Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета ей ме на обратно на бойното поле  Mr. Green. Много съм щастлива. От днес тренирам по схемата- сутрин на гладно кардио, вечер силова. Досега тренирах на наведнъж двете- кардио и веднага след него силова. Пак имам много добър ефект, но след статиите на Любо, ще тренирам по гореописания начин. Моле, споделете добра силова тренировка с акцент на долната час, ако може от блендъра, 4е аз съм правила само ХИЙТ тренировките им.
Отчитам се със 17 минутната, ХИЙТ, на блендъра- любима ми е. Сега ще пия кафе с мляко, по- късно на работа- закуска.

Аз тренирах в залата до 6ти месец и на двете си бременности, след това не съм спирала с разходките на бърз ход от по 8, 10 километра до раждането. С първата бременност ми беше толков амалък корема в 9ти месец, че облечена не ми личеше  ooooh!. Родих и двете си деца ужасно трудно, по три дни буквално ги раждах, с второто бях пред припадък и получих шок от изтощение  Sick. Обяснението на лекарите беше точно такова- от тренировките е. Здравата мускулатура не ми давала да получа бързо и лесно разкритие  Crazy Незнам дали е вярно, ама за трето не искам и да си помисля, въпреки, че искаме трето детенце. Ама да го роди мъжът ми  Rolling Eyes

# 151
Добро утро Hug

Отчитам се днес с един час Каланетика, рано сутрин.
Момичета , помогнете малко , как точно да поделя двата клипа с каланетика в dox Embarassed

# 152
Добро утро и от мен!
За тази сутрин : 1 час Синди

# 153
  • 1st floor
Ама да го роди мъжът ми  Rolling Eyes
hahaha
Чувала съм от една баба от блока същото. Тя е на седемдесет и кусур години, но с уникално плосък и стегнат корем.  Shocked Тая жена веднъж се заговорихме, че никога не съм я виждала седнала по пейки, все права стои или ходи /и то много бързо/ напред-назад. Носи си внучките на ръце или на конче и то на огромни разстояния...Всяка седмица, когато позволява времето, катери Витоша. Та тя си вдигна блузата да ми покаже колко е стегната въпреки годините и направо щях да падна. То и под дрехите си личи, че е слаба, но не очаквах и релеф да видя... #Crazy Та тогава ми разказа, че по природа си е такава /отделно , че не се спира на едно място/ и на младини много трудно е родила и двете си деца. Докторите казали, че е заради стегнатите коремни мускули... Дай Боже всекиму такова тяло на тия години...Грам отпусната кожа и мазнини нямаше... Naughty

Пия кафето и ставам за едно сутрешно кардио на гладно с Били Бланкс.
Хубав ден от мен!!!  Hug

# 154
Момичета ,знаете ли какво мисля да пробвам тази седмица? Thinking
Сутрин да си правя тренировката а вечерта да си избера 1-2 упражнения ,
които да редувам и да направя максимум повторения Peace
Или ще избера едно и ще правя максимум повторения /колкото мога  Blush/
Все още съм със много скромни възможности и този начин на трениране /вечер/
мисля ,че ще ми се отрази добре  Peace
Какво мислите? Hug
Примерно понеделник Бърпита ,вторник клекове ,сряда планкове и т.н.  Peace

Забравих да кажа  Laughing
Относно момичето.....едно голямо браво   bouquet
На толкова години ,знае какво иска ,знае как да го постигне ,има волята
и постоянството   bouquet   bouquet   bouquet
Един голям поклон от мен за нея   bouquet
Ние ,че сме възрастни и сме с пълното съзнание какво трябва и какво не трябва
да правим и въпреки всичко ,намираме хиляди оправдания  Naughty
А тя е малка ,но много добре знае какво да прави и го прави с постоянство   bouquet
Браво момиче....дано има повече хора ,които знаят какво искат ,как да ог постигнат
и най-важното -да бъдат постоянни  Peace

Никой не каза ,какво му е мнението  Crossing Arms  Heart Eyes
На всичкото отгоре лаптопа отива на ремонт  ooooh!
А на телефона не знам как да свалям клипчета така ,че
да ми ги кара  Crazy
Мъка отвсякъде  Confused
Така ,че сутрин ще карам на Зузка Лайт а вечер
на волна програма  Joy
Та каквото стане   bouquet
Лека и успешна седмица на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 155
  • Miami
Аз не съм имала чак такива плочки като на момичето, но тренирах редовно и двете ми раждания са супер бързи и лесни(особено второто, щях да родя в къщи  Crazy ), имам чудесни спомени от това велико преживяване  Heart Eyes

# 156
Мавина, на мен не ми допада. Не виждам смисъла от това упражнение вечер. Ако го правиш на мах ще е с елемент на кардио/не съм почитател на вечерно кардио/. Ако е с по-забавен пулс ще стане 2 силова/предполагам, че сутришната ти тренировка е силова/. И в двата случая за мен е излишно.

