Голямата тема за малките масла 4

• 77 263
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Може и за коса,но ако си с мазна,много изсушава.
Аз съм със суха ,един път намазах и после след три пъти мазане си оправих косата

# 661
  • Русе
Момичета, имам нужда от помощ и съвет.
Събирала съм всичката информация която публикувате, мнения, съвети, препоръки и досега съм събрала 18 стр. word. В момента го подреждам така че долу-горе лесно да се намира всичко. Ще направя и съдържание за по-лесно.
Обаче: това е страшно много инфо като за първа страница. Някой наема ли се да я качи после в гугъл докс. (ако има готов акаунт) и който пусне новата тема само да даде линк към документа?
Или предпочитате друг начин за подредба за новата тема?

# 662
Мисля, че е страхотна идея! Аз също съм си събирала инфото от темите, но щом си готова да подреждаш и да го предоставиш на всеобщ показ -   bouquet ! Ще погледна как се използва гугъл докс, ако друг не се наеме.  Peace
Чери22, благодаря за изчерпателната информация. От къде го взе в такава форма за пиене? Аз знам, че и шипката я има така, а точно сега се нуждая от много витамини!   bouquet

# 663
  • Русе
Али, пусни ми на ЛС инфото което имаш (независимо колко е) а аз ще го вместя в моето. Аз съм готова с моето. Остана ми само да довърша съдържанието.
После ще го пусна за одобрение.

Ето го съдържанието. Моля за коментари и мнения за да го оформим така че да е максимално полезно.
СЪДЪРЖАНИЕ:

I. Обща информация  (тук съм сложила как да ги различим чистото масло и що е то етерично)                        

II. Обща характеристика на маслата ( тук съм сложила листовката на Икаров + инфо за маслото от риган и малинови семки)          

III. Практическа употреба на маслата            

1. Приложения в чист вид   (разни указания)                  
      - гореща маслена маска                   
      - маслена баня                        

2. Подходящи масла за очен контур, тяло, лице, коса   (тук са изброени маслата за всяко едно нещо)

3. Добавяне на чисти растителни масла към ( разни указания)
        готови козметични продукти                  

4. Козметични маски с масла и още нещо   ( тук има 17 бр. разни маски с масла)         

5. Нашите съвети, препоръки и мнения ( тук съм разделила мненията ви по типове кожа. не са много)
        по типове кожа:                     
   1. Суха кожа
2. Мазна кожа                           
3. Нормална/комбинирана кожа                    
4. Нормална към мазна кожа                
5. Нормална към суха кожа                  
6. Околоочни и анти-ейдж                     
7. Проблемни – акне, псориазис, пъпки,пърхут,
    Разширени пори, МЦ и други                  
8. Разни мнения за маслата и тяхното приложение  ( за тия мнения които не са точно формулирани но пък са полезни)

Страниците са номерирани и в съдържанието фигурират.

Това е за сега. Моля, ако имате полезна информация да ми я пуснете на лс а аз ще я добавя. Имаме още малко време докато завършим тази тема.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 14:33 от Ели_дечкин

# 664
здравейте и от мен,аргановото  не ми допадна,най-вероятно  беше менте Sad
шипковото го ползвам от около 2 седмици ,още не съм видяла резултат (може би е рано) ,но попива много бързо и чуствам кожата ми еластична.По  принцип съм с много суха кожа. Мажа си цялото лице,дори и да сложа повече ,маслото попива и лицето ми не лъщи.Мажа си около очите също ,но когато намажа прекалено близко и започват да ме болят,затова по-отдалече:)Мисля да пробвам  шипковото и върху косата.В момента за косата съм изцяло на чаено дърво.Дори капвам директно върху косата и разресвам и така си стоя цял ден.После когато се измия косата не ми се заплита и я сресвам много лесно и бързо.
Сандаловото дърво го ползвам в момента за аромалампата,чакам отзиви за него в козметиката;)
това е от мен за сега,следя ви с интерес

# 665
Чудесно си подготвила,и много полезна информация за начинаещи и питащи  bouquet

# 666
Мисля, че е страхотна идея! Аз също съм си събирала инфото от темите, но щом си готова да подреждаш и да го предоставиш на всеобщ показ -   bouquet ! Ще погледна как се използва гугъл докс, ако друг не се наеме.  Peace
Чери22, благодаря за изчерпателната информация. От къде го взе в такава форма за пиене? Аз знам, че и шипката я има така, а точно сега се нуждая от много витамини!   bouquet
Писах ти на ЛС  Peace

# 667
  • France
От 20 дена търся шипково масло. В аптеката до нас, фармацевта спомена, че в склада има, но на капсули и не се знае дали съдържанието е течно... От къде се снабдявате?

# 668
  • София
Да споделя и аз за шипковото олио. От 2 седмици го ползвам и има видим ефект върху петна по лицето, страшно съм доволна. Моето е на марка Акамути.  Peace

# 669
здравейте и от мен,
какво бихте ми препоръчали този път кокосово или какаово? понеже никога не съм пробвала какаовото май ми се иска да си купя него.Иначе кокосовото ми е лубимо,но исках малко разнообраие
какво ще кажете? newsm78

# 670
  • в Кошера
здравейте и от мен,
какво бихте ми препоръчали този път кокосово или какаово? понеже никога не съм пробвала какаовото май ми се иска да си купя него.Иначе кокосовото ми е лубимо,но исках малко разнообраие
какво ще кажете? newsm78

За какво искаш да го ползваш? Ако е за коса - кокосово, за лице и тяло - какаово.  Peace

# 671
Моля посъветвайте ме, какво да мажа за подхранване на мигли- марка, вид масло? Освен това, бихте ли споделили как точно го нанасяте.   bouquet

# 672
  • на последния етаж
Да споделя и аз за шипковото олио. От 2 седмици го ползвам и има видим ефект върху петна по лицето, страшно съм доволна. Моето е на марка Акамути.  Peace
Иля, от къде е маслото?

# 673
  • София
Лита, от Зоя е маслото, всички от там си ги купувам и съм доволна от качеството.
Само кокосовото е от друго място, защото нямат тази марка.

# 674
аз исках за косата и за тялото,ще си взема кокосово и какаово Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт