Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Здр.  bouquet

имам ? относно ето това http://www.dealextreme.com/p/abgymnic-electronic-waist-exerciser-belt-4360

благодаря  Hug

# 526
За днес се отчитам с две тренировки: обедна 30 мин кардио + ластици и вечерна 30 мин Джо Дилън.

Реших, че ако тренирам, вместо да си седя на д-то в обедната почивка, ще е по-добре. Хем разпределям горенето на мазнини в по-дълъг период от време.

И въпреки опита ми с тренировките и тяхното въздействие, днес направо бях изумена от тонуса, който ми даде обедната сесия.

КЕФФФ!

# 527
  • В Балкана

А сега питанка - случва ли ви се да ви пукат ставите? Но не онова еднократно шумно изпукване при някое по-рязко движение, а постоянно тракане, което по-скоро се усеща, отколкото се чува? При мен така прави левият лакет, в който също имам болежки от скоро ooooh!. Трака например при лицеви опори, или при упражнението за трицепс, при което се спуска дъмбела зад гърба и после се изправя ръката над главата (дано ме разбрахте Whistling ). Като искам да уточня, че по време на тракането не ме боли въобще. Просто е странно и дразнещо, не мога да го нарека даже и неприятно, щото не изпитвам физически дискомфорт.
Щях да ти пиша... и забравих, чак сега се сетих.   bouquet
ИмаХ същото тракане в лявото си коляно - постоянно, в дясното - много често, години наред. На лявото имам две травми, слабо оросяване, сега пък, понякога, май събира вода..  Rolling Eyes ... Клякам и то трака. Не боли, но го чувам и усещам. После клякам два пъти не трака, на третия го чувам... Понеже аз вярвам в принципа - "Клин клин избива" и за мен той важи в пълна сила, започнах да клякам - често и постоянно.  Като за начало по10-12 пъти. После увеличих. Гляках с гири, отпред пред гърдите, с гира пусната към земята, кляках без тежест. В един момент, не знам кога точно установих, че коляното ми НЕ трака. Сега на тренировка правя над 100 клека и звук не издава... В последствие, в едно видио чух Руми да казва, че тези с болки в коленете / при мен тракането/, не трябва да подскачат /аз избягвам подскоците/, а да клякат. С клековете коленете стават по-здрави.
Не знам при лактите как е. Но, ако моят лакет започне да трака, ще го тренирам, докато спре.  Laughing
Близки познати са доволни от това. И аз пих две пакетчета, да не се мина. На вкус беше вкусно. За ефект от две пакетчета, въобще не мога да говоря.

Скрит текст:

# 528

Уф, мислех си, че тези митове с коланите, хапчетата и "магиите" за отслабване са разбулени вече, нооо..  Rolling Eyes Ами, ти не си задала въпрос, само си пуснала линк, но предполагам искаш мнение (което впрочем си е спам в тази тема)...ето го моето: това са глупости. Просто не действат  Peace Тренирай, храни се правилно и ще имаш резултат, но не си давай парите за такива неща  Hug

# 529
  • Miami
Мхм, то ако ставаше с вибриращи коланчета всеки щеше да си купи за 12 долара и да е слаб и с плочки  Wink

# 530
just.do.it, за кратко интензивно кардио се  сещам на Руми - 5 минутна сутрешна тренировка се казва видеото. В ютуб може да го намериш. Аз даже го повтарям по 2-3 пъти и накрая съм цялата като излязла от банята  Laughing Даже едно време като започнах да тренирам сутрин винаги го правех поне по 3 пъти и много добре ми се отразяваше.   bouquet

# 531
Здравейте!
Съвсем от скоро, от десетина дни се занимавам с упражнения в къщи. Реших да ви следя, с намерението постепенно да увелича тренировките.
Към момента все още не може. Аз съм след операция на прешлени, преди 4 месеца. Все още се възстановявам. До скоро не биваше да полагам никакви физически усилия.
Тренировките ми са нищожни и смешни в сравнение с вашите: около 40 мин. разходка на бърз ход с кучето и 12 минутна програма за абсолютно начинаещи.
Първия път ми се взе здравето  Crazy Вече я правя почти без усилие.
Най ми е трудно загряването, по вашему кардио /доколкото мога да преценя/. Адски се задъхвам и краката започват да ме болят. Нормално ли е това?
Браво на теб   bouquet и на твоята смелост   bouquet
Според мен е нормално да се задъхваш и да те болят краката....защото
не си се движила преди това.
Но с постоянното трениране ще се учудиш колко си силна и колко неща
можеш да правиш ,които не си можела преди  Peace

Относно колана ,по-добре си дай парите за фитнес залата
или си купи с тях фитнес принадлежности за трениране у дома  Peace
Направи една тренировка за начинаещи ,всеки ден само
една седмица и ще се заразиш да тренираш  Peace
А когато се погледнеш след това в огледалото и видиш
какво си постигнала с тренировките и правилния начин на хранене,
няма да искаш да спреш да тренираш   bouquet

# 532
Just.do.it, Руми има доста такива. Ето ти няколко интензивни кардио тренировки: http://www.youtube.com/watch?v=hcCt1IqbFsI&feature=g-user-lik; http://www.youtube.com/watch?v=-pMJ5mqXG_8&feature=g-user-lik ; http://www.youtube.com/watch?v=t46IYToaejM&list=PLC5D5FA09AD … eature=plpp_video

и една по-ниско интензивна кардио тренировка:
http://www.youtube.com/watch?v=EmU7X_e3624&feature=g-user-u

Ето ти и 5-минутната, за която Мерито говори http://www.youtube.com/watch?v=sO7_yMxqKKs&feature=g-user-u
само дето тя в никакъв случай не е кардио  Peace

# 533
  • Лутаща се
Здравейте!
Съвсем от скоро, от десетина дни се занимавам с упражнения в къщи. Реших да ви следя, с намерението постепенно да увелича тренировките.
Към момента все още не може. Аз съм след операция на прешлени, преди 4 месеца. Все още се възстановявам. До скоро не биваше да полагам никакви физически усилия.
Тренировките ми са нищожни и смешни в сравнение с вашите: около 40 мин. разходка на бърз ход с кучето и 12 минутна програма за абсолютно начинаещи.
Първия път ми се взе здравето  Crazy Вече я правя почти без усилие.
Най ми е трудно загряването, по вашему кардио /доколкото мога да преценя/. Адски се задъхвам и краката започват да ме болят. Нормално ли е това?
Браво на теб   bouquet и на твоята смелост   bouquet
Според мен е нормално да се задъхваш и да те болят краката....защото
не си се движила преди това.
Но с постоянното трениране ще се учудиш колко си силна и колко неща
можеш да правиш ,които не си можела преди  Peace

Относно колана ,по-добре си дай парите за фитнес залата
или си купи с тях фитнес принадлежности за трениране у дома  Peace
Направи една тренировка за начинаещи ,всеки ден само
една седмица и ще се заразиш да тренираш  Peace
А когато се погледнеш след това в огледалото и видиш
какво си постигнала с тренировките и правилния начин на хранене,
няма да искаш да спреш да тренираш   bouquet

Какъв колан  newsm78

# 534
Мери, Кат, благодаря... май ако се наспивам повече ще го преборя този сутрешен мързел, но уви, все се намира какво да ме събуди.  Rolling Eyes
skarlet71, радвам се да те видя и тук  Hug
Исках да питам нещо, за което четох на няколко места, но на много противоречива информация попадам.  Shocked Въпросът ми е: горе-долу какъв процент мазнини е... нормално? Тъпо го зададох, но се надявам се да ме разберете. И знам, че хора много и различни, но някакви ориентировъчни критерии  Rolling Eyes
Понеже аз според мен съм много килограми, а не изглеждам на толкова и се чудех с какво да си го обясня... дали просто се заблуждавам или скелета ми е мега тежък, не знам.  Laughing С моите проценти според някои попадам в категория Lean  Shocked, според други - съм на ръба на "нормалното"...  Rolling Eyes

# 535
  • Варна
Жени: (здравословен % мазнини)
18-39г : 21-33%
40-59г : 23-34%
60-99г : 24-36%

www.tanita.com/data/File/Charts/bodyComp_chart_eng.PDF

това са към моя кантар таблиците

# 536
Скарлет ,извинявай ,че не посочих името на Луси
За нея беше отговора за колана  Laughing

Днес 2 часа ходене пеша и обикаляне на Сливен.
Днес няма да правя тренировка ,утре ще направя предизвикателството на Зузка  Peace

# 537
Tracy Anderson - 1 час Simple Smile Обичам тези тренировки, обичам начина, по- който се чувствам след тях Simple Smile Има ли други фенки?
Ще дадеш ли линк  Hug

# 538
Привет,момичета  Hug
Снощи се чудех коя тренировка да си направя,мислех нещо по-спокойно и понеже съм на тема Bob Harper ,направих beginner's weight loss transformation , но не знам заради жегата ли,заради Боб ли ,хич не ми се видя beginners - много вода изтече  Joy

# 539
Привет,момичета  Hug
Снощи се чудех коя тренировка да си направя,мислех нещо по-спокойно и понеже съм на тема Bob Harper ,направих beginner's weight loss transformation , но не знам заради жегата ли,заради Боб ли ,хич не ми се видя beginners - много вода изтече  Joy
Beniner ,beginer ама хич не са бегинърски  Joy
И на Big loser съм правила ,няма една слаба тренировка...само
заглавията изглеждат лесни  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт