Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 30

• 68 067
  • 707
  •   1
Отговори
# 165
  • пловдив
Хули ....така значи, уредила си се богоизбранничка, а ние кВо.... нали сме ти приятелки, я дай едно яко лобиране, че и нас да уредиш .... шЪ черпим.... веднага даже.....

Я да си дойдем на думата.... петък е... наближават почивни дни.... моля  всички, затворете очички и...
аммммммммммммммммм.... изгонете всички дразнещи мисли... само аммммммммммммммм....

# 166
 Joy Joy
Цитат
Хули ....така значи, уредила си се богоизбранничка, а ние кВо.... нали сме ти приятелки, я дай едно яко лобиране, че и нас да уредиш .... шЪ черпим.... веднага даже.....
И аз със същата молба...

# 167
  • Пловдив
Аз също имам ЛС. Няма да  го копна тук, но mimilina* проблема не е само в образованието, а и в главата ти. Много си чувствителна и това не ти се отразява добре. Никой не е искал да те обиди, само че ние сме минали през 9 кръга на ада и сме по-резки, защото сме преживели толкова много гадости, че въобще не можеш да си представиш. Всички сме богоизбрани, защото продължаваме да живеем, така както ни харесва, а за да достигнеш до това състояние трябва да си много силен и позитивен.
Спирам да коментирам mimilina*, пожелавам и много здраве!

antom, благодаря за почерпката и райското кътче. Искам да съм там с пИпИрудите.....

Лек и слънчев ден, мили момичета!

# 168
Пуууууу...аман от връзкарки пък...Аз защо нямам ЛС...Няма пък... Crossing Arms
Тук тропвам с крак и се фръцвам обидена...А толкова се мъчих да съм зла... Mr. Green
Пак оставам неразбрана... Joy Joy

Мам, ти от край време си си лоша и си градиш щастийцето на наш гръб,ама хайде...Като е дошъл ден за откровения да си го кажем... Mr. Green
Че то това твоето трае ли се...За щяло и нещяло всички дружно да ти ревем на рамото, а ти пък на всичкото отгоре и да ни галиш по главиците разбираща...А то за ко било-да си трупаш дивиденти... Mr. Green

Миленка, като гледам какво е положението,драга,моите хапове пасти да ядат! И те не биха се справили със създалата се ситуация! Mr. Green Joy Joy

Ама за сметка на това се поразсъних и се хиля с глас на откровената простота/простотия! Mr. Green/ на някои персони!
Мамаилина,или каквато там беше,не се и опитвам да ти прочета ника,да знаЙш,драга,ти рак нямаш със сигурност! Рака посещава само добрите,за жалост! Whistling

# 169
  • София
Ей Сиско  newsm10 rotfImao rotfImbo

Е това от мен

Хули ти си над това

# 170
Дълго мислих над вчерашната и продължаваща днес дискусия и реших да напиша и този си пост в темата за да ви дам повод да отново да дерзаете и да се наслаждавате и днес над чуждото МОЕ объркване , сълзи , и съдба - НЕЩАСТИЕ !
Отново пояснявам , че не всички ви слагам под общ знаменател естествено в темата има и стойностни и добри хора !

Пиша тук понеже разбрах , че не ви се нрави личната поща , но съдейки по това , че наистина има хора които влизат в темата за помощ , ще сложа поста си в споилер ( опитах , но не се получи  Embarassed ,ако някои знае как бих се коригирала ) за да не ги обременявам излишно .
Ще се опитам ,да направя анализ на вчерашните дебати , да преразгледам нещата и  да открия грешката си , за което се извинявам за дългия пост , но не е задължително да ме четете , защото и да сте съгласни с мен не бихте го споделили тук от страх да не ви "изгонят " както мен !!!
Скрит текст:
Скрит текст:

Цитат
Мен ме боли г.за какъв ти е проблема!
. Не се принизявай до кенефджийско ниво, Сиске, и си гледай спокойствието. Нали сме тук за духовно оцеляване, дерзай!
Съжалявам , че на някои даже съм причинила болка по задните части - съвсем не исках  Blush

Тя също ще разбере, надявам се, че на нас са ни оперирани само гърдите, но се опитваме някак да си опазим сърцата...
Zara53 ,за щастие някои от вас са успели да запазят сърцата си , други само си мислят , че е така , но за да имаш сърце , преди всичко трябва да бъдеш човек !
Колкото и да размишлявам  така и не разбрах , защо никои не обърна внимание на обидите към мен в поста с аватар на змията от име Сисссс , нима това отношение ви харесва  ?
Насам ,народе на безмисления разговор!
Маме, марш от темата бързо! Ко си се разположила тук като че ли си я създала таз несериозна тема! А ма ха...Всички тук сме се събрали за забавление и развлечение,а ти ще ни размахваш пръст...Я се стягай ...бър-зооооо...

Много се кефя,когато се появи някоя новобранка и започне да ръси акъл и овчи мозък ! И като започне да ме убеждава как видите ли нейната ситуация е най-сложната и най-трудната...
А бе,джанъм,не разбрахте ли ,че моят случай е най-сериозният.Не за друго,а защото аз се справям с него! Аз си търпя болките и нервите и всичко...
Така че,пак ще кажа,на който не му изнася да се изнася!
Преди време го казах и на едни други новобранци,дето щяха да пишат до дълбоки старини,а се отказаха на втората страница!
Ади останете си със здраве!
А на вас,мили мои,които сте тук откакто се помня и винаги сте били насреща в трудните ми дни, да не сте посмели да си тровите нервите с глупостите на този и онзи!УбичЪм ви!  bouquet
За мен това е поредното доказателство оправдаващо думите ми , че темата е "частна "и , че новобранците в нея за кой ли пореден път не са добре дошли ( дано и на никои не са налага повече ), и се питам дали въпросната "дама" точно по този начин е била посрещната в темата когато и се е наложило нещо да попита , дали някои по този начин и е отговорил - ако е така - оправдавам я , ако не е така отдавам го на поста и в които сама признава , че не е в кондиция ( за което аз лично съжалявам , но нямам вина )
http://www.youtube.com/watch?v=QMT9cVC1Ykg

Така съм надрусана,че освен да ви пусна песен нищо друго не мога да направя!
И хич не ми пука при това...
Ади,лека ноооощ... Crazy
Криси55,milmich- ka съвсем не исках да ви ядосвам  Tired съжалявам ,че съм ви допринесла негативизъм в настроението ви
Добре Хули,то аз съм си много спокойна!!!!
Не съм си пила розовите хапчета ,та за това
Мимилина, извинявай, но почвам да се ядосвам Rolling Eyes
Видях обаче , че Хули не си губи времето да ми отговаря на въпросника , подобаващо ви е успокоила ... в по късен пост разбрах , че ТЯ всъщност е мамчето ви  и ако бях искала разрешение от нея за да пиша в темата може би щяхте да ме приветствате с - добре дошла .Ето тук е грешката ми - проумях , а аз какво ... от обърканост  и безпокойство нахлух с вупросите си без да искам разрешение за това - Е  поне мога да помоля за извинение и го правя - МОЛЯ ИЗВИНЕТЕ МЕ !
Под безсмислени постове нямах предвид всички , а част от тях ( нищо лично само пример ) 123.122.124 както и съвета към мен в 120 пост да се върна 30 теми назад да чета за да и ако има нещо конкретно тогава да питам , а аз така се старах да конкретизирам въпросите си кум вас  ooooh!  - този мой пост също е безсмислен и за това ще го сложа в спойлер ( тц ,пак не успях ), за да не натоварвам темата ви с моите размисли ,и терзания  bowuu
Хули хубаво успокои вас , но в друг пост виждам , че самата тя е гневна ,даже любезно се е коригирала за да ми обясни кой по точно е автора на темата и коя е тя ,коя съм аз - не беше нужно - разбрах !
Ако трябва, ще напусна темата. И без това пиша едно и също вече пет години, но много малко хора четат написаното....
.........
.........
И скъпа Мимилина, погледни първата и втората  тема. Виж кой е автора, виж и инфото събрано там и после кажи, че трябва да напусна темата !
За напускането Хули ти дадох съвет ( както ти направи с  мен ) ,защото ако човек не иска да се връща в  миналото си и да помагаш на такива като мен , АКО искада забрави
............
Съжалявам, но не ми се връща назад във времето, най-малкото защото не искам да си спомням.
просто не трябва да чете тази тема , и подобни на нея ! Съвета ми бе отново казвам с най добри чувства   bowuu
Съвсем не съм искала никои да командвам да ми отговаря на поста ,просто ПОМОЛИХ и предварително се извиних ЗА ОТГОВОР - има огромна разлика !
Ама аз наистина ще се махна от темата, ако още един път ме изкомандват какво и на колко въпроса да отговоря !
antom , Амазонка ,Благодаря ви за поканата момичета , но не говорете от множествено число за да не си навлечете заради мен беля . Аз ще се помоля на Бог никога да неставам част от подобна тема - а на вас желая многооооо здраве - на всички вас
Хайде желая ти успех  и скорошно разрешение на проблема ти. Ние сме тук и когато имаш нужда сме насреща. newsm10
.........
А що се отнася до "часния" клуб на откачалки, които сме се събрали в тази тема.... Оперирай се, виж какво е, дрънни едно питиенце и ела пак... ден, два... месец.... знае ли се, може пък да ти хареса компанията, както ми хареса на мен и сега искат ме не искат им пийвам досадно кръвчицата с тъпизмите си  Joy

ooooh! ОТНОВО СЕ ВРЪЩАМ КЪМ ПОСТ НА ХУЛИ  Shocked- гледам ,не разбирам и
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ .( няма да цитирам поста - обидни ми е - номера му е 161 .)
личните съобщения са за това , че са лични , но Вие Хули ,щом сте решила да го публикувате - ваша воля не възразявам !Само аз и никои друг не може да ти обясни поста ми - естествено ти отново го изопачи - вероятно е в стила ти , но искам да те уверя ,че бе написан с най добри чувства или нима ти ми мислиш лошо и за това реши , че те кълна  Shocked ???????? Нима си толкоз безсилна , че слагайки всички под общ знаменател от твое име или по този начин търсиш нечия подкрепа ??? Спокойно щеше да я получиш и без друго !!!... Наслаждаваш се на моето нещастие ... себе си удостоих,  в множествено число . Не съм аз тази която ще те съди - ИМА БОГ  той е този които решава съдбата на всички ни .
Щастие върху мое (чуждо, аз сум ти чужда ,другите не са )нещастие не се гради - така вероятно ще съм по ясна !
На всички пожелавах здраве ( във всеки мой пост ) , желая го и сега  и дано този път бъда разбрана !

И щом сте решили , че ви е трудно да разграничавате за кого става въпрос пишеийки в множествено или единствено число - тогава приемете и този пост лично - тук също става на въпрос не  само за един човек !
Ама за сметка на това се поразсъних и се хиля с глас на откровената простота/простотия! Mr. Green/ на някои персони!
Аз също не вррвам , че ми говорят на мен с уважение в множествено число !

[/b]

Наистина няма да пиша повече в темата и да се провокирам от последващите  постове ( зная , че ще има такива ) , които обаче иска да ми пише ,ЛП винаги ми е отворена !
Не се притеснявайте излишно за психичното ми състояние - ОК съм и без да взимам медикаменти за сега

Отново и отново и отново желая здраве !

zori_80 стискам палци на майчето ти всичко да се развие в най добрия вариант за нея , бързо да се възстанови и до дълбоки старини да ти бъде подкрепа и упора !

УСПЕХ!

# 171
Наистина няма да пиша повече в темата (

И толкова много дрънканици за да стигнеш до ОЧЕВАДНОТО! Mr. Green
Бягай далече от частните теми на откачалките пиещи розови хапчета!
И си плюй в пазвата да не ти се налага да се върнеш! Mr. Green

# 172
  • Пловдив
Бях решила да не отговарям на написаното тук, но ме провокират.

mimilina*, някак си не е етично да идеш за първи път на едно място и без да познаваш хората и средата и да започнеш да даваш оценки. Не става така! Кой какъв е, кой как се държи, кой какво мнение изказва ........при положение, че търсиш помощ от същите тези хора.
Повярвай тук никой не е искал да ти навреди или обиди по никакъв начин!
Пожелавам ти много здраве и всичко добро!

# 173
  • София
Леле, този скандал продължава ли момичета????

Аз ходих в Онкодиспансера - културна работа! И се чудя какъв дявол съм търсила в Онкологията, та не дойдох тук още в самото началото, да си направя химията с кеф.

vanichka75, "колежката" вече не търси помощ, тя търси с кого да се заяде!
А Вие, момичета, съхранете психиката си и не й се връзвайте!

mimilina*, аз на твое място бих си отишла от темата, след като си толкова засегната, огорчена и т.н. И знаеш ли, човек с проблем като нашия не може да се държи като теб.
Форумът е създаден за взаимопомощ, а не за дребнави заяждания и разправии.
Аз поне за себе си съм получила достатъчно подкрепа и тук се чувствам комфортно. Появявам се периодично и винаги съм намирала подкрепа и помощ от момичетата!  Теб никой не те е накарал насила да си във форума. Не ти допада нещо - добре, ЧАО!