# 157
Мацкии здравейтеее  Hug
Вчера си го направих почивен ден, защото нещо се опитват да ме болят бъбреци и реших, че ще почивам и ще се лекувам и естествено се излекувах Simple Smile Днес - HIIT 30 + йогата на Боб - няма такова яко чувство след тези две неща просто....даже не мога да го опиша...невероятноо е Simple Smile
Усмихнат ден!

# 158
Мавина, на мен не ми допада. Не виждам смисъла от това упражнение вечер. Ако го правиш на мах ще е с елемент на кардио/не съм почитател на вечерно кардио/. Ако е с по-забавен пулс ще стане 2 силова/предполагам, че сутришната ти тренировка е силова/. И в двата случая за мен е излишно.
Да ,сутришната ми тренировка е силова  Peace
Значи по-добре нищо ,така ли? Thinking

# 159
  • да има едно лесно - на мотора
Привет !
Тяна да драсне , че е пристигнала  Peace
Отчер : събота - 20 мин Пилатес
неделя - упражнения за крака в морето  Mr. Green
днес  сутрешна интервална аеробика с Руми -20 мин ( правя 4 х 5 мин. или комбинирам високо интервалната от " Умирай трудно" с 5 мин от аеробиката " Секси топ " )
Довечера може да направя минималистична за горна част " Усещане за жена "

# 160
Привет на всички!

Ох, Бобченке, съвсем се наплаших от раждането..мен всички лекари ме наплашват, че съм била с малкък таз, че и с малка матка и трудно съм щяла да го износя и родя, пък сега и мускулите пречели (пък аз бая си имам) и направо не знам!  Laughing То, че ми е рано, рано ми е, но все пак е хубаво да си имам представа за тези неща, а моята представа за момента е много разочароваща  Cry

Днес ще си дам почивка, защото се чувствам много отпаднала... страдам от сериозно безсъние от година и половина вече, допреди 5-6 месеца се бях оправила, но сега пак съм така. То, впрочем, е наследствено явно, защото и майка ми, и баба ми, леля ми и тя, всичките са с пробелми със съня. Днес си взех витамини от аптеката и "Мелатрол", който го дават за безсъние. Не предизвиквал зависимост и нямал странични ефекти, препоръчват го и за хора като мен...да видим  newsm78

Hug

# 161
Малко по-късно ще правя на
Боб Харпър -Rev cardio conditioning  Peace
Мисля да правя така:
Сутрин силова а следобед нещо на Джилиан или Боб ,но
няма да е всеки път кардио  Peace
На Боб тренировките са много увлекателни и съм си ги
разпределила с Джилиан  Laughing
Една вечер с Боб и една с Джилиан  Peace
Не съм тренирала до сега по два пъти на ден  Blush
И не знам дали ще мога да издържа  Blush
Но ще пробвам  Peace
Ако ми дадат зор ,ще тренирам през ден  Peace

# 162
Привет  Hug
Е, успях да си направя най-после тренировката за деня. Малката заспа чак в 16, а ни е вдигнала на крак от 7, чудничко  Mr. Green
За днес силова - Michelle Dozois PeakFit Challenge D.03 Pure Strength 2 - 50мин. със разтягането с 2 гири по 5кг. и resistance bands. Направих и една бърза 8мин. за корем.
После ще ви чета, че ми дойдоха гости.

# 163
Доотчитам се с тренировката на Руми от "Усещане за жена" за корем. 10 минути ми се видяха като 3 часа, това ми е ааадски непосилно и съответно не го направих като хората (случваше ми се да почивам по няколко пъти на серия  Laughing)... но ще се свикне. Много ми е неудобно като нямам постелка, особено за коремните преси, а и за страничните - заболяха ме ръцете. Може би това допринесе до пълното ми изтощение за толкова кратко време.
Отново спазих "правилото" да не ям няколко часа преди това и да ям веднага след тренировката. Ще се науча бе!  Mr. Green

# 164
Тренировката на Боб за корем самостоятелна ли е, или имате предвит тази от Inside out method- sculpted body? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт