпреки всичко, си заредена с позитивизъм  newsm10

# 462
 Hug,какво ми остава...Децата ми липсват много-до четвъртък ще станат 20 дена да не съм ги виждала...

# 463
Пеперудките ,и аз много се радвам, че вече всичко е наред  Hug!
  А тези, които ще идват към Варна ,нека не забравят и мен в кафепиенето, ще се включа с удоволствие!

# 464
Привет от София! Днес беше прекрасен ден...Ходихме на Драгалевския манастир, направихме си дълга разходка, а след това-Джъмбооо. Аз като една видна "провинция" като вляза в този магазин и се самозабравям  EmbarassedСлед това спах три часа-толкова бях уморена от всичко, но приятно уморена. Утре и вдругиден съм сама у дома, мисля да се отдам на разходки и...готвене. Не съм готвила от двадесеттина дена и ме сърбят ръцете за тенджери. Луда работа! Приятна и прохладна вечер на всички-прегръдки и целувки!

Общи условия

Активация на акаунт