Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Момичета ,знаете ли какво мисля да пробвам тази седмица? Thinking
Сутрин да си правя тренировката а вечерта да си избера 1-2 упражнения ,
които да редувам и да направя максимум повторения Peace
Или ще избера едно и ще правя максимум повторения /колкото мога  Blush/
Все още съм със много скромни възможности и този начин на трениране /вечер/
мисля ,че ще ми се отрази добре  Peace
Какво мислите? Hug
Примерно понеделник Бърпита ,вторник клекове ,сряда планкове и т.н.  Peace

Забравих да кажа  Laughing
Относно момичето.....едно голямо браво   bouquet
На толкова години ,знае какво иска ,знае как да го постигне ,има волята
и постоянството   bouquet   bouquet   bouquet
Един голям поклон от мен за нея   bouquet
Ние ,че сме възрастни и сме с пълното съзнание какво трябва и какво не трябва
да правим и въпреки всичко ,намираме хиляди оправдания  Naughty
А тя е малка ,но много добре знае какво да прави и го прави с постоянство   bouquet
Браво момиче....дано има повече хора ,които знаят какво искат ,как да ог постигнат
и най-важното -да бъдат постоянни  Peace

# 121
Зелена фея, това е една тренировка на Leslie Sansone - Walk Away the Pounds with Leslie Sansone . Лично не съм я правила, но мисля че момичетата я бяха коментирали. Според мен е подходяща за хора с повече килограми, защото е свързана с  ходене (мисля че няма подскоци). Ето прегледай я -  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3459731
Ако се сетя за нещо друго подходящо пак ще ти пиша  Hug
MALVINA
, надявам се вече да си добре. Слънцето е много опасно наистина.

# 122
Да, пускам я да се тегли, дано да е добре за мен  Simple Smile

# 123
  • Благоевград
Срамота, изтървах ви  Laughing 

Как сте днес в това ужасяващо топло време? Simple Smile
Аз се отчитам с 15 мин. гимнастика за сколиоза, че на това време хич не ми се прави Били  Embarassed Laughing

# 124

Но пък дъмбелите са убийствени. Charleen съм я виждала с такива и от тогава и аз съм им хвърлила око.Дали могат да се намерят в БГ такива?

Дъмбели Bowflex случайно намерих това и ми изглежда много евтино...или нещо аз се бъркам, че за тия пари са двете или само едната  newsm78
Отдолу пише,че са чифт

Вярно - пише чифт! И това е добре!.... Ама пише че се наствойват на до 25 кг... Тук вече НЕ пише единия ли на 25 кг или двата общо?!?!?  newsm78 Освен това пише Бруто тегло = 26 кг. Значи, проблемчето вече леко се вижда...  Crazy Въобще - за съжаление - както повечето стоки в БГ-интернет сайтове, информацията е неясна, недостатъчна и противоречива!  Rolling Eyes И други глупости са написани на рекламата за продукта, ама айде да не акцентирам на тях, че ще ме заболи главата (сериозно)  Shocked Incheto21 - Права си че е инвестиция за цял живот и затова, няма да е лошо да звъннеш 1-2 телефона на магазина предварително за да си сигурна какво, кога и как ще получиш за написаната сума  Hug Peace

# 125
Ооо аз направо ще отида до магазина, няма какво да им звъня - ако ще купувам нещо такова трябва да бъде видяно и пипнато Grinning

# 126
Присъединявам се и аз към вас.
Спазвам от 24 дни режимите на Байкова и резултата е добър, свалих 5 кг и по 5 см от ханша, талията и бедрата. От 63 кг сега съм 57- 58 на 168
Но понеже всичките ми телеса са като желе вчера започнах Синди, днес йога, че страшна мускулна треска имам от вчера. Като цяло след 2 години мързел, раждане и кърмене страшно съм се обездвижила и ми беше много трудно

Защо ги няма на Синди програмите на бг, преди съм ги теглила на български Crossing Arms
Моля ви, препоръчайте ми лека и кратка кардио тренировка, която мога да правя сутрин на гладно. На мен като цяло са ми много трудни кардио тренировките, опитах 15 минутната на Руми и щях да умра/ аз нямам щитовидна жлеза и сърцето ми излиза извън ритъм/. Та нещо лекичко ако знаете

Имате ли впечатления коя от всичките тренировки дава резултати срещу целулита, че това ми е най-големия проблем

# 127
  • 1st floor
НеПоКоРнА,  погледни - мисля че става въпрос за тази тренировка http://www.youtube.com/watch?v=pWcvTIpAoEk&feature=results_v … LAD5ED94A20BA6582
Благодаря!  Hug Прегледах я на бързо, ама тия бърпита много мързеливи... Mr. Green

Да ви се похваля, че днес ходих на Живей активно /заради децата  Mr. Green/. Та там ме премериха на някакъв "умен" кантар и ми извадиха Персонален уелнес паспорт  Sunglasses. Ето ми резултатите :

Кг - 43,6 /предполагам, че това е чистото тегло без мазнини, щото у нас кантара  сочи около 47 newsm78/
8,8% мазнини  newsm78 /това ми се вижда много, много малко/
62,3% вода /казаха, че е много, но не защото задържам, а като компенсация за ниския процент мазнини/
37,8 кг мусулна маса
 8 - индекс на тялото /което в превод значи слаб и мусуклест/
Основен метаболизъм ккал - 1176 ккал /предполагам нужните калории за живот на тялото в покой/
Метаболитна възраст - 12 години /е тук направо ми изръкопляскаха  Laughing/ Обикновено метаболизмът се забавял след 16-17-тата година...
Костна маса - 2 кг.
Вътрешни мазнини /около органите в тазовата кухина/ 1 кг.

Малко килограмите не съответстват на домашния ми кантар, пък и мазнините ми се виждат прекалено малко... newsm78 Някой, ако се е мерил да каже къде греша в предположенията ... Хората ми обясняваха, ама аз с едното око гледах малкия да не ми изчезне в навалицата, а и от много музика едва чувах... Иначе ми дадоха визитка за кабинета им, на Славейков се намира, ако някой има интерес на лични мога да дам адрес /да не се счита за реклама/...

Относно мускулестата девойка на 15 г. - не ми хареса , защото знам, че не е хубаво да се тренира силово, докато организма расте и се оформя. Със собствено тегло - да, с допълнителни тежести - не. Иначе се прецаквали ставите и още нещо си... На мен ми стана по-интересно при нераждали жени с такива плочки, какво се случва по време на бременност?  newsm78 Чисто любопитство - нито имам такъв корем, нито мисля да раждам още веднъж!!! Mr. Green

# 128
Момичета и момчета, искам да си купя пудовка до максимално 30-40 лева/8кг. Ако някой знае магазин в София или сайт, ще съм му много благодарна да го публикува. Аз не успях да намеря почти нищо подходящо с търсачка.

# 129
  • София
Софийска вода отново ми провалиха плановете за тренировки - от сутринта нямаме вода, уж щяха да я пуснат в 14:30, но още няма. А излизах и без тренировка се чувствам лепкава и искам да се изкъпя. Мрън.  Crossing Arms

Непокорна, ех, как не съм го видяла това! В Южния парк ли беше? Аз живея наблизо и ходих там на разходка с детето, видях някакви хора с тениски с надпис "Живей активно!", но се измъкнах набързо от данданията и изобщо не съм разбрала какво още правят, освен че раздават листовки. Иначе щях и аз да се премеря на умното нещо.

За бременността и плочките - бях чела като бременна, че ако имаш много развити коремни мускули може раждането да се проточи по-дълго. На друго място пък четох, че е точно обратното. Иди, че разбери кое е вярно.

# 130
Минавам да се отчета (последно за днес) с 15-минутната тренировка на Боб. Хареса ми, още усещам парене в коремчето   Mr. Green . А заради тези горещини (и в моята стая съм лишена от удоволствието - климатик) се изпотих толкова много, че за нищо и никакви 15 минутки се наложи пак да се къпя  Crossing Arms (с косата имам в предвид, иначе тялото по 5 пъти на ден го минавам, обичам водата  Grinning)
Ааа, да констатирам, че започнах от днес да броя калории. Винаги ме е спирало това, че е голяма досада, но пък какво толкова, ще опитам.. Има разни програми, с които е по-лесно, но не знам кои са добри. Ако имате идеи, чакам препоръки  Hug

# 131
8,8% мазнини  newsm78 /това ми се вижда много, много малко/
И на мен малко ми се виждат. Thinking
Цитирам Любомир Иванов от негов коментар под статията му - Изчисляване на процента подкожни мазнини в домашни условия:
"До 25% е нормално, но много повече ще се харесваш в диапазона 12-15. Специално при жените при подкожна мазнина под 7-8 % могат да настъпят здравословни проблеми."
"... фитнес състезателките са с около 8-9%..."
"...според една общоприета норма при жените нормалния процент е 18-22%..."
 Peace

Kath, аз броя във FITDAY. Регнах се и си въвеждам сама храните, които консумирам. Техните стойности най-често вземам от таблицата на Спайдърите.

# 132
  • София
Момичета и момчета, искам да си купя пудовка до максимално 30-40 лева/8кг. Ако някой знае магазин в София или сайт, ще съм му много благодарна да го публикува. Аз не успях да намеря почти нищо подходящо с търсачка.

Аз имам пдовка 8 килца, за 50 лева я взех от Спортдепо в един от моловете (не помня точно в кой).
Общо взето цените са такива, бях намерила в такъв сайт за 40 ама то с доставка и т.н. и пак става 50. Иначе моята е с винилово покритие, оранжева е, много сладка Simple Smile

# 133
allexa - Виж в магазин ТЕМПО - намира се близо то ТЕЦ-София.... Там гледах, между другото и съвсем случайно, преди 2-3 месеца едни дъмпели. Всички сигурно сте виждали такива - с пластмасово покритие и шестоъгълни глави, по-малки по-големи... Не ми трябваха на мен, ама понеже в други сайтове четох, че били не знам колко си скъпи в Спорт-депо и т.н. ми направи впечатление цената, че НЕ БЕШЕ толко висока! Сегааа... не помня колко беше (наистнина), пък и нали казах, че не ми трябваха на мен в момента... И сега най-важното - имаше и пудовки! Не ги загледах много-много дали бяха именно от "добрите, стари, големи, черни, чугунени" пудовки (класическата руска пудовка е 16,5 кг, ако се не лъжа), ама пудовки все пак - голяма желязна топка с дръжка  Laughing За тях хепрен не помня цена, ама съм убеден, че са в рамките на твоя ценови диапазон.

Ааа, да констатирам, че започнах от днес да броя калории........... Ако имате идеи, чакам препоръки  Hug

Kath - Хранителният режим е полезен и за тренирани, като теб! Ти това го знаеш по-добре и от мен! Иначе, за броенето на калории най-голямата идея, за която се сещам е тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665430.0

# 134
Готово, записах се в темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт