Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 602
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Преди вечеря: Ден 1 от Be Fit In 90. На кардиото не остисках и двата кръга и направих само единия и пропуснах разтягането... знам, че не е редно, но..  Embarassed

# 586
Също така установихме,че нито един  мъж не видяхме с тренирано тяло. Rolling Eyes
Значи не само аз го установявам това. Тъй като работя на едно капанче на плажа до Созопол и покрай мен са само момчето, та доста си пооглеждам и аз женското. Да видя какво им харесва  Laughing та един нормално изглеждащ мъж не видях до сега... направо съм разочарована. И ще взема да обърна резбата покрай колегите  Joy

Гледам, че сте обсъдили минералните води. Аз вече съм се сдобила с такива собственоръчно направени гирички  Laughing
0,500 л шишенце, пълно с пясък и вода, го издокарах до 1кг.
1,5 л - пясък + вода = 3кг
2,5 л - пясък + малко вода = 4кг

Първо напълних малките шишенца; след това 2,5л и чак след като ги напълних с пясък се сетих, че мога да сложа вода и ще станат по-тежки... ама късно. Особено 2,5л можеше да стане много по-тежка от 4кг. Последно напълних тези от литър и половина, но първо им сложих по половин литър вода и така започнах да ги тъпча с пясък.

Нещо цял ден не ми е добре. Някво заспало и замаяно ми е. И от няколко дена е отвратително задушно, нито се спи като хората, нито нищо. Сутринта направих аеробиката, която не товари коленете/на Румяна, ама нещо взе да ми омръзва и не се потя вече чак толкова и май ще я сменям, ама да видим с какво. А сега май ще си дам почивка, че нищо не ми се прави. Утре се надявам да съм по в час.  Hug

Преди вечеря: Ден 1 от Be Fit In 90. На кардиото не остисках и двата кръга и направих само единия и пропуснах разтягането... знам, че не е редно, но..  Embarassed
Мислиш ли да караш цялата програма? 3 месеца... ама по половин час пък не звучи чак толкова зле. Може и аз да пробвам някой ден  Peace

# 587
Това за водата към пясъка звучи супер, ще го имам предвид, мерси много Peace

# 588
217 час каланетика!   Heart Eyes

# 589
Фея, и аз днес се разделих с 2/3 от косата и сега ми е супер леко. Чета я темата. Ако не бях я започнала случайно от самото начало, едва ли щях да изчета рекорда на форума с 355 страници.  Laughing

Мавина, Gymboss   http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2083262

Malvina, Meri, явно от bb team не са още по морето.  Simple Smile

Инче, имала си спортна почивка.

А кой какво казал и защо го казал, много важно, не се вълнувайте. Важно е вие да сте доволни от себе си, на всички не може да се угоди, а и не е нужно.  Hug

Сутринта - интервално кардио 15 мин 50/10
Вечерта - kettlebell fitness blender beginner

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 21:42 от allexa

# 590
Някой знае ли колко ще струва един интервален таймер?
Има интервален таймер приложения за Андроид и Епъл телефони. Seconds Pro Interval Timer е $2.99

# 591
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
аз днес "почивах", имах 1001 задачки и чак сега се прибрах. Утре ще метна нещо на Руми сигурно.
Сега видях във ФБ новото предизвикателство на Бодирок:
burpees 60 (no pushup)
1 leg push ups 60 total
Jump lunges 60 total
Tuck Abs 60
Squat & Front Kick 60 total
Tricep Dips 60
Squat Jumps 60
V abs Left 50 right 50
Mountain Climbers 60 total
Touch Toe Abs 60 Total

100 Skips in-between all of them.

Try it Simple Smile

изглежда помазващо Simple Smile
Интервален таймер има за андроид и безплатен, аз си свалих и съм доволна.

# 592
Добро утро  kaffeetrmker_2

Just.do.it
, вчера и аз попаднах на програмката и си харесах някои от клипчетата. Днес по-късно ще пробвам може би тези: силова +втора силова + кардио и ще завърша с тази йога

Това всичко ми се явява заместител на тренировката със 150 бърпита.

Билянка
, след вчера имам мускулна треска на гърба, гърдите и бедрата и се чудя дали е от интервалното кардио на power 90 master series или е от силовата аеробика на fitnessblender  newsm78 ти как се чувстваш след кардиото?

vanesa
, на мен предизвикателството ми харесва и се замислям дали да не го пробвам..но нямам свободен ден  Laughing може след 2-3 дни, когато пак трябва да правя силова с кардио (т.е. клипчетата, изброени по-горе) да направя предизвикателството, вместо предвидената ми тренировка, и без това гледам, че има и аеробна част и силова.... Ще реша..  Rolling Eyes А междувременно ако някой го направи да каже  Rolling Eyes

# 593
217 час каланетика!   Heart Eyes

Откъде може да се свали

# 594
Днес по-късно ще пробвам може би тези: силова +втора силова + кардио и ще завърша с тази йога
Това кардио е слаба вОда. Бих ти казала даже хич да не се занимаваш. Едва-едва се изпотих. Преди малко го правих и няма да повторя Grinning  Вече не знам колко искаш да се натоварваш с кардиото де, но на мен не ми хареса.

# 595
Мерито, 6 пъти седмично правя кардио, в някои дни по 2 тренировки кардио, в други силова + кратко кардио -> днес е такъв ден. Трябва ми нещо леко, което просто да допълва силовата ми тренировка.

# 596
Съжалявам, не се сдържах да не ви покажа това - http://grabo.bg/iskash-da-si-poslaba-komplekt-prasten-slimring-i … -slimpatch-0m2snz  Mr. Green
Слагате си пръстенчетата на краката и телесните ви мазнини се преобразуват в мускули и енергия Laughing Пък вие сте тръгнали да се потите тук с някакви тренировки, то си имало чиста работа Mr. Green

Иначе да се отчета след  вчерашната тренировка с две минерални води днес имам съвсем лека мускулна треска. Та си мисля да ходя да ги пълня с пясък скоро. Даже си мислех и везната да си взема, да пробвам колко ще мога да ги докарам с пясък и вода Mr. Green

# 597
Добро утро Simple Smile

Направих 50 мин тае бо на гладно, само 1 кафе с малко мляко пих преди това.По някое време днес мисля да направя йогата на Боб.

Хубав ден на всички!

# 598
  • Варна
Вчера във Варна валя ужасно и трябваше вечерта да тренираме вкъщи. Обикновенно сутрин ходя на аеробика (3-4 пъти седмично) а вечер ходим с мъжът ми да бягаме по едни стълби, но обстоятелствата наложиха да правим нещо у дома. Реших да пробвам с www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/High-Intensity-Interval … ardio-Workout/9t/ и бях мнооого приятно изненадана. Такава пот се лееше от мен, че после трябваше да мием пода. Препоръчвам го с две ръце! Кратко, но съдържателно  Peace

# 599
Вчера във Варна валя ужасно и трябваше вечерта да тренираме вкъщи. Обикновенно сутрин ходя на аеробика (3-4 пъти седмично) а вечер ходим с мъжът ми да бягаме по едни стълби, но обстоятелствата наложиха да правим нещо у дома. Реших да пробвам с www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/High-Intensity-Interval … ardio-Workout/9t/ и бях мнооого приятно изненадана. Такава пот се лееше от мен, че после трябваше да мием пода. Препоръчвам го с две ръце! Кратко, но съдържателно  Peace

Аз точно от това кардио след вчера май имам мускулна треска (май, защото се колебая дали е от него или от едно друго, което също правих вчера, но май е от това)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт