Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Мавина да ти е жив и здрав и много да те радва Simple Smile
Преди малко свърших с Fire 30 - бях забравила колко е яко и каква пот се изля - невероятно. Сега ще ходя на басейн, че иначе ще изтрещея и като се върна ще си направя 10 мин дупе на Боб Simple Smile и естествено на басейна ще има много дължинки Simple Smile
Усмихнат ден!

# 631
За бутилките с пясък аз много не разбирам, но ми се струва, че би трябвало най-много да се събере ако първо ги напълня с пясък и после им сложа вода колкото поемат. Но наистина се замислям да отида другата седмица на плажа с везната ми, че е мъничка и ще експериментирам Mr. Green

# 632
Отчитам се с Боб Харпър - Beginner's weight loss transformation  Heart Eyes
в 7 сутринта - мнодо добре ми дойде Simple Smile   bouquet

# 633
Мавина, благодаря за почерпката и се присъединявам към пожеланията на момичетата! Да ти е жив и здрав и много да ви радва  Hug
Ето една интересна статия за водата. Хареса ми и пускам линк: http://www.capital.bg/light/neshta/2012/07/04/1859214_vsichko_te … /?sp=1#storystart
Днес още не съм решила какво да бъде, но мисля да комбинирам силови и много кратко кардио накрая. После ще отчета какви съм ги сътворила. Успешен ден на всички  Hug

# 634
  • София
Аз се отчитам с Be fit in 90 Simple Smile
Хареса ми, мисля да продължа с него. Само кардиото не го довърших, че ми се появи една болка в глезена и реших да не скачам повече, да не стане по-лошо.

# 635
  • В Балкана
Честит рожденник на Мавина!  bouquet

И понеже много от нас тренират с Руми - http://b2blessons.net/2012/07/11/1726/

# 636
Благодаря ви момичета   bouquet
Руми не е слагала тренировки от 3 седмици не се е появявала.
Надявам се скоро да излезе с нова тренировка  Peace

# 637
Да ви се похваля, преди малко бях на профилактичен преглед. Смъкнала съм индекса на телесната си маса! Явно кардиото + съпротивителните ластици си казват думата, въпреки краткото време, откакто ги добавих.

Честит рожденик, Мавина!

# 638
Браво Фея  Hug От колко време комбинираш?
А аз бях се отказала да тренирам днес, защото се чувствах изморена (имах доста кардио дни напоследък), но не издържах и реших да си направя силово - разтоварващ ден Mr. Green т.е. леки силови + йога. Много добре ми се отрази, аааах!
Правих един микс от BeFit in 90 - разгрявка +Ripped Abs & Arms Workout 10мин. + Six Pack Abs & Arms Workout 10мин. + 20мин. йога Power Yoga Workout и Yoga Dynamics Workout
Хайде, отивам да се глася. Мислим да метнем един федербал в парка, за да разнообразим бягането  Wink

Хубави почивни дни ви желая  Hug

# 639
Мавинке, честито на рожденика, да е жив и здрав и да слуша!

Отчет: 1 час силова, кръгова тренировка в залата + 30 мин кростренажорче, като 10 мин от тях бяха интервални  bowuu

# 640
Браво Фея  Hug От колко време комбинираш?
Няма и месец, Биляна. Нищо друго не съм променяла. А и нямам много за смъкване - някакви си досадни 5 кила, за да съм с размера си от преди първото раждане (но с в пъти по-здрава мускулатура). Направо съм изумена!

# 641
Браво ,Фея!Те тия досадни 5кг са най-трудните, въпреки че са малко.Точно с толкова се боря и аз от почти година. Rolling Eyes
Да си направя и аз отчета за деня.Сутринта без да съм закусила,пих само едно кафе:Turbo Fat Burner Billy Blanks.
И тъй като нещо ми е криво днес , реших да си повдигна настроението и тонуса с по-различна тренировка .Направих Hip Hop Abs Sculpt + Hip Hop Last Minute Abs /Shaun T/.Неочаквано за мен доста пот пролях и мисля,че утре ще имам мускулна треска на корема.
Хубава вечер и почивни дни ви пожелавам!

# 642
Мавина, да ти е жив и здрав младежа. Само щастие и гордост да ви носи!   bouquet Hug

Аз се отчитам с Billy Blanks - Billy's Bootcamp Cardio Sculpt. Гиричките ми бяха от по 1кг (шишенца), ама направо умрях. Цяла тренировка не ги пусна, егати човека  Laughing  Ама и аз не му се дадох Laughing

MALVINA, и аз неочаквано от една тренировка от тия хипхоп абс имах мускулна треска, ама вече не помня от коя точно. А това дето е само 5 минути така те поти, че не е истина...

За бутилките с пясък аз много не разбирам, но ми се струва, че би трябвало най-много да се събере ако първо ги напълня с пясък и после им сложа вода колкото поемат. Но наистина се замислям да отида другата седмица на плажа с везната ми, че е мъничка и ще експериментирам Mr. Green
Така ще се събере най-малко, защото водата няма да стигне  до долу. Попива само отгоре. Затова сложи малко пясък (около 2-3см), допълни с вода, пак сложи пясък, допълни с вода и т.н. Така ще се събере най-много. И от време на време потупвай шишето, че да се настани хубаво Laughing Теориите ги остави настрана. От опит ти го казвам.  Peace

# 643
218 час каланетика днес.  balloon

# 644
30 мин. кардио + ластици по обяд и 30 мин. интервална на велоергометър вечерта.

Няма нищо по-мотивиращо от това да видиш резултата от усилията си!

Общи условия

Активация на акаунт