Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 607
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Малвина браво за резултатите   bouquet
Радвам се ,че с Инчето сте си изкарали супер  Heart Eyes

Също така установихме,че нито един  мъж не видяхме с тренирано тяло. Rolling Eyes
Тц ,тц не ги е срам тези мъже ,бре  Naughty
Скоро ние нежната част ще сме по-мускулести от мъжката  hahaha

# 571
Втори отчет (Биляна, ето на): изчаках след закуска да минат 2-3 часа и направих кардиото от power 90 master series - Cardio Intervals. Хареса ми и сигурно ще повторя някой ден (а аз рядко повтарям тренировките, само такива, които много са си ми харесали  Laughing) Peace Забавно е, изпотяващо е, но няма сложни движения и най-важното за мен - интервално е  Heart Eyes

Инче
, добре дошла  Hug

А относно любезността на коментара по адрес на Ини, мм, на мен по-скоро ми звучи, сякаш е искала да позлобее, но прикрито  Laughing но знам ли  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 14:12 от Kath

# 572
Някой знае ли колко ще струва един интервален таймер?
Да знам дали да си поискам за рожденния ден  Mr. Green
Другите жени искат роклички ,обувки с ток ,дамски чанти
аз ще искам дъмбели ,интервален таймер и постелка  hahaha

# 573
  • Miami
Joy  hahaha

# 574
  • Варна
И на мен рожденният ми ден беше скоро и се сдобих със много спортни уреди от първа необходимост.  Laughing Интервален таймер съм виждала за около 60-70 лева.

# 575
И на мен рожденният ми ден беше скоро и се сдобих със много спортни уреди от първа необходимост.  Laughing Интервален таймер съм виждала за около 60-70 лева.
Ясно, май ще го търся втора ръка  Laughing
Всяка събота има битак точно до нас ,ще ида да разгледам  Peace

# 576
Днес- 2ра серия от Слим ин 6. Доста съм доволна от тази програма

А вчера си купих ластици и определено ми подействаха по-натоварващо от гирите. Може би, защото моите гири са лекички- по 2 кг

# 577
kak@r@la, аз съм с две ръце за ластиците  Peace
Направих го - 55 мин. Power 90 Master Series Cardio Intervals имам в предвид. Никак не ми се отрази зле, но незнам защо си мислех че ще е едно много натоварващо кардио, а не беше. Въпреки всичко ми допадна, защото в тази жега точно от такова имах нужда  Wink
Утре си мисля да метна едно на Nell McAndrew, защото от миналата година не съм ги правила и скоро като пуснах линковете се подсетих.

# 578
Гледам за оборудване си говорите, и аз съм на такава вълна Mr. Green Честно казано като започнах brazil butt lift не знаех, че ще ми трябват разни неща. Първо си купих килимче, че ужааасно много ми ръби на земята. То и с него ми ръби, но по-малко. Днес си поръчах едни такива ластици, resistance bands им казват, на краката си ги слагат в една от тренировките. След някоя друга седмица мисля да добавя тежести за глезените и накрая гирички. Днес тренирах с две малки минерални води. Ако ги напълня с пясък колко ще тежат според вас?

# 579
Гледам за оборудване си говорите, и аз съм на такава вълна Mr. Green Честно казано като започнах brazil butt lift не знаех, че ще ми трябват разни неща. Първо си купих килимче, че ужааасно много ми ръби на земята. То и с него ми ръби, но по-малко. Днес си поръчах едни такива ластици, resistance bands им казват, на краката си ги слагат в една от тренировките. След някоя друга седмица мисля да добавя тежести за глезените и накрая гирички. Днес тренирах с две малки минерални води. Ако ги напълня с пясък колко ще тежат според вас?
Аз сега с такива тренирам, премерих ги на кантара двете заедно и дава 1.500... т.е. предполагам, че едното шишенце тежи 750 грама.
Мисля при възможност да си напълня шишета от литър и половина, само трябва да видя на коя фирма бутилките са ми най-удобни.  Laughing

# 580
моят компютър не отваря линковете за тракер (нямам администраторски права), а проявявам интерес към Боб и Зузка. има ли ги някъде другаде в нета?

# 581
Хмм, наистина имам една малка везна, ще пробвам да ги изтегля като ги напълня Simple Smile Но с големи бутилки няма да е много удобно сякаш, много големи ми се виждат....ако намериш някакви удобни кажи Simple Smile

# 582
Биляна, кардиото не е натоварващо, понеже правят мнооого почивки, макар че не би трябвало. Но на мен добре ми идва, като втора тренировка. Достатъчно ми е  Flutter

# 583
За вечеря си останах с обедната комбинация от кардио и ластици, както и с една разходка на кучето. Но се сдобих с нова подстрижка  Flutter

По повод на блюденията на Малвина и Инчето - мъжете вече започват да измислят и оправдания от сорта на това, че жените, видите ли, си падали по бирени коремчета. Има един такъв потребител във форума и предизвиква всеобщ смях в залата на тема "Тoлкова ли е трудно да се омъжиш след 35?"

Я, обедната ми почивка е започнала! Отивам да тренирам Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 19:07 от Фея Кръстница

# 584
Mr. Green И на мен ми подариха "изпросени" дъмбели!

А сега за тренировките днес от Фитнесблендера:
Сутринта преди закуска - Upper and Lower Back Workout - At Home Back Exercises to Tone & Strengthen,
а после - Lower Body Stretches – A Stretching Routine for Flexibility
и Lower Back Stretches for Sciatica Pain
Преди вечеря - Inner Thigh Exercises to Tone – 10 Minute Inner Thigh Workout
и 10 Minute At Home Butt and Thigh Workout Video

Общи условия

Активация на акаунт