Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Kath -  newsm10 Ку имаш питанки - питай у другата тема! Ако не ти е отговорила вече Непокорната, ще ти отговоря аз, значи!  Twisted Evil Hug Peace

# 136
allexa (и другите интересуващи се) - в подкрепа на моя постинг от предната страница (#133), поглеждайки в рекламната брушура на ТЕМПО, валидна до 04.07.2012, гледамммм.... въпросните гирички на супер цени (моля модераторките да не считат това за реклама, защото каузата е хуманна  Simple Smile). Ето вижте:

Самата брошура ще я пратя на allexa на лично съобщение (за да не е съвсем рекламно), нооо.... всички други желаещи могат да си я намерят чрез чичко ГУГЪЛ за около 0.15 сек.  Sunglasses

Сигурно не са най-перфектните гирички, ама като се сетя, че някои тук (и другаде) пишеха, че вдигат бутилки от минерална вода, пълни с пръст или пясък, направо ми се плаче, че не са се сдобили с по-истински гирички... Sad

И последно - магазина и днес все още е отворен, ейй...

# 137
Леле, как съм пропуснала темата, а вече сте на 10та страница дори Blush . От днес - 20 минути кардио, но още си ме боли крака от онзи ден.

Miami_beach - от тези гирички има ли такива по 1 кг. ?

# 138
СлънцеЛуна - така като гледам картинката, освновната цена от 1.99 е именно за такива гирички от 1 кг, а другите отстрани са дадени да се види какво още има в магазина (ако не се е свършило  Rolling Eyes)!  Peace

Предполагам, че всичките гирички са от 1 и същи дизайн, а нещо, снимано - никога не можеш да кажеш КОЛКО е голямо, ако не си снимал и сантиметър (метър) до него! Занимавам се с фотография и знам, че нещо малко снимано от 1 метър може да излгежда ПО-ГОЛЯМО от далеч по-голям обект, сниман от 100 метра... Така, че снимката НЕ дава представа за размера и НЕ си говорим за него... Четем написаното!   Twisted Evil

# 139
  • 1st floor
Предполагам, че това са от "пластмасовите" гири. Но пак са на добра цена - в Спорт Депото са с лев-два от горе. Който иска винил - сумите са доста нагоре, приблизително три пъти...Аз карах с шишета известно време, защото не можех да реша колко кг искам...На края се спрях на три и си взех винил, тия нещо не ме грабнаха...Но със сигурност ще вършат по-добра работа от шишетата с пясък, защото са по-удобни за хващане. Някой казваше, че били по-чупливи и аз затова си взех винил, че имам двама вредни у нас... Mr. Green
СлънцеЛуна , за какво ще ползваш еднокилограмовите? Не са ли много малки? newsm78
8,8% мазнини  newsm78 /това ми се вижда много, много малко/
И на мен малко ми се виждат. Thinking
Цитирам Любомир Иванов от негов коментар под статията му - Изчисляване на процента подкожни мазнини в домашни условия:
"До 25% е нормално, но много повече ще се харесваш в диапазона 12-15. Специално при жените при подкожна мазнина под 7-8 % могат да настъпят здравословни проблеми."

Най-вероятно девойката е преписала в "паспорта" грешно цифрата...И на мен не ми е достоверна. Може да е било 18, или всичко останало... Laughing
Някой питаше в коя част на парка. Как да обясня  Thinking - да кажем в продължението на Витошка, на пейките в дясно...Имаше табела пред тях за безплатно мерене. Не знам само да не са били само за днес там, но ако минаваш, може да погледнеш дали ги има...

# 140
Непокорна - смяташ, че могат да се счупят ли?  Shocked newsm78 Аз тука от години ползвам едни 3-кг гирички от чучун, боядисани в черно.... Те със сигурност са НЕ-чупливи  Mr. Green Да припомня, че тука приказката случайно зави към гиричките, а тръгна от пудовки със същите качества - метални, черни и тежки! И също така доста НЕ-чупливи  Sunglasses

# 141
  • 1st floor
Непокорна - смяташ, че могат да се счупят ли?  Shocked newsm78
Виждала съм пукнати винилови - бели им се това от горе, цветното и става едно остро такова, не върви да го хващаш там...А за пластмасовите ми казаха, че не е добре да се изпускат и са по-неиздържливи... Simple Smile Сигурно пак ще се пукне покритието от горе. Но пък ако си ги пази човек, няма да има проблем мисля... Иначе и двата варианта си ги представям метални от вътре, иначе как ПВЦ-то да тежи? newsm78 Ако някой знае по-подробно да каже... В Интерспорт-а питах каква е разликата - момчето каза, че няма никаква идея...  ooooh!

# 142
  • София
Някой питаше в коя част на парка. Как да обясня  Thinking - да кажем в продължението на Витошка, на пейките в дясно...Имаше табела пред тях за безплатно мерене. Не знам само да не са били само за днес там, но ако минаваш, може да погледнеш дали ги има...

Аз бях Simple Smile Значи не съм минала покрай тях, а покрай други в горната част на парка. Всеки ден съм в този парк (е, без утре, защото щерката е на плуване) и ако не е било само за днес, ще се възползвам.

# 143
Непокорна - смяташ, че могат да се счупят ли?  Shocked newsm78
Виждала съм пукнати винилови - бели им се това от горе, цветното и става едно остро такова, не върви да го хващаш там...А за пластмасовите ми казаха, че не е добре да се изпускат и са по-неиздържливи... Simple Smile Сигурно пак ще се пукне покритието от горе. Но пък ако си ги пази човек, няма да има проблем мисля... Иначе и двата варианта си ги представям метални от вътре, иначе как ПВЦ-то да тежи? newsm78 Ако някой знае по-подробно да каже... В Интерспорт-а питах каква е разликата - момчето каза, че няма никаква идея...  ooooh!

И мойте, металните, са обелени... боята, де...  Sunglasses Иначе нищо им няма! Не знам колко струват, че са доста стари... Май са от преди Втората Световна война,,,, Тогава дедо ми е тренирал с тях като млад атлет!  Flutter Това е то - железото си е железо - пукане нема!  Peace baloni

# 144
allexa (и другите интересуващи се) - в подкрепа на моя постинг от предната страница (#133), поглеждайки в рекламната брушура на ТЕМПО, валидна до 04.07.2012
Самата брошура ще я пратя на allexa на лично съобщение (за да не е съвсем рекламно), нооо.... всички други желаещи могат да си я намерят чрез чичко ГУГЪЛ за около 0.15 сек.  Sunglasses

Miami_beach, vanesa,  благодаря!  bouquet

# 145
  • София близо до Витоша
Дами да ви попитам : мога ли да отслабна докато кърмя , мисля да включа в храната си много плодове , салати , течности, без газирано, сладко , но ще има ли ефект при положение че още се кърмим ?

# 146
  • София
Цветелина, със сигурност. Аз също още кърмя, не се ограничавам по никакъв начин и свалих всичките  килограми от бременността, даже и повече. Кърменето само помага - производството на 1 л кърма изгаря между 500 и 800 ккал на денонощие (зависи от конкретния организъм). Аз лично те съветвам да не спазваш строга диета и да не се ограничаваш, храни се разумно и здравословно, спортувай и ще постигнеш резултати. А кърменето няма да пострада, нито ще ти попречи.

# 147
Яяяяя, да се похваля Grinning Max Cardio Conditioning от Инсанити към 20h тази вечер   bouquet Доволно  Heart Eyes

Kaто сте заговорили за гирички - купувайте каквито и да било. Не смятам, че има огромно значение, това си е добра инвестиция. Peace

Тренировката на Джилиян ще я видя тия дни, благодаря. Hug

# 148
Отчет за сутринта:
- 11 минути кардио на гладно - с интервали 30/10
Принципно трябваше да е аеробика на Руми, но са ми непосилни 50/10 и си направих моя си вариация като правех почти същите упражнения като нея. Това ми е от програмата "Усещане за жена", довечера трябва да правя корем, който съм правила точно 1 път.  Mr. Green Embarassed

# 149
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

След три дни почивка(заради МЦ), днес се отчитам с http://www.youtube.com/watch?v=8pC_yg8gm94&feature=fvwrel  http://www.youtube.com/watch?v=Ssl5cMI7ACQ + упражнения за рамо

На мен ми стана по-интересно при нераждали жени с такива плочки, какво се случва по време на бременност?  newsm78 Чисто любопитство - нито имам такъв корем, нито мисля да раждам още веднъж!!! Mr. Green

И с двете бременности имах много малък корем. Лекарката, която ме следеше през бремеността ми каза, че една от причините за това, е че съм имала стегнат корем преди това.  След ражданията не съм имала онзи огромен корем(като все едно не съм родила). Много бързо се възстанових. Така, че според мен е добре жените да тренират корема още преди да родят, а не след това да се чудят една година що си ходят като бременни в петия месец.

Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 07:02 от Кори

Общи условия

Активация на акаунт