Имам чувството, че този човек участва в сериала. И на прощалното парти ящл да пее, такка прочетох някъде. Не можем ли да минем без него???...

Имам чувството, че този човек участва в сериала. И на прощалното парти ящл да пее, такка прочетох някъде. Не можем ли да минем без него???...

Умопомръчително просто!
) Керим/Фатмагюл и Кенан/Берен по-ми е на сърце първата ,ама кой ли ме пита

,много е красиво това в спойлера
!
/ но има хора около мен, които ги оприличавам с някои герои от сериала - за това ми е думата!
Не винаги парите и благополучието осигуряват безметежно съществуване на детето ти!

Да, майка е, на двете си деца!? Но пак стигам до въпроса, какво е да си майка?????? Исках и искам да я оправдая, но и Господ ми е свидетел, че не мога! Ами само като се сетя за последния кадър, когато храни прекрасната Елиф / когато съседката помоли Рахми за поредната услуга...../ , Ааааах Боже, когато Мукадес подаваше лъжичката с ядене на Елиф, горкото дете с колко широко отворени очи, пълни с потрес погледна Майка си..... повече няма да коментирам, освен изключителния професионализъм на режисьора и оператор, за да заснемат този кадър! През цялото време на сериала, аз лично само веднъж я почувствах отговорна за синът си, когато беше с бащата на Мурат и тъгуваше за синът си! Но едно са думите, друго си е чистата и необременена любов към детето ти! Дори, когато заблуди Рахми да се ожени за нея - тя пак мислеше само за себе си!
което за мен е потресаващо... .... но, както хората казали Свят, като цвят.....
и толкова много години са минали и все не мога да си намеря обяснение, камо ли извинение..... За това може би и съчувствам на Керим толкова много, колкото и на Фатмагюл за преживяното от тях!
Препоръчани теми