Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 594
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Приключих си тренировката.
Ето какво направих:
силова 1 + силова 2 + кардио + йога

# 616
Кат-това първото ми прилича повече на кардио. Въпреки , че е с тежести,много бързо се изпълняват упражненията май. Поне от тренировките на Шалийн съм останала с такова впечатление.
Утре и аз ще пробвам комбинацията на Биляна. Че с фитнесблендера много ми се натовариха колената. Днес пробвах вчерашната тренировка на Кат. Тази с бърпитата и клековете.

# 617
О, аз съм доста доволна от тренировките на be fit in 90, които направих днес. Във всички клипчета (освен йогата) имаше и кардио и силова част, просто в единия случай се акцентираше върху силовата, а в другия - върху кардиото. И впрочем, кардиото наистина си го бива, благодаря на Билянка  Hug

# 618

Гледам, че сте обсъдили минералните води. Аз вече съм се сдобила с такива собственоръчно направени гирички  Laughing
0,500 л шишенце, пълно с пясък и вода, го издокарах до 1кг.
1,5 л - пясък + вода = 3кг
2,5 л - пясък + малко вода = 4кг

Първо напълних малките шишенца; след това 2,5л и чак след като ги напълних с пясък се сетих, че мога да сложа вода и ще станат по-тежки... ама късно.

Момичета, не съм съгласна с това, че ще проработи.

До колкото знам, след намокрянето обемът на мокрия пясък става по-голям, а плътността по-малка от този на сухия пясък. Следователно заема повече място. Така шишето е пълно с част пясък и част вода. Но водата е по-лека от пясъка.
Т.е. бутилка пълна с мокър пясък + вода ще е по-лека от бутилка пълна само с пясък.

Ето спор по този въпрос: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/101921-%D0%92%D1%8A%D … D1%81%D1%8A%D0%BA - 27-ми пост
Е.. аз ти го казвам от опит.  Shocked Ако вземем шишето от литър и половина, че е 3кг (пясък + вода), то става, че половин литър излиза по 1кг; следователно шишето от 2,5л можеше да е 5кг. Но аз го напълних само с пясък и чак после се сетих, че мога да сложа вода и го допълних с вода /колкото пое отгоре/ и го натаманих за 4кг едва-едва. А и сега като използвах вече шишетата, мокрия пясък се смъква още надолу и отгоре остава празно място за още пясък. Така че тия физики и математики си ги оставете там... кое на кое обема, с кое колко място заемало. Напълни една чаша с пясък; друга чаша с вода до половината и пясък, и виж кое колко тежи.

# 619
Привет..идвам да се ДООТЧЕТА, представяте ли си  Laughing
Пуснах си в профила в caloriecount едно предизвикателство. Там има дневен отчет на това колко калории си приел и една графа с поставени цели (например да изпиеш 3 литра вода, да спортуваш, да не ядеш еди си какво..) и в края на деня правиш нещо като пълен отчет на калориите и постигнатите цели, пишеш коментар за изминалия ден и отчета ти излиза на една начална страница, наред с отчетите на хиляди други хора. Те могат да коментират и харесват дневния ти отчет. Тааа, там хората често си пускат предизвикателства, например "1 like = 1 push up". Аз си пуснах предизвикателство "1 like = 5 high knees" и сега гледам, че съм събрала 160 лайкове  Shocked Laughing до тук съм направила 300 high knees, продължавам..не е чак толкова трудно, весело ми е, хахахах  Laughing 160х5=800 OH MY GOD  Mr. Green

# 620
Kath, следващия път добре си помисли какво предизвикателство ще си измислиш Grinning Grinning Направо са се изгаврили с теб с тия лайкове  Joy Peace

# 621
Е, то ми беше ясно, че под 100 лайка няма да падна.. Има хора, които минават 500 лайкове  Laughing ама аз направих 800 high knees за няма и 5 минути, не е кой знае какъв зор...за 5 минути се изпотяваш като кон, но после ти е едно леко на душата.... ххахахахха  Laughing

# 622
Току-що приключих с 1 час Джо Дилън. Хич не усетих как мина времето - гледах "Джон Картър".

# 623
Добро утро ,трениращи момичета   bouquet
Днес малкия ми син прави 5 годинки и е роден точно на петък 13 в 13.00 часа  Laughing
Пълен фаталист  Crazy

Плодова торта   bouquet
Хем вкусно ,хем полезно  Peace
Днес няма да тренирам ,ще тренирам бягане от кухнята до хола с тежести  /чинии/ hahaha

# 624
Добро утро, момичета! Simple Smile
Мавина,да ти честит рожденика!Нека е много здрав,много да ви радва и само да се гордеете с него!  bouquet А относно съвпадението на датата и часа,както и числото 13 - това ще му носи само и много късмет! Hug
Аз сега пия кафето и след малко ставам да направя едно кардио.Използвам,че съм още в отпуска и имам възможност да правя сутришно кардио на гладно при това  Sunglasses
Пожелавам ви спорен петък 13-ти! Hug

# 625
  • да има едно лесно - на мотора
Честито ти порастнало момче Мавина  Hug
На раците числото 13 носи късмет  Peace - от опит знам Wink
Вчера http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … -Body-Routine/8d/ - аз направих 50 и 15 мин интетвална на Руми .
Днес ще е само интервална .

# 626
  • София
Mавина да ти е жив и здрав рожденника Simple Smile
Аз пък отивам на зъболекар и като се върна мисля да пробвам be fit in 90

# 627
На мен пък тези high knees са ми най-гадното, ужасно, трудно и затормозяващо движение, което може да съществува... но ги правя, когато се налага (когато "треньорът" ми покаже да ги правя, сама няма да тръгна да се мъча  Mr. Green) и усещам, че съм задобряла, преди не можех да издържа и 30 секунди, а сега с мъка или не, но все пак си завършвам 1-минутните интервали...  Rolling Eyes
Тази сутрин - много зле... нещо съм си навехнала глезена при подскоците - явно не съм разгряла добре и доброто ми желание за сутрешно кардио си отиде с първите подскоци.  Rolling Eyes Направих 5-6 минути и не издържах на болката...  Rolling Eyes Довечера поне ми е почивен ден от Be Fit In 90 и ще отпочина малко, а за утре мисля да взема елементи от Тихото кардио на Руми, за да не се натоварвам пак на проблемните места.
Mавина, да ти е жив и здрав рожденика   bouquet Hug

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 09:13 от just.do.it

# 628
Благодаря ви момичета   bouquet

# 629
  • Miami
Мавина, да ти е живо и здраво момчето  Hug   bouquet

Тази сутрин пропуснах кардиото, събудих се в ужасно настроение и нямах желание за нищо  : Tired След работа ще гледам да си направя упражненията.

Общи условия

Активация на акаунт