Целулит - 4 тема

• 99 748
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Ако антицелулитните масажи се правят през ден, в останалите дни могат ли да се редуват с целутрон или е добре да има интервал между процедурите? До сега винаги са ми казвали , че не е добре да са всеки ден, но това се е отнасяло за масажите.
Ще ми препоръчате ли някакъв гел или олио за масажи ?
 За намазване вечер ми препоръчаха  гела на Галеник. Някой да има впечатления или друго предложение?

# 721
  • в 1001-та нощ
за масажите всеки ден или през ден  Peace има процедури, при които следва преработване през черния дроб - за тях се изисква да продължават до 20 минути и да са през дни  Peace

# 722
Здравейте! Чета ви отдавна, но така и не съм се включвала с писане. Водя битката с целулита от приблизително три години. За сега - без резулат. Правила съм антицелулитни масажи, целутрон, кавитация, вендузи. Измазала съм доста кремове - и скъпи, и по-евтини. Вендузите са ми правени в салон и това е терапията с най-голям резултат при мен. Реших и аз като вас да ги пробвам в домашни условия. Сега обаче бедрата ми са в трагично състояние - толкова синини не съм имала никога през живота си. Не знам какво не направих както трябва, но вече близо седмица нямат изчезване. Мажа ги с хепароид, но не виждам да се повлияват особено. Дайде идея как да се справя с тях, че морето наближава....

# 723
  • Марс
Общо взето няма какво много да направиш за синините, може евентуално да попиеш малко рутаскорбин.

# 724
  • Sofia
За да не ти стават синини, трябва хубаво да се намажеш с масажно олио и в нито един момент да не спираш да движиш вендузата, дори когато започваш масажа, приплъзвай вендузата. На първо време пробвай с по- малък вакум. Синини стават когато вендузата стои на едно място. Peace

# 725
  • в 1001-та нощ
така е  Blush миналото лято и аз ходих на море със следи от домашно насилие  Blush но на мен изобщо не ми пукаше  Blush и снимки имам Wink))

Марги много добре е описала как да се действа, на мен нямаше кой да ми каже и си го натрупах сама - опита  Blush

# 726
Благодаря за бързите и компетентни отговори!  smile3525
Май ще зарежа домашните вендузи до морето, че да минат синините и след него ще "трупам опит"  Simple Smile Явно ще ми трябва известно време, за да уцеля точните движения и бързината, с която да ги правя.

# 727
  • Пловдив
Здравейте, да се включа и аз в темата. Ходих на антицелулитни масажи, но не виждам да има резултат от тях. Само болката и разкарването ми остана. Може ли да ми обясните как точно става масажът с вендузите? Скоро четох, че вани със сода за хляб помагат за очистване на организма, както и за борбата с целулита. Та сега това ми е на дневен ред за проба.

# 728
  • в 1001-та нощ
във всички посоки движи - кръгово, напред назад, на зиг-заг ...

продължителност - 30 мин, накрая ако правиш леки дрениращи движения - те да бъдат от коляното - към корема, само в тази посока  Peace

ето го онова клипче https://www.facebook.com/photo.php?v=2247071699198&set=vb.17 … ype=3&theater

http://www.facebook.com/video/embed?video_id=2052316590442

# 729
Ей, мацки, помните ли, че обещах да ви държа в течение за резултатите от моето LPG? Simple Smile
И така, аз самата съм изумена от това, което ще напиша, но...ефект има и то огромен! На единадесета процедура съм в момента и честно казано не се разглеждах много, много до скоро(да се чете миналата седмица), защото просто нямаше видим резултат и започнах да се отчайвам. Въпреки  че мерките показаха на намаляване на обиколките с по 2-3 см от крака и дупе и по 1.2-1.5 см от ръце, все пак целулитът си се виждаше повече от всякога. Започнах да мрънкам, че искам повече вакуум и т. н. , но в крайна сметка послушах масажиста си и не го увеличихме драстично. И така примирих се, че ще си ходя на море с целулит до днес, когато сутринта просто се събудих с различни крака- едни такива гладки, каквито не съм ги виждала от 5-6 г.
Вярвайте ми, не мога са повярвам! Толкова усилия положих, знам че нямаше как да не проличи някакъв резултат, но такава промяна за ден- два ме смая. Чак ме е страх да не съм се заблудила;(.
Не знам, може би има значение че правя кардио всеки ден, все още се боря със задържа еро на вода, а и на вчерашната процедура като че усещането беше по- различно, че и по- дълга ми се стори...
А и още нещо- тъй като се бях посинила леко с вендузите у дома и срам, не срам си признах от какво са сините, масажистът ми каза, че насиненото място не се кръвоснабдява добре и това пречи на терапията. Не съм повтаряла вендузите от тогава.

Ами това е, в петък съм на 12-та процедура и ако се сетя нещо друго, ще пиша. Ако имате въпроси ще се радвам да отговоря. Има спасение, момичета, но дупе да вие яко, както се казва!
Приятен ден и прекрасно лято ви желая!
ПП: извинете за грешките, пак пиша от телефон
  bouquet

# 730
Цитат
когато сутринта просто се събудих с различни крака- едни такива гладки, каквито не съм ги виждала от 5-6 г.
Ей такива постове ме зареждат истински и ме обнадеждават, че има "светлина в тунела"   bouquet
Бях на път да се откажа от битката, че до сега резултата за мен е много на нула в полза на целулита. Но щом при вас се получава, ще продължавам да дерзая  Hug

# 731
  • в 1001-та нощ
FreakOnALeash  Hug браво  Peace и преди съм споделяла, но да повторя - при мен също резултатът винаги идва изведнъж - след поне 5 процедури - много видимо и осезаемо  Blush

# 732
  • София
Аз съм упорита с вендузите, почти всяка вечер. Вече като че ли ми идват слаби.  Rolling Eyes Не знам от топлото ли силикона се отпуска, от употреба ли или много свикнах? Имам си целулит, но добре ми дренират лимфата. Подозирам, че за да изчезне целулита ще трябва нещо за разбиване. Ръчен масаж не искам, боли ме. LPG ми идва скъпо. Салоните, които предложи Алена са ми далече и като си сметна билетите за ГТ и става...От септември ще трябва да мисля варианти, до тогава и без това съм с двете деца и нямам възможност никъде да мръдна.

# 733
  • в 1001-та нощ
стигнала си до правилния извод  Peace е намериш добри салончета край теб  Peace Blush  bouquet

# 734
Момичета, да ви се оплача-провали ми се процедурата днес, а утре заминавам на море. Сега цяла седмица ще треперя дали няма за тези няколко дни без lpg да се върна в изходна позиция. Почти на 100 процента е сигурно, че ще прегреша отново с вендузите, та ако ще и да си ходя насинена на плажа. Изпадам в ужас, че мога да загубя постигнароя резултат. Е, оплаках се, хубав ден ви пожелавам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт