Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 693
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Рени, виж тук отдясно с черната четвъртита капачка, това ми е дъртия Шалимар. Твоят такъв ли е?
Ооо Атти ставам ти съмишленичка веднага! Моя май е след 2000-та.: като твоето най-вляво шише отзад, което е зад Инсоленсите ти. Божкеее колко Шалимари имаш! Искам и аз! Сега бидвам и за едно ЕДТ от 60-те в 250мл вариант, ама ме съмнява да ме огрее, че сигурно много ще му скочи цената. Малко ми е странно, че седи сравнително близо до кожата, сигурно му е много топло. В началото като го пръснах и се претесних, че е развален ама нищо му няма- просто си му е кофти началото, някакво алдехидено леко като че ли..

http://www.ebay.de/itm/200772114928?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 648#ht_500wt_1202 Ей това е.

# 421
  • София
На снимката липсва един Шалимар едт 50 мл  Mr. Green защото го забравих, след това го добавих, но погрешка съм изтрила снимката с него и съм сложила тази, значи ги брой плюс един  Laughing общо са 6.
Това, което е най-вляво, е Jarden de Bagatelle, но нищо чудно да има и Шалимар в такъв флакон. Герлен издават периодично ароматите си в едностилни разфасовки. Имах букмаркнат един сайт с описание на всичките им флакони от самото начало, как се казват, в коя година се издават и особености за различните аромати, но сега не мога да го отворя, дава ми някакъв проблем.

Възможно е връхните нотки на твоя да са леко повлияни от годините, но дори и да е така, това обикновено отминава за 5 минути и след това парфюмът се развива нормално.

250 мл Шалимар ми звучи като приказка  Heart Eyes дано да се класираш  Peace

# 422
Поразрових се отново и открих, че твоя е от 1986, и подобни като моя само, че без пръскало са от 1995. Та както и да е де, важното е, че има Шалимар за пръскане!  Mr. Green А тези батманчета как са? Има ги сега сравнително евтинки във cheapsmells, от бая време им се чудя, но не съм се навила съвсем. Ако ги сравниш например с твоя дърт Шалимар какви са разликите?

# 423
Днес влязох в една парфюмерия, за да тествам няколко летни аромата, но проявих неблагоразумието да се завъртя около щанда с Герлените. Е, забирена съм и съм в потрес - идея си нямам кой ми хареса най-много, но ги искам всичките. Понеже знам, че тук има специалистки герленки  Laughing, струва ли си да си взема Инсоленс или Шалимар ЕДТ? В момента не мога да отделя парички за ЕДП.
Атти, това ли е твоят Шалимар от снимката? http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offe … amp;offer=5577947

# 424
и двата си струват /кой инсоленс все пак?/, но зависи какво харесваш  Wink
специално на Шалимар харесвам повече едт и понеже след един момент са сходни /едт за мен има повече развитие/, моят едп пое по широките пътища  hahaha

# 425
  • София
След днешната разходка с детето се прибрах с две шишенца - дълго чаканият Citizen Queen и Simply Clinique намерен в квартално магазинче. Вторият определено не ми прилича на детска каша както прочетох тук. При мен има нещо свежо, стои ментово с мляко. Харесва ми. Различен и точно за сезона.
Така преминах границата си за брой парфюми и вече се плаша. Преди три години, когато започнах да чета имах 4-5 пъти по-малко. Добре, че от понеделник започвам отново работа и там ще има кой да ме спира при нова покупка.
И уж вече не искам нищо и видях това  Heart Eyes
Скрит текст:

# 426
Прилича ми на женско тяло снимано в гръб. Mr. Green

# 427
  • София
От батманчетата имам едт (който забравих да го снимам), едп (този без капачката) и о лежер (двете със сините "глави"). А дъртия батман отзад е концентрат за вана (който ползвам за поливане, сакън да го изсипя във ваната  Mr. Green ). Младите батмани са много добри, осъвременени са, без това да влияе на качество, трайност, шлейф и т.н. Липсва само отчетливата кожа и силно подчертаната герлинада от стария (пак я има, но олекотена).

Днес влязох в една парфюмерия, за да тествам няколко летни аромата, но проявих неблагоразумието да се завъртя около щанда с Герлените. Е, забирена съм и съм в потрес - идея си нямам кой ми хареса най-много, но ги искам всичките. Понеже знам, че тук има специалистки герленки  Laughing, струва ли си да си взема Инсоленс или Шалимар ЕДТ? В момента не мога да отделя парички за ЕДП.
Атти, това ли е твоят Шалимар от снимката? http://www.parfum-bg.com/packages/wgt.aspx?fi=4889&page=offe … amp;offer=5577947
Конкретно за Шалимар и Инсоленс едт-тата са по-успешните версии. Шалимар едт е по-богатата и многопластова версия, едп е по-дълбок, няма го свежото лимоново връхче, преобладава ванилията. Инсоленс едт е поразяващо шлейфов и траен, едп е по-глух и не се стеле достатъчно надалеч  Mr. Green

# 428
Атти, мерси за разясненията! Сега ще излезе, че съм се минала с ЕДП и ми трябва и един ЕДТ!  Joy
А и концентрат искам разбира се. И от онези кръглите О де Колони- много ми харесват как изглеждат.

# 429
и двата си струват /кой инсоленс все пак?/, но зависи какво харесваш  Wink
Бубанка, благодаря. Ето този http://www.ivis.bg/guerlain-insolence-edt%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%B … %D0%BB-p5458.html издирвам (засега неуспешно  Laughing) в бг сайтовете.
Атти, благодаря, ще ги взема и двата явно. Май точно ти така хубаво си описвала преди време инсоленса (особено онова за 12-те етажа  Laughing), че се влюбих в него още преди да го помириша  Grinning...

# 430
  • София
Атти, мерси за разясненията! Сега ще излезе, че съм се минала с ЕДП и ми трябва и един ЕДТ!  Joy
Че то просто само с едт си заникъде  Laughing

Атти, благодаря, ще ги взема и двата явно. Май точно ти така хубаво си описвала преди време инсоленса (особено онова за 12-те етажа  Laughing), че се влюбих в него още преди да го помириша  Grinning...
Етажът е 21-ви  Crazy Mr. Green Срещу ХИТ-а в Младост има едни ужасно високи блокове, ей там  Grinning
Ето ти го Инсоленс.

# 431
# 432
И на мен ми се въртеше в главата, че е 21 етаж, ама реших, че си фантазирам и не може да е чак такава термоядрена бомба  Laughing.
Рапунцел, благодаря. Сигурно ще го взема от този сайт, макар че преди време ме ядосаха, като вдигнаха цената на Marry me точно преди да си го поръчам.

# 433
      Днес си взех Амазония - та,която Мимс похвали. HugРазкошна е,просто се размазвам от кеф.Не познавам Нилските градини,но този ужасно много ми прилича на Средиземноморските.Само дето било 30 мл. шишенцето,но за 10 кинта,толкова.
      Вчера се размотавах доста в Мол-а и реших да тествам някой неща в Дъглас.Припомних си Галиано ЕДТ и направо се влюбих.Бях го тествала в студено време,но явно не е бил момента.Сега в топлото е съвсем различен и прилично траен.А блотера,който извадих от чантата ароматизира цялата стая.Ще се вземаме май.
      Много ме радва,че темичката ни така живна.Обикновенно като се стопли времето няма такъв голям интерес към парфюмите,но тази година сме се разпищолили здраво. Joy

# 434
  • Norway
Аааа, Бижу,сакън,  Naughty да не си посмяла да напускаш темата!  Laughing

А сега докато сте заговорили за Шалимар-и нещо взе да ме човърка  Thinking
Моят е ЕДТ обаче такова шише на ЕДТ не съм виждала

Дали е възможно да е ментак?  newsm78

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 20:08 от Габка

Общи условия

Активация на акаунт