Раковинки, приятен следобед и спокоооо! Hug Hug

# 174
Леле, този скандал продължава ли момичета????

Аз ходих в Онкодиспансера - културна работа! И се чудя какъв дявол съм търсила в Онкологията, та не дойдох тук още в самото началото, да си направя химията с кеф.
 Hug Hug

Хахаха...Като те чете човек ще рече че е баси кефа да си правиш химия,нали?! Joy Joy

И вече сме пИпИруди бе,не раковинки! Гуш! Hug

# 175
  • София
Сиске, ако трябва да съм откровена, освен гадните афти в устата за няколко дни и едно-две втрисания, аз изобщо нямам оплаквания от химията - 6 ФЕКА си ги поех като едното нищо. И преди време бях писала, той мъжа ми все ми го повтаря, че след 42 г. брак, леко нецензурни купони с обилно количество водка /навремето беше много модно/, скоч и ракийка съпроводени с подходящи мезета, няма как една химия да ми се опъне.  newsm44 newsm44
ДОБРЕ ЧЕ СВЪРШИ! БОЖЕ, БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ МЕ СЪХРАНИ!

Като видя това Пипируди, се сещам за онова момиче Стойка Joy Joy Беше симпатяга.

И аз ви   Hug Hug Hug

# 176
Ще направя нещо което не е в стила ми и принизена от срам чак до земята след това ще се скрия в черупката си !   stopuu  stopuu  stopuu
Момичета ,чиито постове си разпознаете - ПРОСТЕТЕ МИ  Praynig Praynig Praynig , но не се сдържах и се изкуших да ги постна в темата ,част от личната си поща  Embarassed Embarassed Embarassed .Нека и другите разберат , че не са загубили приятели само защото болестта ги е покосила , нека знаят , че има напуснали темата жени който също като мен са възмутени от нечие държание !За предпазливост ще скрия имената ви и данни по които може да будете разпознати и нападнати !
Още веднъж простете !Наистина купона ( както нарекоха дискусията  някои ) свърши !
Всеки сам за себе си направи извода   Two Hearts !

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 16:59 от AnMary

# 177
  • София
Е това вече е прекалено ooooh!

Провокирана от безкрая на този конфликт,се върнах пак на 7-ма страница ,когато Мимилина се появи,номерирайки въпросите си.След поста и са се включили доста момичета и съвсем добронамерено сме отговаряли,естествено в постовете ни има и изречения ,които нас лично ни вълнуват,заради започната тема на предния ден да речем.Само че ,на Мимилина очевидно не и харесва факта ,че не всеки пост е насочен към нейния проблем и когато стигнахме до операторите ни,тя вече незнайно защо се изнерви и на 9-та страница изведнъж обяви че е оплюта.
Правя този разбор ,защото или аз нещо не разбирам,или Мимилина е очаквала от нас да говорим/пишем/ само за нейния проблем,поне докато тя иска,не знам,обърках се вече

Май е време да дойде чистача newsm78

# 178
Момичета ,хайде, стига ,спрете се вече!
 mimilina,,престани!
   Попита, тези, които искаха- ти отговориха .....не пиша често тук, защото нямам и кой знае какво за казване , момичетата знаят защо.Но не съм спряла да чета всеки божи ден, всеки един пост.Разбирам объркването ти, защото всички до една сме минали по този път, но за разлика от теб ние сме стигнали по-далече.Не ти го пожелавам !
    Струва ли си да си вдигате нервите тук за глупости  ?!Нима няма други неща ,по-важни ,за които да си мъчим мозъците ?Лично и" частно" не съм включена в този спор, но ми се изправиха нервите откакто чета последните постове.Държа да отбележа, че когато аз имах въпроси ,намерих правилния начин да попитам и ми се откликна веднага!Дали публично с пост или пък на ЛС ,но.....факт е, че не ме подминаха момичетата тук, за което съм им безкрайно БЛАГОДАРНА!Но всичко се прави с такт и умение за общуване!
   Искам да се върне добрия тон в темата!Моля!Прегръщам ви ,целувам ви, желая на всички от сърце много здраве и много поводи за усмивки ......обърнахме го тука на женски кокошарник! #2gunfire Joy

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 16:20 от sianie35

# 179
Наистина стига!Не я отразявайте и толкова, дано се се усети, че вече става досадна с обясненията си. Аз като бях в лагера на обидените, поне спрях да пиша. После тихичко пак се примъкнах насам....

Общи условия

Активация на акаунт