Приятели или врагове!

• 6 660
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
  • Талант на 2012,2013 г.
Вече съм го писала. Регистрацията ми беше по повод на това, че отивах към дъното. Изгубих работата си, затворих се в себе си...Тук се преоткрих, намерих много приятели, ама като казвам много, наистина е така. Не съм заядлива личност. Не го мога. Случва се много рядко, когато изпуша. Mr. GreenАко мога да помогна, правя го. Пиша и поствам стиховете си, има хора, които ги харесват и това ме радва.

Колко малко му трябва понякога на човек... Flutter

# 61
  • Kопенхаген
Да, чела съм Марѝ пише красиво  Grinning

# 62
Да, чела съм Марѝ пише красиво  Grinning
И аз много ѝ харесвам стиховете, а има един който много ми влиза и ме кара да рева.

# 63
Тумбе, какви са тия номера. Някоя си ? Много ме обърквате така, тъкмо запомня някого и хоп, той се декизирал.

# 64
Във виртуалното пространство няма нито истински приятели, нито истински врагове, според мен. Не пренасям виртуалните познанства в реала, не ми е нужно. Присъствам тук, защото това място запълва част от свободното време, с което не знам какво да правя. Основно се забавлявам, но ако ми потрябва информация, я търся най-напред тук. Simple Smile

# 65
  • Талант на 2012,2013 г.
Има приятелства, които се зараждат във виртуала и се пренасят в реалното пространство. Има ги поне при мен. PeaceПомагали са ми много повече от хора от които съм очаквала да ми помогнат, а те избягаха в тежките моменти... Rolling Eyes

# 66
  • Kопенхаген
Тумбе, какви са тия номера. Някоя си ? Много ме обърквате така, тъкмо запомня някого и хоп, той се декизирал.
Аха и аз това се чудя на Тумба, какъв е този камуфлаж  newsm78

# 67
Четейки, оставам с впечатлението, че темата е многопластова. Laughing Имам регистрация точно в три форума - в единия присъствам поради болната си страст към музиката и поради факта, че намирам себеподобни там, в другия ме покани приятел от форума - оказа се много разтоварващо и спокойно местенце, в този ме отвя чичо Гугъл, търсейки по-подробна информация относно нещо. С една дума, както някой беше писал по-назад, дойдох за информация, останах за забавление. Думата "приятелство" за мен е нещо... велико. Наистина приятелството за мен е... да не кажа най-ценното нещо и е истински щастливец този, който има макар и един, но истински приятел. Който ме е спечелил като приятел, има човек до себе си, на когото може да разчита на 100% и който няма да го предаде при никакви обстоятелства. Въобще за мен истинското приятелство е нещо свещено, което се среща рядко. Затова и моите приятели се броят на петте пръста на едната ми ръка, но са истински. В тази връзка хора, които познавам само виртуално и на които не съм им виждал даже и очите, не могат да ми бъдат приятели. По същата причина не могат да ми бъдат и врагове. Има потребители, които са ми много симпатични и обратното, но и двата типа присъствие не мога да окачествя нито като "приятели", нито като "врагове".

# 68
Много ми върви с кафето. Кафе с  форум...нещо като кафе с бисквитка...бисквитката приятел или враг?

# 69
  • Варна
случайно почнах да чета като гост, накрая се регистрирах- някой в Наш дом търсеше информация за миялна машина каквато имам аз. И останах...
Хареса ми, забавлението беше страхотно, най-вече в бившия ДС. Grinning
По темата по-скоро приятели. Може да  се познаваме  само виртуално, но все пак. Особено в Красива мама почти всички момичета са много мили и услужливи,  Hug приятно е в този подфорум.

# 70
Така ли било? Значи крайно време е да почна да пиша в Красива мама, за да си променя мнението за форума като цяло. Joy

# 71
  • Варна
Така ли било? Значи крайно време е да почна да пиша в Красива мама, за да си променя мнението за форума като цяло. Joy
Ами пиши, що не пишеш. Ако не ти е досадно да четеш само за грим, кремове,лакове и тем подобни. Mr. Green

# 72
  • Варна
Коя гад обиди Тумбето?  Twisted Evil

# 73
  За всички тия неща. Някой път търся информация, друг път просто се забавлявам. И наистина страхотни хора има тук. Има и много неприятни...
  Нормално е - тоя форум е най-оживения. Иначе ходя в още два, които са по-интересни като тематика, но там хората пишат на високосна година.

# 74
Какво търсим пишейки в дадено нет пространство!
Себе си?
Другите?
Приятели?
Все ни е тая?

Търсим поле за изява, самотни сме - приятелите са се затворили, кръга ни не ни е достатъчен, искаме общуване, какво по дяволите искаме...да споделим и после да ни е яд...или просто драскаме....какво искаме....защо сме толкова самовглъбени и ни е по лесно да споделяме с непознати, които после ни стават познати....какво търсим....

Ама Тумбе... що си така? Къде са ти гърдитеее - липсват ми. Sad

По темата- пиша за разнообразие във форумите. Тук специално и заради инфо също - имам 2 деца. Приятели също откривам междувременно.

Общи условия

Активация на акаунт